MG Motor

Om MG

Et ikon er genfødt. Gå en lys fremtid i møde med MG.
mg_about_cover_desktop

Vi har en lang historie bag os

MG har været forud for sin tid siden brandets start i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation opleve vores ikoniske mærke. Opdateret, elektrificeret – og klar til fremtiden.

mg_about_fullbleed_video_thumb_desktop

Et ikon er genfødt.

  Elektrificeret kørsel

  MG vil tilbyde en bred vifte af elektrificerede lavemissionsbiler til danske bilister. Produceret og designet specielt til den danske livsstil; skabt til vores unikke ønsker og behov.

  MG for alle

  MG er ikke kun for de heldige få eller early adopters – MG gør elektrificeret kørsel tilgængelig for alle. Succesen med den 100% elektriske MG ZS EV og med udsigt til flere elektrificerede køretøjer på modelprogrammet i de kommende år, viser MG sit fulde engagement til elektrisk mobilitet.

  Start din elektrificerede rejse med MG!

  MG gør det let for dig at starte på dit nye elektrificerede eventyr med et imponerende design og innovativ teknologi, der sikrer dig en sikker og funktionel køreoplevelse – og som tilmed er til at betale.

  I Europa. Til Europa.

  MG er designet med den europæiske bilist i tankerne; tilbyder bæredygtige, smarte og funktionelle køretøjer, der er overkommelig i pris. Udviklet i MGs designstudier i Shanghai i samarbejde med det innovative designstudie i London, produceret i Kina og allerede nu tilgængelige i forskellige europæiske lande.

mg_about_text_img_slider_electrified_driving
mg_about_text_img_slider_for_alle
mg_about_text_img_slider_electrified_journey
mg_about_text_img_slider_for_europe

MGs moderselskab

MGs moderselskab er SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor er den 7. største bilproducent i verden og var den første bilkoncern i Kina med et årligt salg på over 7 millioner enheder. SAIC Motors tilknyttede bilvirksomheder inkluderer Morris Garages (MG), Roewe og Maxus, men også SAIC Volkswagen, SAIC-GM og andre.

Find en MG
Brand Store

Find din nærmeste MG Brand Store eller testdrive center – og prøv den rummelige MG.

mg_find_dealer_map_desktop


  Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring