Opladning af elbil

Vores samarbejde med Clever gør det muligt for os at tilbyde vores kunder en af de mest pålidelige og effektive ladeløsninger, der er tilgængelige i dag. Vi er dedikerede til at levere den bedste oplevelse for vores kunder, og det er vores ladeløsninger en vigtig del af. Læs mere om MG og ladeløsninger her på siden.

Intelligent opladning gør livet med elbil endnu nemmere

Hos MG benytter vi intelligent opladning af alle vores modeller i samarbejde med Clever. Intelligent opladning betyder, at din bil kan oplades på den måde, der er mest effektiv og bekvem for dig som elbilejer. Det indebærer blandt andet at planlægge opladningen, så den sker på de mest fordelagtige tidspunkter, hvor strømmen er billigst og mest tilgængelig.

Derudover kan en intelligent opladning også tilpasse opladningen til batteriniveauet på din MG. Det betyder, at du aldrig skal være bekymret for, om dit batteri overbelastes eller oplades unødvendigt. Hvis du vil vide mere om, hvordan vores ladeløsninger er relevante for dig, kan du læse mere om opladning af MG-biler her.

Din MG-bil har adgang til offentlig opladning overalt

Clever tilbyder offentlig opladning af elbiler på en smart og enkel måde. Med Clever får du adgang til et landsdækkende netværk af offentlige ladestationer, der gør det let og bekvemt at oplade din elbil, når du er på farten. Clevers netværk består af mere end 2.000 ladepunkter i Danmark og samarbejder med internationale partnere, så du kan oplade din bil på tværs af Europa.

Få privat opladning direkte hjem i indkørslen

Hvis du vil have opladning derhjemme, er der mange muligheder for at få en Clever-boks installeret i din indkørsel eller i din garage. At kunne lade bilen derhjemme gør en verden til forskel, og en ladeboks sørger for, at din elbil eller plug-in-hybrid altid er køreklar.

Clevers ladeboks til hjemmet gør det muligt for dig at tilgå den billigste opladning til din elbil. Boksen kan nemlig lade bilen, når strømmen er billigst, så du slipper for at bekymre dig om dit strømforbrug. For at oplade din elbil skal du blot bruge en almindelig stikkontakt og et kabel, der er kompatibelt med din bil.

Din MG kan lades op hurtigt og effektivt

Der er flere faktorer, der afgør, hvor hurtigt du kan oplade din elbil. Det kommer blandt andet an på størrelsen på elbilens batteri, og hvilket kabel du bruger. Der er også forskel i ladetid, afhængigt af om du bruger en ladestander eller din ladeboks derhjemme. Hvis din bil skal holde i indkørslen over natten, vil en ladeboks automatisk starte om natten, da der er mindre belastning på elnettet.

Nogle ladestandere – såkaldte hurtigladere – er i stand til at oplade din bil på meget kort tid. Det kan for eksempel være ladestandere på rastepladser eller større parkeringspladser. På den måde skal du aldrig bekymre dig om opladning baseret på dit kørselsbehov, da du hurtigt kan tanke strøm på farten.

Forskellige biltyper – samme opladningsmetode

Uanset hvilken type MG du har, vil du være i stand til at benytte både egen ladeboks og offentlige ladestandere. Hos MG er alle vores modeller kompatible med Clevers ladestandere, så din bil kan lades op i både indland og udland. Hos MG har vi alt fra stationcars til SUV’er.

 

Elbiler mindsker emissionen fra din kørsel

Med MG kan du være med til at revolutionere vores køretøjer og kørevaner. Vores elbiler er udviklet til fremtiden. Alle vores modeller kommer med den nye teknologi, der gør køreoplevelsen for dig som bilist nemmere. Vi har biler til både den lille familie og parret på to.

Du kan både købe og lease elbiler hos MG. Leasing kan være smart for dig, der ikke har råd til at lægge et større engangsbeløb for en bil. Det er også et tilbud til dig, der kun skal bruge en bil i en begrænset periode.

Book en prøvetur i en elbil fra MG i dag

Er du midt i beslutningsprocessen? Eller har du allerede besluttet dig for, at din næste bil skal være en MG? Uanset hvad er du altid velkommen til at komme forbi en af vores brand stores til en prøvetur. Med en tur i en MG-bil kan du føle, hvordan ægte køreglæde føles, og du får også mulighed for at teste de mange forskellige funktioner.

Hvis du har brug for grundig vejledning omkring bilmodeller, opladning eller installation af ekstraudstyr, kan du også altid booke en salgsrådgiver hos MG. Vores salgsrådgivere er eksperter i samtlige af vores modeller, og de ved desuden alt, der er værd at vide for den nye elbilejer.

Har du spørgsmål til opladning af elbil?

Måske er du ny elbilejer? Eller måske har du aldrig kørt MG før? Vores kundeservice står altid klar til at tage imod spørgsmål. Du kan kontakte os via mail eller besøge en af vores mange brand stores. Vi har butikker i hele landet, så du aldrig skal køre langt for at få fat i en ekspert.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.