iSMART

Databeskyttelse

Information om databeskyttelse til vores elbiler

Vi, SAIC Motor Europe BV, udstyrer moderne elbiler med et smart underholdningssystem, som kan forbindes til din mobiltelefon via vores app "ISMART".

I forbindelse med leveringen af det smarte underholdningssystem og appen behandler vi personoplysninger.

Beskyttelsen af personoplysninger er vigtig for os. Vi behandler personoplysninger udelukkende i overensstemmelse med de gældende databeskyttelseskrav, især den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

I Afdeling A af denne Information om databeskyttelse giver vi dig oplysninger om den dataansvarlige som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger og den dataansvarliges databeskyttelsesrådgiver.

I Afdeling B finder du oplysninger om behandlingen af dine personoplysninger.

I Afdeling C finder du oplysninger om dine rettigheder angående behandlingen af dine personoplysninger.

De tekniske termer, der relaterer til databeskyttelse og bruges i denne Information om databeskyttelse, har den betydning, der bruges i den generelle forordning om databeskyttelse. Du finder mere detaljeret information om dette i Afdeling D.


INDHOLDSFORTEGNELSE

A....... Oplysninger om den dataansvarlige.

I. Den dataansvarliges id og kontaktoplysninger
II. Kontaktoplysninger for den dataansvarliges databeskyttelsesrådgiver

B........ Oplysninger om behandlingen af personoplysninger

I. Brug af ISMART-kontoen på mobiltelefonen og i AVN (audiovisuel navigation), herunder brugen af bilens fjernbetjeningsfunktioner via ISMART.
II. Brug af navigationssystemet i AV-&-navigation-systemet (AVN)
III. Brug af stemmegenkendelse.
IV. Brug af tredjemandsapps i vores AV-&-navigation-system (AVN)

C........ Oplysninger om den registreredes rettigheder 

I. Den registreredes indsigtsret
II. Ret til berigtigelse.
III. Ret til sletning ("retten til at blive glemt")
IV. Ret til begrænsning af behandling.
V. Ret til dataportabilitet
VI. Ret til indsigelse.
VII. Ret til tilbagetrækning af samtykke.
VIII. Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

D....... Oplysninger om tekniske termer i den generelle forordning om databeskyttelse, der bruges i denne Information om databeskyttelse.

E........ Gyldighedsdato for og ændringer til denne Information om databeskyttelse.


 

A. Oplysninger om den dataansvarlige

I. Den dataansvarliges id og kontaktoplysninger

Oval Tower, 15th floor
De Entree 159
1101 HE Amsterdam

[email protected]
Tlf.: +31 (0) 202255401

II. Kontaktoplysninger for den dataansvarliges databeskyttelsesrådgiver

SAIC Motor Europe BV
Prof. W.H. Keesomlaan 12
1183 DJ Amstelveen

[email protected]

B. Oplysninger om behandlingen af personoplysninger

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du bruger vores biler. Derfor tilbyder vi dig ISMART-appen og udstyrer bilerne med et velkonstrueret system. I vores biler er der to enheder, som kommunikerer med og kan styres af ISMART-appen: Den audiovisuelle navigation ("AVN") og telematikboksen ("TBOX"). Al kommunikation mellem enhederne og appen kører via vores Telematics Service Platform (“TSP Backend”). AVN giver dig infotainment-apps, såsom navigation eller beskedcenteret. TBOX er ansvarlig for at give netværksadgang til køretøjet og upload af data til TSP Backend. For bestemte funktioner kommunikerer AVN direkte med og overfører personoplysninger til tredjemænd (f.eks. Amazon). Til levering af funktionerne, som er anført i denne Information om databeskyttelse, behandler vi dine personoplysninger og ønsker at informere dig om detaljerede oplysninger vedrørende behandlingen. Men, du kan bruge vores biler, uden at bruge ISMART-systemets online-funktioner, som kræver behandlingen af personoplysninger. Når du bruger AVN første gang, og når du downloader appen, vil vi spørge, om du ønsker at aktivere alle ISMART-systemets funktioner, herunder dem, der kræver en behandling af personoplysninger. Du kan slå individuelle funktioner i AVN, der kræver behandlingen af personoplysninger, til eller fra.

I. Brug af ISMART-kontoen på mobiltelefonen og i AVN (audiovisuel navigation), herunder brugen af bilens fjernbetjeningsfunktioner via ISMART

I forbindelse med vores elbiler leverer vi vores app "ISMART" til visning og fjernstyring af bestemte funktioner af bilen og til at sende oplysninger, såsom bestemmelsessteder i navigationen og interessepunkter (Points of Interest, POIs) til bilen. Til brug af disse funktioner skal bilen være tilknyttet ISMART-kontoen. I den forbindelse behandler vi personoplysninger til nedenstående formål:

 • Oprettelse og levering af en ISMART-konto til fjernbetjening af dit køretøj og til fjernvisning af køretøjets status.
 • Levering af funktionen til tilknytning og fjernelse af tilknytningen af dit køretøj til din konto.
 • Levering af funktionen til tjek og styring af køretøjets tilstand.
 • Levering af Find min bil-funktionen
 • Levering af Ladestyring-funktionen
 • Levering af Nødopkald-funktionen
 • Levering af beskedcenteret
 • Levering af Feedback-funktionen
 • Behandling af din feedback
 • Levering af Min kalender-funktionen
 • Levering af energiforbrug-funktionen
 • Levering af digital nøgle-funktionen

Du kan finde flere detaljerede oplysninger om dette nedenfor:

1. Oplysninger om, hvilke personoplysninger der behandles

Kategorier af personoplysninger, der behandles Personoplysninger inkluderet i kategorierne Oplysningernes kilder Den registreredes pligt til at give oplysningerne Opbevaringsperiode
Protokoloplysninger Protokoloplysninger, som opsamles af tekniske årsager, når din app bruges for at tilgå indhold fra vores server:

Oplysninger, der opsamles under den slags tilgåelse er defineret af netværksprotokollen for overførslen af oplysninger mellem din enhed og din apps server.

Disse omfatter Ip-adressen, type og version af det anvendte mobile styresystem, indholdet, som blev tilgået og dato og klokkeslæt for tilgåelsen.

Appens bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke gives, kan vores app ikke tilgå indhold fra vores server.

Oplysningerne gemmes i serverlogfiler i et format, der muliggør identifikationen af den registrerede i en maksimal periode på 7 dage, medmindre der opstår en sikkerhedsmæssigt relevant hændelse (f.eks. et DDoS-angreb).

Hvis der er en sikkerhedsrelevant hændelse, gemmes serverlogfilerne indtil den sikkerhedsrelevante hændelse er blevet elimineret og fuldstændigt løst.

Registreringsoplysninger Oplysninger, du giver, når du registrerer din konto til vores app:

Disse omfatter følgende obligatoriske oplysninger: Navn, adresse, mailadresse, adgangskode.

Desuden omfatter disse de følgende valgfrie oplysninger: Køn, fødselsdato

Appens bruger Angivelsen af oplysninger, markeret som obligatorisk under registreringsprocessen er et krav, der er nødvendig til indgåelse af en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis de obligatoriske oplysninger ikke angives, er en registrering og oprettelse af en brugerkonto ikke muligt.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Loginoplysninger Oplysninger, som du angiver, når du logger ind på din konto:

Dette omfatter: Mobilnummer, mailadresse og adgangskode. Når du logger ind på din konto med dit køretøj, omfatter dette også en unik identifikator, der er gemt i en QR-kode.

Appens bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke angives, kan du ikke logge ind på din konto.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Yderligere kontooplysninger Oplysninger, som du kan tilføje din konto, f.eks. sikkerhedskode, alarmindstillinger, nødkontakt, favoritsteder og radiostationer og optegnelser af rejseplaner. Appens bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke angives, fungerer bestemte funktioner, såsom søgninger fra favoritlisten i AVN, måske ikke.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Grundlæggende køretøjsoplysninger Grundlæggende oplysninger om dit køretøj, som automatisk hentes fra dit køretøj og kan ses i appen:

Dette omfatter VIN-nummer, motornummer, mærkenavn, modelnavn, gearkassemodel, farve, TBOX-serienummer, AVN-serienummer.

Køretøjets bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan oplysningerne ikke ses via appen.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Oplysninger om køretøjets tilstand Oplysninger om dit køretøjs nuværende tilstand, som automatisk indhentes fra dit køretøj og kan ses og, hvor det er muligt, kan ændres i appen:

Dette omfatter oplysninger om resterende mængde brændstof/strøm, resterende antal kilometer, dæktryk, batterispænding, motortilstand, EPS-tilstand, håndbremsens tilstand, temperatur, vinduernes / ovenlysvinduets tilstand, dørenes tilstand, motorens tilstand, koblingens tilstand, tilstanden ulovlig oplåsning, sammenstødssensorens tilstand.

Køretøjets bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan oplysningerne ikke ses via appen og fjernbetjeningsfunktionen via appen er ikke tilgængeligt.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Lokalitetsoplysninger Oplysninger om dit køretøjs placering samt din mobiltelefons placering:

Dette omfatter køretøjets GPS-placering og mobiltelefonens GPS-placering.

Køretøjets/appens bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, er bestemte funktioner, såsom funktionen Find min bil ikke tilgængelige.

Vi behandler din telefons lokalitetsoplysninger kun midlertidigt, når du bruger funktionerne Tjek og styring af køretøjets tilstand eller Find min bil.

 

Batterioplysninger Oplysninger om tilstanden af dit køretøjs batteri:

Dette omfatter resterende strøm, resterende ladetid, ladestrøm, ladespænding, resterende antal kilometer

Køretøjets bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan oplysningerne ikke ses via appen.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Beskedoplysninger Oplysninger i beskeder, som vi leverer til indbakken i dit køretøj og appen:

Dette omfatter vigtige beskeder, såsom alarmer, driftsoplysninger og nyheder.

Genereret af os - Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Feedbackoplysninger Oplysninger, du giver os, når du bruger feedbackfunktionen:

Dette omfatter indholdet af din feedback.

Appens bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan vi ikke svare på din feedback.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Kalenderoplysninger Oplysninger, du giver os, når du aktiverer synkroniseringen af din kalender med vores app:

Dette omfatter dato og klokkeslættet for et møde, en årsdag eller en mindedag.

Det omfatter også oplysninger, som du anfører i vores app, såsom tema, bemærkninger, påmindelsestidspunkt og påmindelsesdato.

 

Appens bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan vi ikke sende dig en påmindelse, når årsdagen er der.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Bluetooth MAC-adresse Oplysninger til aktivering af den digitale nøglefunktion og generering af kontrol-id'et for den digitale nøgle. Appens bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan du ikke bruge den digitale nøglefunktion.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Kontrol-id for den digitale nøgle Oplysninger til identifikation af dig, når du anmoder om oplåsning af dit køretøj. Genereret af os - Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Oplysning til administration af reklamer

 

Oplysninger vedrørende samtykke, du gav til reklameformål samt oplysninger vedrørende dine potentielle indsigelse mod reklamer:

Disse omfatter dato og klokkeslæt for samtykket, IP-adressen for enheden, der blev brugt til at give samtykket, dato og klokkeslæt for enhver tilbagetrækning af samtykket eller en indsigelse mod behandling af personoplysninger til reklameformål.

Køretøjets/appens bruger Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan vi ikke behandle dit samtykke til og / eller indsigelser vedrørende reklamer.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højst, indtil brugeren sletter ISMART-kontoen.
Desuden omfatter dette dokumentationen for de oplysninger vi leverer til dig om et samtykke og/eller om reklame, som vi laver uden dit samtykke. Genereret af os -

 

2. Oplysninger om behandlingen af personoplysninger

Formålet med behandlingen af personoplysninger Kategorier af personoplysninger, der behandles Automatiske afgørelser Retsgrundlag og, hvor det finder anvendelse, legitime interesser Modtager

 

Oprettelse og levering af en ISMART-konto til fjernbetjening af dit køretøj og til fjernvisning af køretøjets status:

Når din konto er registreret, kan du gemme yderligere oplysninger på din konto. Dette omfatter valgfri lagring af kontaktoplysninger, adresser og indstillinger, såsom sprogindstillinger.

Dette omfatter også funktion til at logge ind på og ud af appen.

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

Yderligere kontooplysninger

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Udvikler

 

Levering af funktionen til tilknytning og fjernelse af tilknytningen af dit køretøj til din konto:

For at kunne fjernstyre dit køretøj og til fjernvisning af køretøjets tilstand via appen er det nødvendig at tilknytte dit køretøj til din konto. For at tilknytte dit køretøj til din konto skal du scanne QR-koden, der vises i AVN med appen.

Dette omfatter også administration af tilknytningen, der gør det muligt for dig at se oplysninger om dit køretøj, der indhentes automatisk fra dit køretøj:

Dette omfatter VIN-nummer, motornummer, mærkenavn, modelnavn, gearkassemodel, farve, TBOX-serienummer, AVN-serienummer.

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

Grundlæggende køretøjsoplysninger

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Udvikler

 

 

Levering af funktionen til tjek og styring af køretøjets tilstand:

Med vores app kan du tjekke køretøjets tilstand. Det gør det muligt for dig at sikre, at køretøjet er sikkert at køre i eller sikkert aflåst, når det er parkeret.

Funktionen gør det også muligt for dig at fjernstyre køretøjets tilstand, såsom at låse eller oplåse køretøjet eller ændre klimaanlæggets eller sædevarmens temperatur.

Særligt, giver det dig også mulighed for at tjekke energiforbruget på din telefon ved at få vist brændstoføkonomien, kumulativt strømforbrug, gennemsnitshastighed og rejsetid.

For at kunne fjernlevere disse funktioner (dvs. uden en forbindelse mellem din mobiltelefon og din bil), udveksles de relevante oplysninger om køretøjets tilstand mellem din mobiltelefon og vores servere samt mellem din bil og vores servere via internettet.

Denne funktion gør det også muligt for dig at indstille køretøjsalarmer og modtage alarmer i vores app. Dette omfatter alarmer vedrørende lavt batteri, geohegn-alarmer, hastighedsalarmer, motorstart-alarmer eller alarmer, når der er noget unormalt vedrørende din bil.

Protokoloplysninger

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

Oplysninger om køretøjets tilstand

Lokalitetsoplysninger

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Udvikler

Kort SDK-udbyder

 

Levering af Find min bil-funktionen:

Når du bruger funktionen Find min bil, bruger vi din mobiltelefons GPS-placering og din bils GPS-placering til at vise dig den korteste vej til fods til din bil. Disse GPS-placeringen er hentes kun frem fra din mobiltelefon og dit køretøj, når du tilgår Find min bil-funktionen i appen.

Når sikkerhedskoden er angivet, oplåses horn-/belysningsfunktionen for at hjælpe dig med at finde din bil i mørket.

Protokoloplysninger

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

Lokalitetsoplysninger

Yderligere kontooplysninger

Oplysninger om køretøjets tilstand

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Udvikler

Kort SDK-udbyder

 

Levering af funktionen Ladestyring:

Denne funktion gør det muligt for dig at se den aktuelle batteri- og ladetilstand. Du kan også planlægge ladetider ved at forbinde ladekonnektoren via Bluetooth. Desuden kan du indstille et opladningsmål.

Protokoloplysninger

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

Batterioplysninger

Lokalitetsoplysninger

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Udvikler

Kort SDK

 

Levering af Nødopkald-funktionen:

Denne funktion gør det muligt for dig hurtigt at foretage et nødopkald til det nummer, der er gemt på din konto. Vi finder det relevante nødopkaldsnummer for dig i overensstemmelse med det valgte land, da du tilknyttede dit køretøj til appen første gang.

Protokoloplysninger

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

Yderligere kontooplysninger

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Udvikler

 

Levering af beskedcenteret:

Vi leverer vigtige beskeder til dig, såsom alarmer, driftsoplysninger og nyheder (herunder reklamer om MG service). Disse beskeder kan tilgås via indbakkens funktioner i appen og i AVN.

Protokoloplysninger

Beskedoplysninger

Loginoplysninger

Yderligere kontooplysninger

Oplysninger om køretøjets tilstand Oplysninger til administration af reklamer

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt.

 

Udvikler

 

Levering af feedback-funktionen:

Med feedback-funktionen i appen kan du give os feedback, såsom fejl, forslag til yderligere forbedringer.

Protokoloplysninger

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

Feedbackoplysninger

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Art. 6 (1) (f) GDPR (forfølgelsen af legitime interesser ved samtidig afvejning af interesser):

Vores legitime interesse er at indhente feedback om vores service for at forbedre vores tjenester.

Udvikler

 

Behandling af din feedback:

Vi vil behandle din feedback for at forbedre vores tjenester.

Feedbackoplysninger Der finder ingen automatiske afgørelser sted. Art. 6 (1) (f) GDPR (forfølgelsen af legitime interesser ved samtidig afvejning af interesser):

Vores legitime interesse er at behandle din feedback for at forbedre vores tjenester.

Udvikler

 

Levering af funktionen Min kalender:

Under forudsætning af dit samtykke gør denne funktion det muligt for os at synkronisere din kalender på din mobiltelefon med vores app, så vi kan sende dig påmindelser om møder, årsdage eller mindedage.

Denne funktioner gør det muligt for dig at indstille et tema, huske en dato, huske et klokkeslæt og oprette en note vedrørende din årsdag.

Protokoloplysninger

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

Kalenderoplysninger

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (a) GDPR (samtykke) og Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt).

 

 

Udvikler

 

Levering af funktionen Energiforbrug:

Denne funktion gør det muligt for brugere at se statistikken over energiforbruget. Herunder brændstoføkonomi, kumulativt energiforbrug, gennemsnitshastighed og rejsetid.

Protokoloplysninger

Registreringsoplysninger

Loginoplysninger

 

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Udvikler

 

Levering af funktionen Digital nøgle:

Denne funktion gør det muligt for dig at oplåse og starte køretøjet med din app i stedet for nøglen.

Bluetooth MAC-adresse

Kontrol-id for den digitale nøgle

 

Der finder ingen automatiske afgørelser sted Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Udvikler

 

 

3. Oplysninger om modtagere af personoplysninger og overførslen af personoplysninger til tredjelande og/eller internationale organisationer

Modtager Modtagerens rolle Overførsel til tredjelande og/eller internationale organisationer Afgørelse om tilstrækkelighed eller fornødne eller egnede garantier for overførsler til tredjelande og/eller internationale organisationer
Udvikler:

SAIC overseas intelligent mobility technology CO. Ltd

7th Floor, Intelligent Connected New Energy Vehicle Innovation Incubator, No.36 South YuTian Rd. JiaDing District, Shanghai, P.R.China

 

 

Databehandler

 

Kina

 

Der findes ingen afgørelse om tilstrækkelighed fra Europa-Kommissionen om det involverede tredjeland.

Overførsler til det involverede tredjeland kan foretages på grundlag af Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser for overførslen af personoplysninger til databehandlere i tredjelande.

Europa-Kommissionens afgørelse om standardkontraktbestemmelse kan hentes her: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/?uri=CELEX:32004D0915.

En kopi af standardkontraktbestemmelse fås hos vores databeskyttelsesrådgiver. (Afdeling A.II.).

Kort SDK-udbyder:

HERE Europe B.V.

Kennedyplein 222, 5611 ZT Eindhoven, Nederlandene

Dataansvarlig - -

 

 

II. Brug af navigationssystemet i AV-&-navigation-systemet (AVN)

Med vores AV-&-navigation-system (AVN) har du mulighed for at bruge et navigationssystem. De grundlæggende funktioner er tilgængelig uden en internetforbindelse og uden at vi eller vores serviceudbydere behandler nogen af dine personoplysninger, når du bruger disse funktioner. Dette omfatter især søgningen efter en bestemt sted eller interessepunkter i området, beregning af ruter og navigationsfunktionen samt batterirækkevidde-funktionen. Bestemte andre funktioner, såsom hensyntagen til trafikoplysninger i realtid for at finde bedste rute, kræver en internetforbindelse. Når du bruger online-navigationssystemet, behandler vi dine personoplysninger til nedenstående formål:

 • Levering af oplysninger om trafik i realtid
 • Levering af online-søgefunktion

Hvis du bruger vores navigationssystem via stemmegenkendelse, så læs venligst også kapitlet om stemmegenkendelse (à Afdeling B.III).

Du kan finde flere detaljerede oplysninger om dette nedenfor:

1. Oplysninger om, hvilke personoplysninger der behandles

Kategorier af personoplysninger, der behandles Personoplysninger inkluderet i kategorierne Oplysningernes kilder Den registreredes pligt til at give oplysningerne Opbevaringsperiode
Protokoloplysninger Protokoloplysninger, som opsamles af tekniske årsager, når der oprettes en internetforbindelse mellem dit køretøj og vores servere:

Oplysninger, der opsamles under den slags tilgåelse er defineret af netværksprotokollen for overførslen af oplysninger mellem dit køretøj og vores servere.

Disse omfatter IP-adresse, HTTPS-protokol (til sikker Telenav Cloud) og API-nøgle (for at sikre at kun SAIC-køretøjer kan oprette forbindelse til Telenav Cloud).

Bruger af navigationssystemet Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan cloud-baserede navigationsfunktioner ikke leveres.

Oplysningerne gemmes i serverlogfiler i et format, der muliggør identifikationen af den registrerede i en maksimal periode på 7 dage, medmindre der opstår en sikkerhedsmæssigt relevant hændelse (f.eks. et DDoS-angreb).

Hvis der er en sikkerhedsrelevant hændelse, gemmes serverlogfilerne indtil den sikkerhedsrelevante hændelse er blevet elimineret og fuldstændigt løst.

Lokalitetsoplysninger Dit køretøjs GPS-placering

Navigationer sender til kort SDK-udbyder, når brugeren bruger funktionen til at søge efter et sted, online-navigation eller trafik i realtid.

Bruger af navigationssystemet Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan cloud-baserede navigationsfunktioner ikke leveres.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højest i et år.
Søgefunktionsoplysninger Oplysninger, som du angiver i vores navigationssystems søgefunktion:

Disse omfatter alle oplysninger, der er angivet som søgeord, der er valgt fra den seneste destinationsliste, fra favoritlisten, fra mærker givet af dig, såsom hjem eller arbejdsadresser eller fra kategorier i Interessepunkter, eller via stemmestyring. Hvis du bruger vores stemmestyring, så læs venligst også kapitlet om stemmegenkendelse à Afdeling B.III.

Bruger af navigationssystemet Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan cloud-baseret søgning ikke leveres.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Din hjemmeadresse gemmes, indtil du sletter den i AVN. Alle øvrige oplysninger gemmes i en periode på maksimalt et år.

 

Seneste steder

 

Oplysninger, der er valgt som destination i søgefunktionen. Bruger af navigationssystemet Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan cloud-baseret navigation ikke leveres.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højest i et år.

2. Oplysninger om behandlingen af personoplysninger

Formålet med behandlingen af personoplysninger

 

Kategorier af personoplysninger, der behandles Automatiske afgørelser Retsgrundlag og, hvor det finder anvendelse, legitime interesser Modtager
Levering af vores navigationsfunktion med trafikoplysninger i realtid:

En grundlæggende navigationsfunktion uden internetforbindelse er tilgængelig.

For forbedret navigation beregnes ruten på vores server under hensyntagen til trafikoplysninger i realtid. Til det formål behandles oplysninger om din placering og din destination midlertidigt på vores server. Vi behandler oplysninger om din placering jævnligt for at levere praktiske navigationstjenester (f.eks. beregning i baggrunden, om bedre ruter er tilgængelige, tjekke trafikhændelser i nærheden osv.).

Protokoloplysninger

Lokalitetsoplysninger

Seneste steder

 

Der finder ingen automatiske afgørelser sted. Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt.

 

Kort SDK-udbyder

Udvikler

 

Levering af vores online-søgefunktion:

Til dette formål behandles oplysninger, som du angiver i vores søgefunktioner, midlertidigt på vores server.

Når du er logget ind på din ISMART-konto i din bil, kan du også se og vælge adresser, interessepunkter (f.eks. tankstationer, supermarkeder og hoteller) osv., som du har tilføjet til din konto via appen.

Desuden kan du søge efter nærliggende ladestationer og tjekke deres tilgængelighed.

Protokoloplysninger

Søgefunktionsoplysninger

Lokalitetsoplysninger

For at se og vælge oplysninger, der er gemt på din ISMART-konto:

Registreringsoplysninger (à Afdeling B.I.1)

Loginoplysninger (à Afdeling B.I.1)

Yderligere kontooplysninger (à Afdeling B.I.1)

Der finder ingen automatiske afgørelser sted. Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt.

 

Kort SDK-udbyder

Udvikler

 

 

3. Oplysninger om modtagere af personoplysninger og overførslen af personoplysninger til tredjelande og/eller internationale organisationer

Modtager Modtagerens rolle Overførsel til tredjelande og/eller internationale organisationer Afgørelse om tilstrækkelighed eller fornødne eller egnede garantier for overførsler til tredjelande og/eller internationale organisationer
Udvikler:

SAIC overseas intelligent mobility technology CO. Ltd

7th Floor, Intelligent Connected New Energy Vehicle Innovation Incubator, No.36 South YuTian Rd. JiaDing District, Shanghai, P.R.China

 

 

Databehandler

 

Kina

 

Der findes ingen afgørelse om tilstrækkelighed fra Europa-Kommissionen om det involverede tredjeland.

Overførsler til det involverede tredjeland kan foretages på grundlag af Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser for overførslen af personoplysninger til databehandlere i tredjelande.

Europa-Kommissionens afgørelse om standardkontraktbestemmelse kan hentes her: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/?uri=CELEX:32004D0915.

En kopi af standardkontraktbestemmelse fås hos vores databeskyttelsesrådgiver. (Afdeling A.II.).

Kort SDK-udbyder:

HERE Europe B.V.

Kennedyplein 222, 5611 ZT Eindhoven, Nederlandene

Dataansvarlig

 

- -

III. Brug af stemmegenkendelse

Det er muligt at navigere i vores AV-&-navigation-system (AVN) ved at bruge stemmegenkendelse. Stemmegenkendelsesfunktionen gør det muligt for dig at aktivere bestemte funktioner i AVN udelukkende ved brug af din stemme. Denne funktion kan bruges til forskellige funktioner, såsom navigationen. Indstil en ny destination, 'zoom ind' eller 'zoom ud' af kortet eller 'annullér rute' er kun nogle eksempler på stemmekommando. Stemmegenkendelse kan også bruges til at skifte til næste sang i musikappen. Under brug af stemmegenkendelsesfunktionen konverteres dine stemmekommandoer til maskinlæsbare kommandoer af vores stemmegenkendelsesudbyder.

Du kan finde flere detaljerede oplysninger om dette nedenfor:

1. Oplysninger om, hvilke personoplysninger der behandles

Kategorier af personoplysninger, der behandles Personoplysninger inkluderet i kategorierne Oplysningernes kilder Den registreredes pligt til at give oplysningerne Opbevaringsperiode
Protokoloplysninger Protokoloplysninger, som opsamles af tekniske årsager, når der oprettes en internetforbindelse mellem dit køretøj og vores servere:

Oplysninger, der opsamles under den slags tilgåelse er defineret af netværksprotokollen for overførslen af oplysninger mellem dit køretøj og vores servere.

 

Bruger af stemmegenkendelse Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan vi ikke levere stemmegenkendelsesfunktionen.

Oplysningerne gemmes i serverlogfiler i et format, der muliggør identifikationen af den registrerede i en maksimal periode på 7 dage, medmindre der opstår en sikkerhedsmæssigt relevant hændelse (f.eks. et DDoS-angreb).

Hvis der er en sikkerhedsrelevant hændelse, gemmes serverlogfilerne indtil den sikkerhedsrelevante hændelse er blevet elimineret og fuldstændigt løst.

Stemmestyringsoplysninger Oplysninger som du giver via stemmestyring:

Dette omfatter indholdet af dine stemmekommandoer, dvs. din stemme, som optages efter aktivering af stemmegenkendelsesfunktionen (ved at sige "Hej MG" eller ved at trykke på knappen Stemmegenkendelse på rattet), indtil stemmegenkendelsesfunktionen er deaktiveret.

(Dette omfatter ikke din stemme inden aktivering af stemmegenkendelse eller under aktivering af stemmegenkendelse ved at sige "Hej MG": Genkendelsen af frasen "Hej MG" udføres offline af dit køretøj.)

Bruger af stemmegenkendelse Anførelse er ikke lovpligtigt eller et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav, der skal være opfyldt for at indgå en kontrakt. Den registrerede er ikke forpligtet til at anføre oplysningerne.

Hvis oplysningerne ikke anføres, kan vi ikke levere stemmegenkendelsesfunktionen.

Vi behandler dine oplysninger ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt for de formål, som personoplysningerne behandles til. Oplysningerne gemmes højest i tre år.

 

Maskinlæsbare oplysninger, der er genereret ud fra dine stemmekommandoer:

Dette omfatter alle kommandoer, som vores stemmegenkendelsesudbyder kunne genkende fra den optagede stemme, såsom adressen for destinationer til navigationssystemet eller kommandoer til musikafspilleren.

Genereret af os -

 

2. Oplysninger om behandlingen af personoplysninger

Formålet med behandlingen af personoplysninger Kategorier af personoplysninger, der behandles Automatiske afgørelser Retsgrundlag og, hvor det finder anvendelse, legitime interesser Modtager
Levering af stemmegenkendelsesfunktionen:

Efter aktivering af stemmegenkendelsesfunktionen (ved at sige "Hej MG" eller ved at trykke på knappen Stemmegenkendelse på rattet), indtil stemmegenkendelsesfunktionen er deaktiveret. Optagelsen af stemme overføres derefter til vores stemmegenkendelsesudbyder til generering af maskinlæsbare kommando ud fra dine stemmekommandoer.

Disse maskinlæsbare kommandoer kan derefter anvendes af AV-&-navigation-systemet (AVN) i dit køretøj til forskellige funktioner, herunder indstilling af adresser for destinationer til navigationssystemet eller justering af musikafspilleren.

Stemmeoptagelser overføres ikke til os eller vores stemmegenkendelsesudbyder eller til aktivering af stemmegenkendelse. Aktivering af stemmegenkendelse ved at sige "Hej MG" (dvs. genkendelse af frasen "Hej MG" som en aktiveringskommando) udføres offline af dit køretøj.

Protokoloplysninger

Stemmestyringsoplysninger

Der finder ingen automatiske afgørelser sted. Artikel 6 (1) (b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til foranstaltninger, der træffes på dennes anmodning forud for indgåelse af en sådan kontrakt. Stemmegenkendelsesudbyder

Udvikler

 

 

3. Oplysninger om modtagere af personoplysninger og overførslen af personoplysninger til tredjelande og/eller internationale organisationer

Modtager Modtagerens rolle Overførsel til tredjelande og/eller internationale organisationer Afgørelse om tilstrækkelighed eller fornødne eller egnede garantier for overførsler til tredjelande og/eller internationale organisationer
Udvikler:

SAIC overseas intelligent mobility technology CO. Ltd

7th Floor, Intelligent Connected New Energy Vehicle Innovation Incubator, No.36 South YuTian Rd. JiaDing District, Shanghai, P.R.China

 

Databehandler

 

Kina

 

Der findes ingen afgørelse om tilstrækkelighed fra Europa-Kommissionen om det involverede tredjeland.

Overførsler til det involverede tredjeland kan foretages på grundlag af Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser for overførslen af personoplysninger til databehandlere i tredjelande.

Europa-Kommissionens afgørelse om standardkontraktbestemmelse kan hentes her: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/?uri=CELEX:32004D0915.

En kopi af standardkontraktbestemmelse fås hos vores databeskyttelsesrådgiver. (Afdeling A.II.).

IV. Brug af tredjemandsapps i vores AV-&-navigation-system (AVN)

AV-&-navigation-systemet (AVN) giver mulighed for at bruge tredjemandsapps, såsom Amazon Music. Med disse apps kan du bruge funktioner, som tilbydes af tredjemandsudbydere under deres eget ansvar. Den relevante app aktiveres ikke som default, men skal først aktiveres af dig i de relevante indstillinger. Når den respektive app er aktiveret, kan udbyderen af den respektive app modtage personoplysninger fra dig. Vi har intet kendskab til de personoplysninger, som udbyderen faktisk får. Vi har heller ikke noget kendskab til specifikke formål for behandlingen af oplysningerne, der indsamles af udbyderen eller den relevante tredjemandsapp eller om nogen som helst yderligere detaljer vedrørende databehandlingen af den relevante udbyder. I særdeleshed ved vi heller ikke, om den relevante udbyder kun behandler de indsamlede oplysninger for at levere funktionen for den relevante plugin (f.eks. til streaming af musik), eller, udover det, til nogen andre formål (f.eks. for at oprette brugsprofiler eller til personalisering af reklamer).

Hvis du bruger vores AV via stemmegenkendelse, så læs venligst også kapitlet om stemmegenkendelse (à Afdeling B.III).

Du kan finde flere detaljerede oplysninger om dette nedenfor:

1.  Tredjemandsapps-udbydere indlejret i AVN 

Følgende tredjemandsapps-udbydere er indlejret i vores AVN:

App Tredjemandsudbyder Yderligere oplysninger og appens udbyder
Amazon Music-appen Hvilken enhed, der leverer Amazon Music-appen til dig, afhænger af det land, du bor i: Amazon.com Services LLC, Amazon.com.ca, Inc., Amazon Digital UK Ltd, Amazon Digital Germany GmbH, Amazon.com Sales, Inc., Amazon Seller Services Private Limited, Amazon Australia Services Inc., Amazon Commercial Services Pty Ltd, Servicios Comerciales Amazon México, S. de R.L. de C.V., Amazon Serviços de Varejo do Brasil Ltda., eller en af deres tilknyttede selskaber. https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=200738950&view-type=content-only
Vejr-app AccuWeather, Inc. https://www.accuweather.com/de/privacy

2. Potentielle overførsler af oplysninger til tredjelande uden en tilstrækkelig grad af beskyttelse

Når du bruger en tredjemandsapp er det muligt, at personoplysninger kan overføres til tredjelande for hvilke der ikke er nogen såkaldt afgørelse om tilstrækkelighed fra Europa-Kommissionen og for hvilke der ikke gives nogen passende garantier. I denne henseende er der en risiko for, at der ikke er en tilstrækkelig grad af beskyttelse for de overførte personoplysninger. Det betyder, at dine personoplysninger, som behandles af tredjemandsudbyderen muligvis ikke er underlagt en grad af beskyttelse, der kan sammenlignes med GDPR. I særdeleshed betyder dette, at principperne for behandlingen af personoplysninger fremsat i Artikel 5 GDPR muligvis ikke efterkommes. Desuden har du muligvis ikke rettigheder, der kan håndhæves, og effektive retsmidler vedrørende behandlingen af personoplysninger. Med aktiveringen af den respektive tredjemandsapp, accepterer du disse mulige risici på eget ansvar.

C. Oplysninger om den registreredes rettigheder

Som registreret har du følgende rettigheder vedrørende behandlingen af dine personoplysninger:

 • Den registreredes indsigtsret (Artikel 15 i den generelle forordning om databeskyttelse)
 • Ret til berigtigelse (Artikel 16 af den generelle forordning om databeskyttelse)
 • Ret til sletning ("retten til at blive glemt") (Artikel 17 i den generelle forordning om databeskyttelse)
 • Ret til begrænsning af behandling (Artikel 18 i den generelle forordning om databeskyttelse)
 • Ret til dataportabilitet (Artikel 20 i den generelle forordning om databeskyttelse)
 • Ret til indsigelse (Artikel 21 i den generelle forordning om databeskyttelse)
 • Ret til tilbagetrækning af samtykke (Artikel 7 stk. 3 i den generelle forordning om databeskyttelse)
 • Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed (Artikel 77 i den generelle forordning om databeskyttelse)

Du kan kontakte os for at udøve dine rettigheder ved at bruge kontaktoplysningerne i Afdeling A.

Hvor det er relevant, finder du oplysninger om alle nærmere regler og mekanismer, som letter udøvelsen af dine rettigheder, især udøvelsen af din ret til dataportabilitet og at gøre indsigelse, i informationen om behandlingen af personoplysninger i Afdeling B i denne Information om databeskyttelse.

 

Nedenfor finder du detaljerede oplysninger om dine rettigheder vedrørende behandlingen af dine personoplysninger:

I. Den registreredes indsigtsret

Som registreret har du indsigtsret på de betingelser, der er fastsat i Artikel 15 i den generelle forordning om databeskyttelse.

Det betyder i særdeleshed, at du har ret til at indhente bekræftelse af os om vi behandler dine personoplysninger. I så tilfælde har du også indsigtsret til personoplysningerne og oplysningerne, som er anført i Artikel 15 stk. 1 i den generelle forordning om databeskyttelse. Dette omfatter oplysninger om formålet for behandlingen, kategorierne af personoplysninger, der behandles og modtagerne eller kategorierne af modtagere, som personoplysningerne er videregivet til eller vil blive videregivet til (Artikel 15 stk. 1 litra (a), (b) og (c) i den generelle forordning om databeskyttelse).

Det fulde omfang af din indsigtsret og adgang til information finder du i Artikel 15 i den generelle forordning om databeskyttelse, som kan tilgås med følgende link: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679.

II. Ret til berigtigelse

Som registreret har du ret til berigtigelse på de betingelser, der er fastsat i Artikel 16 i den generelle forordning om databeskyttelse.

Det betyder i særdeleshed, at du har ret til at få berigtiget urigtigheder i dine personoplysninger og få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger af os uden unødig forsinkelse.

Det fulde omfang af din ret til berigtigelse finder du i Artikel 16 i den generelle forordning om databeskyttelse, som kan tilgås med følgende link: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679.

III. Ret til sletning ("retten til at blive glemt")

Som registreret har du ret til sletning ("retten til at blive glemt") på de betingelser, der er fastsat i Artikel 17 i den generelle forordning om databeskyttelse.

Det betyder, at du har ret til at få slettet dine personoplysninger af os, og at vi er forpligtet til at slette dine personoplysninger uden unødig forsinkelse, hvis et af de forhold, som er anført i Artikel 17 stk. 1 i den generelle forordning om databeskyttelse gør sig gældende. Det kan for eksempel være tilfældet, hvis personoplysningerne ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som de blev indsamlet eller på anden vis blev behandlet for (Artikel 17 stk. 1 litra (a) i den generelle forordning om databeskyttelse).

Hvis vi har offentliggjort personoplysningerne og er forpligtet til at slette dem, er vi også, under hensyntagen til tilgængelig teknologi og omkostningerne til implementering, forpligtet til at træffe rimelige foranstaltninger, herunder tekniske foranstaltninger, til at informere dataansvarlige, som behandler personoplysningerne, at du har anmodet om sletningen af alle links til, eller kopi eller mangfoldiggørelse af disse personoplysninger gennem sådanne dataansvarlige (Artikel 17 stk. 2 i den generelle forordning om databeskyttelse).

Ret til sletning ("retten til at blive glemt") finder ingen anvendelse, hvis behandlingen er nødvendig på grund af et af de forhold, der er anført i Artikel 17 stk. 3 i den generelle forordning om databeskyttelse. Det kan for eksempel være tilfældet, hvis behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse eller for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares (Artikel 17 stk. 3 litra (b) og (e) i den generelle forordning om databeskyttelse).

Det fulde omfang af din ret til sletning ("retten til at blive glemt") finder du i Artikel 17 i den generelle forordning om databeskyttelse, som kan tilgås med følgende link: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679.

IV. Ret til begrænsning af behandling

Som registreret har du ret til begrænsning af behandling på de betingelser, der er fastsat i Artikel 18 i den generelle forordning om databeskyttelse.

Det betyder, at du har ret til at få begrænsning af behandling af os, hvis et af forholdende anført i Artikel 18 stk. 1 i den generelle forordning om databeskyttelse finder anvendelse. Det kan for eksempel være tilfældet, hvis du bestrider rigtigheden af personoplysningerne. I så tilfælde, begrænses behandlingen i en periode, der gør det muligt for os at forvisse os om rigtigheden af personoplysningerne (Artikel 18 stk. 1 litra (a) i den generelle forordning om databeskyttelse).

Begrænsningen betyder, at gemte personoplysninger mærkes med den hensigt at begrænse fremtidig behandling af dem (Artikel 4 stk. 3 i den generelle forordning om databeskyttelse).

Det fulde omfang af din ret til begrænsning af behandling finder du i Artikel 18 i den generelle forordning om databeskyttelse, som kan tilgås med følgende link: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679.

V. Ret til dataportabilitet

Som registreret har du ret til dataportabilitet på de betingelser, der er fastsat i Artikel 20 i den generelle forordning om databeskyttelse.

Det betyder, at du generelt har ret til at modtage dine personoplysninger, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format og transmittere disse data til en anden dataansvarlig uden hindring fra os, hvis behandlingen er baseret på samtykke jf. Artikel 6 stk. 1 litra (a) eller Artikel 9 stk. 2 litra (a) i den generelle forordning om databeskyttelse eller en kontrakt jf. Artikel 6 stk. 1 litra (b) i den generelle forordning om databeskyttelse og behandlingen foretages automatisk (Artikel 20 stk. 1 i den generelle forordning om databeskyttelse).

I informationen vedrørende retsgrundlaget for behandling i Afdeling B i denne Information om databeskyttelse finder du oplysninger om, hvorvidt et tilfælde af behandling er baseret på samtykke jf. Artikel 6 stk. 1 litra (a) eller Artikel 9 stk. 2 litra (a) i den generelle forordning om databeskyttelse eller på en kontrakt jf. Artikel 6 stk. 1 litra (b) i den generelle forordning om databeskyttelse.

Når du udøver din ret til dataportabilitet, har du også generelt ret til at få transmitteret dine personoplysninger direkte fra os til en anden dataansvarlig, hvis det er teknisk muligt (Artikel 20 stk. 2 i den generelle forordning om databeskyttelse).

Det fulde omfang af din ret til dataportabilitet finder du i Artikel 20 i den generelle forordning om databeskyttelse, som kan tilgås med følgende link: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679.

VI. Ret til indsigelse

Som registreret har du ret til indsigelse på de betingelser, der er fastsat i Artikel 21 i den generelle forordning om databeskyttelse.

Senest i vores første kommunikation med dig informerer vi dig udtrykkeligt om din ret til indsigelse som registreret.

Du finder flere detaljerede oplysninger herom nedenfor:

 

1. Ret til indsigelse af grunde, der vedrører den registreredes særlige situation

Som registreret har du til enhver tid af grunde, der vedrører din særlige situation ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, herunder profilering baseret på disse bestemmelser, hvilket er baseret på Artikel 6 stk. 1 litra (e) eller (f).

I informationen vedrørende retsgrundlaget for behandling i Afdeling B i denne Information om databeskyttelse finder du oplysninger om, hvorvidt et tilfælde af behandling er baseret på Artikel 6 stk. 1 litra (e) eller (f) i den generelle forordning om databeskyttelse.

I tilfælde af en indsigelse på grund af din særlige situation, vil vi ikke længere behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise vægtige, legitime grunde, der går forud for dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Det fulde omfang af din ret til indsigelse finder du i Artikel 21 i den generelle forordning om databeskyttelse, som kan tilgås med følgende link: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679.

 

2. Ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring

Hvis dine personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til sådan markedsføring, herunder at gøre indsigelse mod profilering, i det omfang den vedrører direkte markedsføring.

I informationen vedrørende retsgrundlaget for behandling i Afdeling B i denne Information om databeskyttelse finder du oplysninger om, hvorvidt og i hvilket omfang personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring.

Hvis du gør indsigelse mod behandling med henblik på direkte markedsføring, behandler vi ikke længere dine personoplysninger til det formål.

Det fulde omfang af din ret til indsigelse finder du i Artikel 21 i den generelle forordning om databeskyttelse, som kan tilgås med følgende link: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679.

VII. Ret til tilbagetrækning af samtykke

Når et tilfælde af behandling er baseret på samtykke jf. Artikel 6 stk. 1 litra (a) eller Artikel 9 stk. 2 litra (a) i den generelle forordning om databeskyttelse, har du, som den registrerede, ret til at trække dit samtykke tilbage, jf. Artikel 7 stk. 3 i den generelle forordning om databeskyttelse. Tilbagetrækningen af dit samtykke påvirker ikke lovligheden af behandlingen, der fandt sted baseret på dit samtykke op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Vi informerer dig om dette, inden du giver dit samtykke.

I informationen vedrørende retsgrundlaget for behandling i Afdeling B i denne Information om databeskyttelse finder du oplysninger om, hvorvidt et tilfælde af behandling er baseret på Artikel 6 stk. 1 litra (a) eller Artikel 9 stk. 2 litra (a) i den generelle forordning om databeskyttelse.

VIII. Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed

Som registreret har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed på de betingelser, der er fastsat i Artikel 77 i den generelle forordning om databeskyttelse.

D. Oplysninger om tekniske termer i den generelle forordning om databeskyttelse, der bruges i denne Information om databeskyttelse

De tekniske termer, der relaterer til databeskyttelse og bruges i denne Information om databeskyttelse, har den betydning, der bruges i den generelle forordning om databeskyttelse.

Det fulde omfang af definitionerne i den generelle forordning om databeskyttelse finder du i Artikel 4 i den generelle forordning om databeskyttelse, som kan downloades fra følgende link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679.

Flere detaljerede oplysninger om de vigtigste tekniske termer i den generelle forordning om databeskyttelse, som bruges i denne Information om databeskyttelse, finder du nedenfor:

"Personoplysninger": enhver information, som relaterer til en identificeret eller identificerbar fysisk person ("den registrerede"); en identificerbar fysisk person er en person, som kan identificeres direkte eller indirekte, i særdeles gennem reference til et identifikator såsom et navn, et ID-nummer, placeringsoplysninger, en online-identifikator eller til en eller flere faktorer, der er specifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af denne fysiske person

"Den registrerede": den respektive identificerede eller identificerbare fysiske person, som personoplysningerne refererer til

"Behandling": enhver aktivitet eller en række aktiviteter – med eller uden brug af automatisk behandling – som personoplysninger gøres til genstand for, f.eks. indsamling, registrering, organisering, systematisering, opbevaring, tilpasning eller ændring, genfinding, søgning, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller enhver anden form for overladelse, sammenstilling eller samkøring, begrænsning, sletning eller tilintetgørelse

"Profilering": enhver from for automatisk behandling af personoplysninger, der består i at anvende personoplysninger til at evaluere bestemte personlige forhold vedrørende en fysisk person, navnlig for at analysere eller forudsige forhold vedrørende den fysiske persons arbejdsindsats, økonomiske situation, helbred, personlige præferencer, interesser, pålidelighed, adfærd, geografisk position eller bevægelser

"Dataansvarlig": en fysisk eller juridisk person, en offentlig myndighed, en institution eller et andet organ, der alene eller sammen med andre afgør, til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler der må foretages en behandling af personoplysninger; hvis formålene og hjælpemidlerne til en sådan behandling er fastlagt i EU-ret eller medlemsstaternes nationale ret, kan den dataansvarlige eller de specifikke kriterier for udpegelse af denne fastsættes i EU-retten eller medlemsstaternes nationale ret

"Processor": en fysisk eller juridisk person, en offentlig myndighed, en institution eller et andet organ, der behandler personoplysninger på den dataansvarliges vegne

"Modtager": en fysisk eller juridisk person, en offentlig myndighed, en institution eller et andet organ, hvortil personoplysninger videregives, uanset om det er en tredjemand eller ej. Offentlige myndigheder, som vil kunne få meddelt personoplysninger som led i en isoleret forespørgsel i henhold til EU-retten eller medlemsstaternes nationale ret, anses dog ikke for modtagere; de offentlige myndigheders behandling af disse oplysninger skal overholde de gældende databeskyttelsesregler afhængigt af formålet med behandlingen

"Tredjemand": en anden fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed eller institution eller ethvert andet organ end den registrerede, den dataansvarlige, databehandleren og de personer under den dataansvarliges eller databehandlerens direkte myndighed, der er beføjet til at behandle personoplysninger

"International organisation": en folkeretlig organisation og organer, der er underordnet den, samt ethvert andet organ, der er oprettet ved eller med hjemmel i en aftale mellem to eller flere lande

"Tredjeland": et land, som ikke er en medlemsstat af den Europæiske Union ("EU") eller det Europæiske Økonomiske Samarbejde ("EØS")

"Særlige kategorier af personoplysninger": personoplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk , religiøs eller filosofisk overbevisning eller fagforeningsmæssigt tilhørsforhold samt behandling af genetiske data, biometriske data med det formål entydigt at identificere en fysisk person , helbredsoplysninger eller oplysninger om en fysisk persons seksuelle forhold eller seksuelle orientering.

E. Gyldighedsdato for og ændringer til denne Information om databeskyttelse

Gyldighedsdatoen for denne Information om databeskyttelse er den 12. oktober 2021.

Det kan være nødvendigt at ændre denne Information om databeskyttelse på grund af den tekniske udvikling og/eller ændringer af lovpligtige eller officielle krav.

En opdateret version af denne Information om databeskyttelse kan til enhver tid hentes fra https://mgmotors.dk/databeskyttelse/ismart/

Download databehandleraftalen her:

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.