Elbil vs. benzinbil

Er det ved at være tid til at udskifte din gamle bil? I så fald overvejer du måske, om din nye bil skal være elektrisk eller ej. Hvis du endnu ikke har ejet en elbil, så kan det nemlig virke som et stort spring. Men der er heldigvis ingen grund til bekymring. En elbil fra MG er både 100 % elektrisk og brugervenlig, så du kan få den bedst mulige køreoplevelse.

Men hvad er den egentligt forskel mellem en elbil og en benzinbil? Måske er du ikke helt sikker på, hvilke fordele og ulemper der er ved de to muligheder? I så fald er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig sammensat en lille guide, så du kan føle dig godt klædt på, inden du tager den endelige beslutning om at skifte din benzinbil eller dieselbil ud med en elektrisk løsning.

Fordele ved at vælge en elbil

Overvejer du hvilken type bil, du skal vælge? Hvad end du leaser eller køber bil, så er der nemlig mange overvejelser bag valget af bil. Som regel er en af de største faktorer, at bilen lever op til dine behov. Har du børn, kan du eksempelvis have brug for en større bil, end hvis du er enlig. Og hvis du har langt på arbejde, har du måske andre krav, end hvis du mest kører i byer.

1. Du slipper for unødvendig støj og udstødning

Elbiler udleder ingen udstødning, hvilket klart er en af de store fordele ved at vælge elbiler. Og da motoren ikke er afhængig af fossile brændstoffer, slipper du også for den støj, der ofte er forbundet med de traditionelle motorer. Det gælder både på vejen – men det gælder også i kabinen.

2. Du får en optimal køreoplevelse

En elbil fra MG er i stand til at klare dit gearskift for dig. Derfor behøver du ikke selv at bruge koblingen til at få bilen i omdrejninger. Det er blandt andet med til at give en mere jævn kørsel, så du kan få en skøn oplevelse, fra du sætter dig ind i bilen, til du ankommer til din destination.

Du træder ind i fremtiden

3. Hos MG er det vores klare overbevisning, at elbiler er fremtidens bil. Men det betyder ikke, at du bør forvente en bil, der er alt for teknologisk og svær at benytte. Vores elbiler er inspireret af fortiden og bygget til nutiden. Dermed får du en bil, der ikke kun byder på en benzin- og dieselfri motor, men også et solidt og lækkert design.

Er der grund til at vælge en benzinbil over en elbil?

Når du skal købe en ny bil, så er dit kørselsbehov noget af det allervigtigste at overveje. Derfor bør du først og fremmest overveje, hvor meget du kommer til at køre din kommende bil, samt hvor og hvordan du kommer til at køre.

En fordel ved en benzinbil er, at du alle steder kan forvente at finde tankstationer med både benzin. Der er dog de seneste år kommet mere fokus på de elektriske biler, hvorfor det også er blevet nemt at finde lademuligheder mange steder - du kan altså roligt vælge en elbil i stedet for en benzinbil, da fremtiden er elektrisk.

Hvis du gerne vil benytte dig af de muligheder, en elbil giver, men ikke helt har mod på at skifte til en 100 % elektrisk bil, så kan du overveje en hybrid i stedet. Her får du det bedste fra begge verdener – og så bliver det måske endnu nemmere at skifte til en elbil i fremtiden.

Derfor bør du vælge en elbil over en benzinbil

Hos MG mener vi helt sikkert, at elbilerne er fremtiden. Og netop derfor har vi også fokus på, at vores elbiler er 100 % elektriske.

En elbil giver dig en lang række fordele, samtidig med at du møder fremtidens trafik helt uden benzin. Mindre støj på vejen og i kabinen er en klar fordel, rigtig mange sætter stor pris på. Din elbil udleder heller ikke udstødning, hvilket er et resultat af en mere energieffektiv motor. Men det er slet ikke det hele. Du kan også glæde dig over faktorer såsom:

  • Du kan få lavere vedligeholdelsesomkostninger, da en elbil eksempelvis ikke har brug for olieskift, skift af tændrør og lignende.
  • Du har mulighed for at oplade din elbil derhjemme, hvis du investerer i en ladestation.

Find din nye elbil hos MG

Hvis tiden er kommet til, at du skal skifte til en elbil, så er der god grund til at vælge MG. Vores elbiler er 100 % elektriske, og vi tilbyder endda 7 års garanti*. Du kan booke tid til at prøvekøre en MG, hvis du gerne vil opleve forskellen på en gennemsnitlig benzinbil og en elbil, inden du træffer den endelige beslutning. På den måde ved du med sikkerhed, om du kan lide at køre bilen eller ej.

Du kan naturligvis også booke en salgsrådgiver, der kan vejlede dig hele vejen fra overvejelse til endeligt køb. Det kan være særligt brugbart for dig, der ikke har ejet en elbil før. For selvom de fleste elbiler er smarte, så kan det måske virke overvældende at skifte til en helt ny form for bil. Og når du vælger en MG, der er er inspireret af fortiden og bygget til nutiden, så får du en solid bil fyldt med smart og brugervenlig teknologi.

Vælg en model, hvor selve bilen ligner de klassiske modeller, men hvor du samtidig får smarte og elektriske fordele. Herefter er det nemt at Recharge Yourself, og opleve en 100 % elektrisk køreoplevelse i verdensklasse.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.


    Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring