MG Brand Stores

MG-Motor: din elbilforhandler

Find din nærmeste MG Brand Store

dealer-icon

MG Motor Ishøj

Baldersbækvej 4B, 2635 Ishøj, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 07:30 - 17:00

Læs mere om MG Motor Ishøj

Book service hos MG Motor Ishøj
dealer-icon

MG Motor København

Omøgade 20, 2100 København Ø, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor København

Book service hos MG Motor København
dealer-icon

MG Motor Nuuk

Industrivej 2, 3905 Nuuk,

Åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 17:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 16:30

Læs mere om MG Motor Nuuk
dealer-icon

MG Motor Odense

Odensevej 101, 5260 Odense S, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:00

Læs mere om MG Motor Odense

Book service hos MG Motor Odense
dealer-icon

MG Motor Roskilde

Betonvej 1, 4000 Roskilde, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 17:00

Læs mere om MG Motor Roskilde

Book service hos MG Motor Roskilde
dealer-icon

MG Motor Tórshavn

Stiðjagøta 3, 101 Thorshavn, Færøerne

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 17:10
dealer-icon

MG Motor Valby

Gl. Køgelandevej 105, 2500 Valby, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 15:00

Læs mere om MG Motor Valby

Book service hos MG Motor Valby
dealer-icon

MG Motor Aalborg

Hadsundvej 102, 9000 Aalborg, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor Aalborg

Book service hos MG Motor Aalborg
dealer-icon

MG Motor Aalborg – Serviceværksted Bøgsted A/S

Hadsundvej 115, 9000 Aalborg, Danmark

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:00


Book service hos MG Motor Aalborg - Serviceværksted Bøgsted A/S
dealer-icon

MG Motor Aarhus

Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor Aarhus

Book service hos MG Motor Aarhus
Der blev ikke fundet nogle forhandlere på din søgning. Prøv venligst igen.

Kontakt os

Kontakt din nærmeste MG Brand Store i dag.

  Ved anvendelse af denne formular accepterer du, at MG Motor Danmark A/S gemmer dine oplysninger og deler dem med den relevante forhandler, samt at forhandleren må kontakte dig angående denne forespørgsel via. telefon eller e-mail. For yderligere oplysninger omkring MGs behandling af dine personlige data henvises til MGs persondatapolitik og cookiepolitik.

  Har dine fremtidsdrømme eller et nyopstået behov ledt dig mod en ny elbil? Så har du heldigvis aldrig langt til en MG-Brand Store. Uanset om du blot vil opleve vores univers af elektriske klassikere eller allerede har set dig lun på en særlig MG-model, er du velkommen til at komme forbi en Brand Store nær dig. Her kan du mærke bilerne på tætteste hold og rådføre dig med vores dygtige medarbejdere.

  Læs med her, og bliv klogere på, hvad MG-Motor kan tilbyde dig.

  En MG er inspireret af fortiden. Bygget til nutiden.

  MGs elektrficerede modeller bærer tydeligt præg af en stolt fortid, hvor klassikerne fra britiske Morris Garages stod som klare idealer for sporty, lækre og modstandsdygtige køretøjer. I dag har vi hos MG reformeret klassikerne, så de på elegant og intelligent vis møder nutidens behov for design og teknologi. Naturligvis med samme urokkelige tilgang til kvalitet.

  Hos MG tilbyder vi 7 års fabriksgaranti*, så du og din bil kan holde sammen i mange år. Derfor skal du naturligvis heller ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed, komfort, stil eller køreglæde. Alle vores modeller er designet med øje for dine behov, og med en MG får du en trofast følgesvend, der hver dag efterlever dine, familiens og klodens behov.

  Når du køber en MG-model, køber du altså kompromisløs køreglæde. I det følgende vil du opdage, at både din elbilforhandler og din næste elbil måske er lettere tilgængelig, end du tror.

  MG for alle

  Er elbilen et endnu uudforsket terræn for dig? Tilskriver du brændstofsmotoren æren for en  tilfredsstillende køreoplevelse? Eller frygter du måske, at en god elbil ikke findes til et rimeligt budget?

  Så er du ikke alene.

  Hos MG ved vi, at kursen mod en elbil kan være lidt svær at sætte. Samtidig ved vi, at vi ser ind i en lysere fremtid, hvor 100 % elektrificeret kørsel er det nye sort. Derfor tilbyder MG-Motor fornuftige, robuste biler i et nutidigt design, der har din køreglæde i fokus. Desuden mener vi ikke, at luksuriøs elektrisk kørsel kun skal være forbeholdt de få. Derfor garanterer vi altid skarpe priser og meget bil for pengene.

  Med en MG-model får du altså den bedst mulige start på dit elektriske eventyr: Et eventyr, der kan begynde allerede i dag. Her på hjemmesiden kan du opleve alle vores elektriske klassikere, og du kan finde specifikke informationer om både bil, software-pakke og vedligeholdelse af det elektriske køretøj. På den måde kan du få indsigt i flere af elbilens fantastiske facetter og måske få lyst til at opleve en MG i aktion.

  Foretrækker du en uforpligtende samtale med en autoriseret MG-forhandler? Vores dygtige medarbejdere står klar til at klæde dig godt på til fremtidens transport.

  Besøg en MG-Brand Store nær dig

  MG-forhandlerne ligger fordelt i hele Danmark samt i den Færøske og den Grøndlandske hovedstad. Uanset hvor i riget, du befinder dig, har du altså mulighed for at besøge en elbilforhandler og få professionel service og sparring, når du skal købe ny bil, eller når du får brug for at vide mere om fordelene ved elbiler.

  Placeringen af vores Brand Stores sikrer dig, at du aldrig har langt til en prøvetur i en eller flere af vores modeller, og at du - hvis du har behov for det - altid kan se og mærke bilen, før du tager en beslutning.

  Ønsker du at prøvekøre en eller flere af vores elektificerede modeller, kan du med fordel booke en prøvetur online. Så er du sikret, at bilen er hjemme hos din elbilforhandler, og at den er klargjort til dit besøg.

  Bestil din elbil online, og tag hul på en elektrificeret fremtid i dag

  Hvis du allerede har udset dig din kommende MG-elbil, har du mulighed for at bestille den online allerede nu. Når du bestiller din MG-model online, vælger du dine foretrukne specifikationer i forhold til variant og farve, ligesom du angiver, om bilen er til køb eller privatleasing.

  Når din elbil er klar til at blive hentet af dig, bliver du kontaktet af din lokale MG-forhandler. Nemmere bliver det ikke. Sæt dig godt tilrette, nyd indkøbet, og Recharge Yourself med en 100 % elektrisk klassiker.

  Har du brug for yderligere informationer, før du klikker din elektriske fremtid i indkøbskurven, kan du med fordel orientere dig i de tekniske specifikationer for din foretrukne model.

  Foretrækker du at tale med en medarbejder, der dagligt beskæftiger sig med netop MG-biler, er du naturligvis velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller til at booke en uforpligtende samtale med en salgsrådgiver. Vores kompetente salgsrådgivere tilbyder sparring på blandt andet:

  • Valget af elbil og elektrificeret kørsel
  • Varianternes specifikationer
  • Forsikring og finansieringsmuligheder.

  Hos MG-Motor kører vi gerne en ekstra mil for at give dig en god oplevelse, og vi står altid klar til at hjælpe dig trygt igennem dit bilkøb.

  Ups! Dit tilbehør matcher ikke

  Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.