Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Har du spørgsmål til din MG? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om MG her.
mg_faq_cover_desktop

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til din MG, eller overvejer du at købe? Find svar på alt fra spørgsmål om køb og privatleasing til forsikring og trækkraft. Vi har samlet en række af de oftest stillede spørgsmål om MG, så du let kan finde svar på dine spørgsmål her.

Generelt om din MG

Kan jeg forsikre min MG hos jer?

Ja, det kan du. Book en salgsrådgiver og hør mere om forsikring: Book salgsrådgiver.

Kan jeg få træk på min MG?

Der kan tilkøbes cykeltræk til din MG ZS EV. Du kan vælge mellem et aftageligt eller fast træk.
Til MG EHS Plug-in Hybrid kan der tilkøbes aftageligt træk.

Dette kan du enten vælge til, når du bestiller din MG, eller finde det her på tilbehørslisten: Tilbehør til din MG.

Hvor bliver min MG produceret?

Bilerne bliver produceret hos MGs moderselskab, SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), som er Kinas største bilproducent.

Har MG reservedelslager i Danmark?

Ja, MG har to centrallagre i Danmark, som sikrer, at du kan få leveret dine reservedele så hurtigt som muligt. Derudover har MG et centrallager i Holland, hvor MGs europæiske hovedkontor også ligger.

Køb & privatleasing

Hvordan og hvornår får jeg min nye MG?

Sammen med din salgsrådgiver finder du en afhentningsdato, hvor det passer dig bedst at hente din nye MG ZS EV eller MG EHS Plug-in Hybrid.

Hvad med min byttebil?

Vi giver gerne en pris på din byttebil, og den vil kunne indgå i dit køb af en ny MG ZS EV eller MG EHS Plug-in Hybrid. I kurven kan du krydse af, at du gerne vil have et bindende tilbud på din byttepris – her vil du skulle indtaste nummerplade og antal kørte kilometer.

Hvordan og hvornår betales restbeløbet?

Restbeløbet betales inden levering – og skal betales via bankoverførsel.

Kan jeg finansiere min MG hos jer?

Ja, det kan du. I kurven kan du vælge finansiering som betalingsmulighed. Når du har betalt depositummet og har modtaget en kvittering, vil en salgsrådgiver kontakte dig med et finansieringstilbud.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.


    Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring