MG Motor

Om MG

Et ikon er genfødt. Gå en lys fremtid i møde med MG.
mg_about_cover_desktop

Vi har en lang historie bag os

MG har været forud for sin tid siden brandets start i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation opleve vores ikoniske mærke. Opdateret, elektrificeret – og klar til fremtiden.

mg_about_fullbleed_video_thumb_desktop

Et ikon er genfødt.

  Elektrificeret kørsel

  MG vil tilbyde en bred vifte af elektrificerede lavemissionsbiler til europæiske bilister. Produceret og designet specielt til den europæiske livsstil; skabt til vores unikke ønsker og behov.

  MG for alle

  MG er ikke kun for de heldige få eller early adopters – MG gør elektrificeret kørsel tilgængelig for alle, der er klar til at omfavne den elektriske livsstil. Vi har opfrisket den 100% elektriske MG ZS EV, som nu byder på endnu mere komfort og længere rækkevidde. MG EHS Plug-in Hybrid er også velegnet til emissionsfri-hverdagskørsel, og vores helt nye flagskib MG Marvel R Electric kombinerer et fantastisk design med overlegen kvalitet og raffinement... og der er udsigt til flere elektrificerede køretøjer på modelprogrammet i de kommende år.

  Start din elektrificerede rejse med MG!

  MG gør det let for dig at starte på dit nye elektrificerede eventyr med et imponerende design og avanceret, innovativ teknologi, der sikrer dig en sikker og funktionel køreoplevelse – og som tilmed er til at betale.

  I Europa. Til Europa.

  MG er designet med den europæiske bilist i tankerne; tilbyder lavt emitterende, smarte og funktionelle køretøjer, der er overkommelig i pris. Udviklet i MGs designstudier i Shanghai i samarbejde med det innovative designstudie i London, produceret i Kina og allerede nu tilgængelige i forskellige europæiske lande.

mg_aboutmg_slider_960x650_01
mg_aboutmg_slider_960x650_02
mg_aboutmg_slider_960x650_03
mg_aboutmg_slider_960x650_04

MGs moderselskab

MGs moderselskab er SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor er den 7. største bilproducent i verden og var den første bilkoncern i Kina med et årligt salg på over 7 millioner enheder. SAIC Motors tilknyttede bilvirksomheder inkluderer Morris Garages (MG), Roewe og Maxus, men også SAIC Volkswagen, SAIC-GM og andre.

Find en MG
Brand Store

Find din nærmeste MG Brand Store eller testdrive center – og prøv den rummelige MG.

mg_dealer_map_desktop_1300x800

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.