MG Service

Servicekampagner

Her kan du se et overblik over aktive servicekampagner.
1280×800 service kampagne

Aktuelle servicekampagner

Her kan du se et overblik over aktive servicekampagner.

Hvis din bil er omfattet af en servicekampagne, vil et autoriseret MG-værksted foretage en kontrol af bilen for at sikre, at en eventuelt fejl udbedres. Dette foretages uden beregning.

Såfremt servicekampagnen drejer sig om en sikkerhedstilbagekaldelse, vil den registrerede ejer af bilen modtage informationen via e-boks fra Motorstyrelsen.

1. marts 2023: Servicekampagne på MG EHS Plug-In Hybrid - PTC varmer

Hvad drejer servicekampagnen sig om?

Vi har oplevet et par tilfælde med løs stelforbindelse omkring bilens tilskudsvarmer, den såkaldte PTC varmer. Den nuværende elektriske stelforbindelses fastgørelse kan i sjældne tilfælde være fastgjort på en måde, som utilsigtet kan resultere i, at isoleringsmaterialet på ledningsforbindelsen smelter og kan udvikle lugt- og røggener. Problemet berører alene en mindre del af allerede producerede biler.

Hvad gør MG ved det?

Sikkerhed har altid været førsteprioritet hos MG, og vi har af sikkerhedshensyn derfor valgt at indkalde alle MG EHS ind til kontrol og eventuel reparation af PTC varmerens stelforbindelse.

Vi har igangsat en Recall igennem Motorstyrelsen, som vil kontakte dig hurtigst muligt. Hold øje med din e-boks.

Hvordan skal jeg forholde mig i denne situation?

Med omgående virkning iværksætter vi en kontrol af PTC varmerens stelforbindelse i potentielt berørte biler, og vi vil i den forbindelse gerne bede dig om at aftale en tid hos et autoriseret MG værksted hurtigst muligt.

Har du en MG EHS Plug-In Hybrid, bedes du kontakte Nellemanns kundecenter på tlf. 87386400 eller på mail [email protected] for at booke tid til en kontrol af PTC-varmerens stelforbindelse. Det tager 20 minutter og er uden beregning.

OBS. Hvis du skal bestille en tid i Aalborg, bedes du ringe til Serviceværksted Bøgsted A/S på tlf. 98134022 eller på mail [email protected].

Er der noget, jeg kan gøre for at undgå, at problemet opstår?

Ja, hvis du undgår at tænde varmen i bilen, vil risikoen være minimal for, at problemet opstår. Du skal også undgå, at bilen står i tomgang uden opsyn, indtil du har været forbi værkstedet til kontrol af bilens tilskudsvarmer (PTC-varmer).

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.