Beregn din bils byttepris

Overvejer du at skifte din gamle bil ud med en ny og innovativ model fra MG Motor? Så kan du finde ud af, hvad din bil er værd på denne side. Du skal blot indtaste din bils registreringsnummer for at få en garanteret byttepris, helt uforpligtende og gratis.

MG Motor Danmark - Logo Dark
Book en prøvetur

Ikke helt overbevist? Prøvekør en MG og recharge yourself.

Positive
Indtast din bils registreringsnr. og få en uforpligtende byttepris.
Fastcharge
Prøvekør en MG, mens du venter – Recharge Yourself.
Check
Din MG Brand Store kontakter dig vedr. byttebil og køb af din nye MG.

Hvad er din bil værd?

Det kan være en længere og til tider besværlig proces, når du skal have solgt din brugte bil. Leder du tilmed efter en ny bil samtidig, er det hurtigt den, der bliver dit fokusområde. Derfor er det dejlig nemt at kunne få en gratis bilvurdering, så du ved, hvor meget en ny MG vil komme til at koste dig.

Sådan fungerer beregning af byttepris

Hvis du overvejer at skifte din gamle bil ud med en ny MG, er det nemt og lige til at få din byttepris beregnet. Du kan endda udnytte ventetiden ved at prøvekøre nogle af vores modeller, så du kan finde ud af, om du skal bytte til en elbil eller en Plug-in Hybrid. Processen foregår således:

  • Du indtaster din bils registreringsnummer og får en uforpligtende byttepris
  • Mens du venter på endeligt svar, kan du prøvekøre en eller flere af vores modeller
  • Din MG Brand Store kontakter dig angående byttebil og køb af din nye MG

Udnyt ventetiden - prøvekør en MG

Hos MG Motor har du mulighed for at prøvekøre vores elektrificerede modeller. Der er mange ønsker og behov, der skal opfyldes, når du skal vælge ny bil, og en prøvetur i den model, du har for øje, kan hjælpe dig godt på vej mod det rigtige valg.

Når du vælger den model, du vil prøvekøre, bør du gøre dig flere overvejelser. Skal den for eksempel være 100% elektrisk, eller skal den kombinere el og brændstof? Hvor meget plads skal der være? Og hvilket terræn skal bilen bruges til?

Når du har udforsket de forskellige modeller og på baggrund af dette har fundet frem til den eller de modeller, du ønsker at prøvekøre, er der blot tilbage at få booket en prøvetur. Booker du en prøvetur online, er du sikret, at din MG er tilgængelig, fuldt opladet og klar til at køre afsted.

Har du spørgsmål til byttepris?

Har du spørgsmål til, hvordan vi beregner din byttepris, eller hvordan selve bytteprocessen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten henvende dig i din nærmeste MG Brand Store, ringe til os eller skrive en mail. Vi har også en side med ofte stillede spørgsmål, der måske kan give dig svar på nogle af de spørgsmål, du brænder inde med.

Har du brug for vejledning i forbindelse med den økonomiske finansiering af din nye MG, har du også mulighed for at booke en salgsrådgiver. Vores salgsrådgiver kan desuden hjælpe dig med forsikring og beregningen af, hvad din gamle bil er værd.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.