Videncenter Test

Fredericia, den 10. december 2020 – MG Motor Danmark relancerede det ikoniske MG mærke i Danmark med den 100% elektriske MG ZS EV i sommer. Og det er blevet til knap 300 solgte enheder på bare 6 måneder. Nu lancerer MG sin anden model i Danmark, EHS Plug-in Hybrid.

Allerede i januar er mærkets nye plug-in hybrid tilgængelig hos de 5 danske MG forhandlere i hhv. Århus, Odense, Roskilde, København og Østerbro med officiel danmarkspremiere i weekenden den 23. – 24. januar.

 

Man kan allerede nu booke en prøvetur i det nye år via MGs website:
https://mgmotors.dk/book-en-proevetur/?model=ehs

Den danske MG importør er klar med modelprogrammet. Ligesom det er tilfældet for MG ZS EV, er modelprogrammet for MG EHS Plug-in Hybrid let at overskue. Fire lakfarver og to udstyrsvarianter at vælge imellem – en veludstyret Comfort fra kr. 270.000, – og topudgaven, Luxury, fra kr. 290.000,- med yderligere udstyr i form af 360-graders kamera, 18” alufælge, panorama soltag, eljusterbare lædersæder, LED forlygter, elektronisk bagagerumsåbning, blind-vinkel assistent, premium interiør og læderindtræk.

Begge modeller har også et højt sikkerhedsniveau med bl.a. nødbremse og adaptiv fartpilot.
Se hele modelprogrammet her: https://mgmotors.dk/biler/ehs-plug-in-hybrid/

MG EHS Plug-in Hybrid må trække en anhænger med bremser op til 1.500 kg, og en vægt op til 750 kg uden bremser.

MG Motor Danmark forventer også at tilbyde den nye MG Plug-in Hybrid til privatleasing, men har ikke konditionerne på plads endnu.

Den nye MG EHS Plug-in Hybrid er en rummelig SUV i C-segmentet med banebrydende drivlinjeteknologi, en systemydelse på 258 hk/190 kW, en elektrisk rækkevidde op til 52 km og CO2-emissioner på 43 g/km. Den kommer med intelligent teknologi inden for sikkerhed, effektivitet, infotainment, køredynamik og brugervenlighed.

MG EHS Plug-in Hybrid er den anden model fra det relancerede MG mærke. Og ifm. den digitale præsentation af modellen i mandags, kunne MGs europæiske CEO, Matt Lei, fortælle, at der er flere fuldt elektriske modeller på vej til det europæiske marked. Ved at lancere flere elektrificerede modeller i de kommende år, demonstrerer MG sit store engagement i elektrisk mobilitet.
MG er relanceret med det formål at gøre en forskel – og arbejder målrettet på at gøre elektrisk mobilitet til en reel mulighed for

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.