Recharge Yourself med en elbil fra MG Motor

Drømmer du om en elbil, der bygger på god teknologi, og som har et lækkert og klassisk design? MG Motor har genskabt og elektrificeret klassikerne, så du kan få lige dén elbil, du drømmer om. Så hvad end du skal til at købe din første elbil eller den næste i rækken, finder du her elektrificerede biler, når de er bedst.

Ønsker du hjælp til at finde den rette MG for dig? Eller har du spørgsmål til finansiering, vurdering af din nuværende bil eller forsikring? Book en salgsrådgiver, og bliv godt klædt på.

Oplev fordelene ved en elbil

Med en elbil får du meget mere end blot en bil. Du får en helt ny måde at køre på. Elbilen har nemlig en række fordele, som du ikke altid finder blandt konventionelle biler, eksempelvis:

  • Lav emission
  • Fornyet køreglæde og -komfort
  • Lave køre- og reparationsomkostninger

Med lav emission henviser vi til, at du med en elbil ikke udleder CO2 under selve kørslen, da du kører på el og ikke benzin eller diesel.

Den fornyede køreglæde og komfort henviser til elbilens hurtige acceleration og lave støjniveau. Da der ikke er gear i en elbil, kan du altså hurtigt og ubesværet komme op i fart med en jævn acceleration, uden at du kan mærke de små ryk eller stød, som andre biler kan skabe, når du skal skifte gear. Hertil er selve støjniveauet utrolig lavt, og du vil derfor opleve, at en elbil ikke støjer lige så meget på vejen - hverken i lave eller høje hastigheder.

Endelig henviser de lave køre- og reparationsomkostninger til de økonomiske fordele. En elbil vil eksempelvis typisk have færre mekaniske dele, som du skal pleje og reparere. Hertil kan mange elbiler genvinde og dermed genbruge energien, når du bremser, hvilket betyder, at du kan køre lidt længere på din el.

 

MG Motor: Elbiler for alle

Hos MG Motor skaber vi moderne elektriske biler for alle. Det betyder, at du får en familievenlig bil, der kommer med masser af udstyr og høj sikkerhed fra start. Du skal ikke tilkøbe ekstra løsninger for at få den bedste elbil for dig - du får den med det samme.

Når du køber en elbil fra MG kan du altså vide dig tryg ved, at bilen lever op til alt det, du kan forvente af en elektrificeret klassiker. Hertil får du selvfølgelig altid professionel og personlig vejledning og service samt 7 års garanti*.

Er du interesseret i en MG elbil? Se vores prisoversigt her, og bliv klogere på, hvad det vil koste at købe eller privatlease din favorit.

Hvad skal du overveje, når du kigger på elektriske biler?

Alle elbiler er ikke ens - ligesom med traditionelle biler - og du kan derfor med fordel overveje dine specifikke behov, ønsker og krav. Det hjælper dig til at finde de mest interessante elbiler for lige præcis dig.

Helt overordnet kan det være godt at se på følgende:

  • Har du særlige krav til rækkevidden?
  • Ønsker du en bestemt type bil?

Læs med nedenfor, hvor vi gennemgår, hvad du skal overveje i forhold til henholdsvis rækkevidden og type af af bil.

Overvej din elbils rækkevidde

Når du skal vælge din elbil, er det vigtigt, at du indtænker dine kørselsbehov. Du skal se på, hvor langt du dagligt skal køre, eksempelvis til og fra arbejde, og om der er mulighed for ladningen undervejs, eller når du er fremme.

Siden 2018 skal rækkevidden for et køretøj angives ud fra WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure), da der med denne skabelon tages bedre højde for de kørselsforhold, der er i Europa, og så du som forbruger bedre kan sammenligne modeller og specifikationer. Har du en bil fra før 2018, kan du altså ikke sammenligne distancen direkte, da de er målt ud fra forskellige regler. Du kan dog bruge den angivne rækkevidde til at estimere, om distancen er passende for dine behov.

For mange vægter selve opladningen meget - og det er der en god grund til. For netop elbilen er opladningen vigtig, og det kan derfor godt betale sig at se på, hvor og hvordan du kan lade. Flere og flere arbejdspladser får heldigvis installeret opladere til deres medarbejdere, ligesom der kommer flere og flere offentlige ladestationer rundt om i landet - ved eksempelvis supermarkeder og rastepladser. Det bliver altså nemmere og nemmere at få adgang til opladning.

Læs mere om opladning her.

Vælg den type elbil, du drømmer om
Når du har fundet frem til, hvilken rækkevidde der dækker dine behov, kan du gå videre til at overveje, hvilken type elbil du har brug for. Leder du eksempelvis efter en elbil til dig eller til hele familien? Der er mange muligheder og mange populære elbiler, der kan dække behovet, så du skal endelig stille krav.

Du kan blandt andet se på, hvor mange sæder og hvor meget plads, du har brug for. Skal du have den store familie med, er det eksempelvis praktisk, at alle kan sidde i bilen på én gang. Er det vigtigt for dig med et godt udsyn over vejen? Eller en behagelig indstigning? Her kan du med fordel se på bilens højde og forrude. En SUV er et godt bud, hvis du ønsker en familiebil med høj indstigning, stor rummelighed og med godt udsyn for bilisten.

Så overvej biltypen, og kom nærmere, hvad der kunne være interessante elbiler for lige netop dig.

Find din nye elbil allerede i dag

Har du fundet en elbil, der passer til dig? Og vil du gerne prøvekøre den for at være helt sikker? Book en prøvetur allerede nu, og vær sikke på:

  • At din MG er tilgængelig og klar til dig, når du kommer
  • At din MG er opladt, og at der derfor ikke er nogen ventetid

Du kan altså booke prøveturen allerede i dag og nyde oplevelsen fuldt ud, når du møder op ved din MG Brand Store.

Vil du gerne se bilerne først og høre om dine muligheder personligt, er du altid velkommen til at møde op hos din nærmeste MG Brand Store. Vores specialiserede medarbejdere er klar til at svare på spørgsmål samt vise dig dine muligheder.

Har du fundet præcist den nye elbil, du drømmer om? Og vil du gerne bare købe den med det samme? Du kan bestille din MG online allerede i dag og kalde dig en stolt MG-ejer. Der er ingen grund til at vente.

Inspireret af fortiden. Bygget til nutiden

Hos MG Motor er vi stolte af vores historie, samtidig med at vi altid sigter mod fremtiden og de bedste løsninger. Det betyder, at du hos MG ikke får en konventionel bil men derimod en bil, der er inspireret af fortiden og bygget til nutiden. Du får en vellykket elbil, der lever op til dine ønsker og behov.

Recharge Yourself med vores elektrificerede klassikere.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.