Opladning

3 måneders ubegrænset opladning med i købet

Når du køber MG ZS EV fra ny, har du mulighed for at få ubegrænset opladning og fuld power på køreglæden fra allerførste kilometer.

Vælger du Clever Unlimited med som en del af din nye MG ZS EV, kan du nemlig lade alt det, du vil til en fast månedlig pris – både på Clevers ladeboks hjemme og på Clevers ladenetværk. De tre første måneder endda for 0 kr.

Opladning hjemme

Men en ladeboks hjemme kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Det tager ca. 12 timer at lade fra 0-80% på ladeboksen hjemme. Har du brug for at det skal gå endnu hurtigere, tilbyder Clever en løsning der optimerer bilens evne til at lade på ladeboksen. Løsningen hedder Clever Unlimited med Twin Power, hvor du får installeret en kompakt transformer med forbindelse til Clevers ladeboks, og den optimerer bilens evne til at lade ved at fordele strømstyrken på to faser frem for en. Læs mere om opladning til MG hjemme: clever.dk/elbiler/mg/mg-zs-ev

 

Med Clever Unlimited får du:

 • Installation af ladeboks hjemme
 • Ubegrænset opladning hjemme
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik
Clever Unlimited - med ladeboks
749 kr./md.
Clever Unlimited Network - uden ladeboks
625 kr/md

Kontakt nærmeste MG Brand Store for priser og startpakker for Clever Unlimited og Clever Unlimited Network. Tilbuddet om tre måneders strøm til 0 kr. gælder kun Clever Unlimited – ikke Clever Unlimited Network.

Installation af ladeboks: 7.500 kr., dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde, mv.

Nødlader/Mormorlader
Vi anbefaler, at nødlader/mormorlader ikke benyttes. Såfremt dette ikke er muligt at efterkomme, bør brug kun ske i meget begrænset omfang, da mange husstande ikke har stikkontakter og et elnet, der er beregnet til dette.

Vilkår og betingelser

 • MG ZS EV fås med Clever Unlimited til 0 kr./md. de første tre måneder. Forudsætter bestilling inden 1. januar 2021. Clever Unlimited inkluderer ubegrænset opladning på installeret ladeboks hjemme og Clevers netværk til fast månedlig pris: 749 kr./md. efter de første tre måneder. Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network – ubegrænset opladning på Clevers netværk: 625 kr./md. efter de første tre måneder.
 • Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dg. fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkår
 • Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: 7.500 kr., dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde, mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.
  Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 9.747 kr.
 • Clever Unlimited Network:. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 1.875 kr.
 • Installation af Clever Unlimited med Twin Power koster 7.250 kr. i merpris.

Får yderligere vilkår og betingelser se mere på: https://clever.dk/elbiler/mg/mg-zs-ev/