Samtykke til markedsføring

Jeg giver samtykke til, at MG Motor Danmark A/S, SAIC Motor Europe B.V og MG’s danske forhandlernetværk må dele oplysninger med henblik på at sende mig markedsføring på e-mail, SMS/MMS, sociale medier, app, push beskeder, widgets, via telefonopkald eller pr. post på egne samt samarbejdspartneres vegne. Se liste over MG’s samarbejdspartnere her.

Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger om adfærd og valg på hjemmesiden m.v. Markedsføringen omfatter nyhedsbreve, nyheder, annoncer, information og tilbud om:

  • Biler, biltilbehør og merchandise.
  • Reservedele og services til min bil, herunder obligatoriske serviceeftersyn, serviceindkaldelse, vask, pleje, hjulskiftekampagner, rustinspektion/-beskyttelse, sæsoneftersyn, garantiindkaldelse, lovpligtige syn og synsforberedelse.
  • Leasing, forsikring, finansiering, vejhjælp og medlemskaber.
  • Konkurrencer, fordelsprogrammer, forbrugerinformation, kundetilfredshedsundersøgelser, events og arrangementer, herunder åbent hus og messer.

Jeg accepterer også, at MG Motor Danmark A/S, SAIC Motor Europe B.V og MG’s danske forhandlernetværk må kontakte mig for at indhente et fornyet samtykke, samt for at spørge mig om jeg ønsker at opdatere, ændre eller udvide mit samtykke.

Samtykket er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde fremtidige henvendelser ved at benytte link: https://mgmotors.dk/nej-tak-til-markedsfoering/

Læs i øvrigt persondatapolitik om behandling af personoplysninger for MG Motor Danmark A/S her: https://mgmotors.dk/privatlivspolitik/ og for SAIC Motor Europe B.V. her:  https://mgmotor.eu/privacy-policy.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.