mg_cyberster_hero

MG Cyberster

MG_Icons_Grid_Electric_Big_White
340-544 hk
Hestekræfter
MG_Icons_Grid_Dashboard_Big_White
3,2-5,2 sek.
Fra 0-100 km/t
MG_Icons_Grid_Check_Big_White
475-725 Nm
Max. drejningsmoment

Statiske og bevægelige billeder bruges her kun til illustrative formål. Det endelige produkt kan afvige fra de billeder, der er tilgængelige her. Bemærk, at bilen på denne side er en konceptbil, der endnu ikke er lanceret i Danmark. Specifikationer og forbrugstal kendes ikke endnu, ligesom features/udstyr kan afvige fra land til land.

Mød MG Cyberster, en helt ny elektrisk sportsvogn med et revolutionerende design, der kombinerer den ikoniske roadster-arv med et moderne og innovativt design

cyberster_video_img_pc

  Moderne design

  Med inspiration fra mærkets arv kombinerer MG Cybersters modige stil moderne design med karakteristiske detaljer, der refererer til MGs rødder som producent af spændende, engagerende sportsvogne.

  MG Cybersters karakteristiske designdetaljer er visualiseret af MGs London-baserede designteam ledet af Carl Gotham. Det dramatiske design inkluderer en karakteristisk lav signaturfront og buede lænker i bag samt betagende nye funktioner, herunder saksedøre og Kammback-bagende.

  Bredt udvalg af farver

  MG Cybersters bemærkelsesværdige styling vil blive yderligere imponerende med et stemningsfuldt udvalg af farver og finish. Den dynamiske røde lanceringsfarve vil få selskab af New English White og to metalliske farvevalg, Camden Grey og Cosmic Silver. En dramatisk Inca Yellow vil herudover blive tilbudt som en premium mulighed. Tagets farve kan vælges i enten sort eller rødt.

  Baghjuls- eller firhjulstræk

  Med dens dobbelte elektriske motor og firehjulstræk bekræfter MG Cyberster sin status som den hurtigst accelererende og mest kraftfulde produktionsbil, der er blevet produceret under det ikoniske MG-mærke.

  Bilen får en acceleration fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder. Effekten er 544 hk (400 kW) med et maksimalt drejningsmoment på 725 Nm.

  Den enkeltmotorede Cyberster vil levere en ydelse på 340 hk (250 kW) med det maksimale tilgængelige drejningsmoment bekræftet ved 475 Nm. Accelerationen fra 0-100 km/t bliver 5,2 sekunder.

mg_cyberster_top
mg_cyberster_rear
mg_cyberster_front


Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.