Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Har du spørgsmål til din MG? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om MG her.
mg_faq_cover_desktop

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til din MG, eller overvejer du at købe? Find svar på alt fra spørgsmål om køb og privatleasing til forsikring og trækkraft. Vi har samlet en række af de oftest stillede spørgsmål om MG, så du let kan finde svar på dine spørgsmål her.

Generelt om din MG

Kan jeg forsikre min MG hos jer?

Ja, det kan du. Book en salgsrådgiver og hør mere om forsikring: Book salgsrådgiver.

Kan jeg få træk på min MG?

Ja, du kan både købe det i selve bestillingsprocessen, eller du kan vælge at tilkøbe det via Tilbehørsshoppen.

Hvor bliver min MG produceret?

Bilerne bliver produceret hos MGs moderselskab, SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), som er Kinas største bilproducent.

Har MG reservedelslager i Danmark?

Ja, MG har to centrallagre i Danmark, som sikrer, at du kan få leveret dine reservedele så hurtigt som muligt. Derudover har MG et centrallager i Holland, hvor MGs europæiske hovedkontor også ligger.

Oprettelse af garanti på importerede biler

Du skal henvende dig direkte til en autoriseret MG Brand Store for at få en importeret MG bil oprettet i det danske garantisystem. Ved henvendelsen skal du medbringe bilens oprindelige service/garantihæfte og/eller anden form for dokumentation for korrekt og rettidig vedligeholdelse. Herefter vil den lokale autoriserede MG Brand Store indsende relevant dokumentation til MG Motor Danmark og bilen vil blive oprettet i det danske garantisystem.

Bemærk: Indsendelse af dokumenter MG Motor Danmark er ikke det samme som en fortsat fabriksgaranti. Fortsat fabriksgaranti er betinget af korrekt og rettidig vedligeholdelse i hele bilens garantiperiode. Er der fejlet i forhold til korrekt og rettidig vedligeholdelse, vil bilen blive oprettet i det danske garantisystem, men er ikke omfattet af MGs fabriksgaranti. Endvidere er det vigtigt at holde sig for øje, at det er de regler og betingelser, som bilen er solgt under i det oprindelige land bilen er solgt fra i første omgang, som er gældende for bilens fabriksgaranti. Ved oprettelse af en importeret bil i garantisystemet vil der blive påregnet håndteringsgebyr for håndteringen.

Køb & privatleasing

Hvordan og hvornår får jeg min nye MG?

Sammen med din salgsrådgiver finder du en afhentningsdato, hvor det passer dig bedst at hente din nye MG ZS EV eller MG EHS Plug-in Hybrid.

Hvad med min byttebil?

Vi giver gerne en pris på din byttebil, og den vil kunne indgå i dit køb af en ny MG ZS EV eller MG EHS Plug-in Hybrid. I kurven kan du krydse af, at du gerne vil have et bindende tilbud på din byttepris – her vil du skulle indtaste nummerplade og antal kørte kilometer.

Hvordan og hvornår betales restbeløbet?

Restbeløbet betales inden levering – og skal betales via bankoverførsel.

Kan jeg finansiere min MG hos jer?

Ja, det kan du. I kurven kan du vælge finansiering som betalingsmulighed. Når du har betalt depositummet og har modtaget en kvittering, vil en salgsrådgiver kontakte dig med et finansieringstilbud.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.