Stationcar fra MG: En elbil til hele familien

Leder du efter en elektrisk stationcar, så er du kommet til det helt rette sted. Hos MG har vi elbiler for alle og til hele familien. Klik rundt her på siden, og forelsk dig i vores elbil indenfor kategorien: Stationcar.

Hvad er en elektrisk stationcar?

En stationcar er en rummelig bil, der ligger godt på vejen grundet sit lave tyngdepunkt. Selve begrebet “stationcar” stammer fra det engelske “station wagon”, hvilket referer til et køretøj, der bringer både passagerer og bagage til og fra togstationen. Dette er ret sigende for modellen generelt, da det henviser til den store rummelighed. En elektrisk stationcar er en elbil, der rummer alt det, du kender fra den klassiske stationcar og de mange fordele, du kender fra elbilen. Med en elektrisk stationcar får du altså en stationcar, der kører på el.

Derfor skal din stationcar være en elbil

Ved at vælge en elektrisk stationcar, får du alle fordelene fra den klassiske model sammen med kvaliteterne fra de nyere elbiler. Du får stor rummelighed, så der er plads til familie, barnevogn, cykler eller lignende, ligesom du får høj kørekomfort. Sæderne er gode og brede, og så er der plads til både lange ben og barnesæder. Hertil får du med elbilen en lavemissionsbil, hvilket betyder, at du udleder 0 % CO2 under selve kørslen. Endelig vil en elbil ofte resultere i lave køre- og reparationsomkostninger, da bilen har færre dele, der skal vedligeholdes. En elbil bil vil typisk også give større køreglæde, da den kører mere gnidningsfrit på vejen. Dette da du ikke skal skifte gear, som for mange kan resultere i ryk og stød. Den gnidningsfrie kørsel og manglen på benzinmotor giver også mindre støj, så du og dine medpassagerer kan høre både musik og hinanden bedre - selv i de høje hastigheder.

Har du fundet den rette elektriske stationcar for dig?

Når du har fundet den helt rette elektriske stationcar for dig, kan du med fordel booke en prøvetur online allerede i dag. På den måde kan vi sikre, at din næste eller første elektriske stationcar er fuldt opladt, når du møder op. Derved skal du ikke vente på, at vi gør bilen klar, ligesom du ikke risikerer at gå forgæves og må komme igen en anden dag - selvom vi selvfølgelig byder dig velkommen med åbne arme hver gang. Book din prøvetur her. Du er også altid velkomment til at møde op hos din MG Brand Store, hvis du har spørgsmål eller blot er nysgerrig på modellerne og MG Motors mange elektrificerede klassikere. Ønsker du en dybdegående snak om dine muligheder, stiller vi gerne en salgsrådgiver til rådighed. I kan sammen vende alt fra økonomi til behov, således at du er sikke på at en elektrisk stationcar, er det rette for dig. Vores mål er, at du får den bedste løsning.

Køb din stationcar allerede i dag

Ved du allerede nu, at du bare må have en bestemt elbil her fra side, så kan du faktisk bestille den online allerede i dag. Vi har hos MG gjort det nemt for dig, så du trygt og roligt kan kalde dig en glad og stolt MG-ejer med det samme. Se vores samlede prisoversigt her. Er du interesseret i at lease en elbil, så kan du også sagtens det. Vi tilbyder privatleasing med service, så du roligt kan vælge lige den bilmodel, du drømmer om. På den måde har du frihed til at skifte din stationcar oftere, ligesom du ved, hvad bilen koster fast hver måned. Der findes ingen regler for, om det er bedst at købe eller lease, og du kan derfor trygt vælge den metode, der passer bedst til dig og dine behov.

En elbil fra MG er en elbil for alle

Med vores stationcar har vi skabt 100 % elektriske biler for alle. Når du køber en elbil fra os, får du en rummelig og lækker bil, der er godt udstyret fra start. Du skal altså ikke tilvælge og tilkøbe alt muligt ekstra for at få den mest optimale bil. Vi sikrer kvalitet, tilbehør, sikkerhed og køreglæde. Sammen med en veludstyret og sikker klassiker, får du også altid professionel og personlig vejledning hele vejen. Både før, under og efter dit køb. Og hertil tilbyder vi selvfølgelig 7 års garanti*.

Recharge Yourself med en elektrisk stationcar

MG Motor har en stærk historie, som vi er enormt stolte af. Derfor har vi fundet meget inspiration her, og derved bragt mange af de gode kvaliteter videre i vores moderne elbiler. Hertil er vi også stolte af vores vision for fremtiden, og vi sikrer derfor altid, at elbilerne fra os er bygget til nutiden. Når du køber en bil fra MG får du altså en moderne klassiker, der er 100 % elektrisk. MG: Inspireret af fortiden. Bygget til nutiden.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.