SUV

Med en SUV – eller et sport utility vehicle – er du sikker på at få en rummelig bil, der let klarer kørsel i byen, på motorvejen eller i mere udfordrende terræn. En SUV kan fungere som en ægte familiebil eller en bil til dig, der bare gerne vil have lidt mere plads. Udforsk siden herunder, og læs mere om, hvorfor en SUV måske er det rigtige valg for dig.

En SUV fra MG kan opfylde alle dine bilbehov

En SUV er den ideelle bil for dig, der søger kombinationen mellem alsidighed og rummelighed. Med en SUV har du plads til hele familien, bagagen og eventuelt en trailer eller en campingvogn. Alle SUV’er fra MG er designet til at klare forskellige terræner og vejrforhold.

Uanset om du skal køre på ujævne veje eller gennem sne og regnvejr, vil en SUV give dig den nødvendige trækkraft og kontrol. Hvis en SUV lyder interessant for dig, kan du gennemse alle vores forskellige modeller her.

Sådan kan du genkende en SUV

Ordet SUV dækker over flere bilmodeller, der alle har nogle fællestræk. En SUV er blandt andet kendetegnet ved høj indstigning, og de har ofte firehjulstræk. I en SUV vil der som regel også være bredt udsyn, da bilerne består af større elementer end almindelige personbiler.

Især firehjulstrækket kan være relevant for dig, der ønsker en bil, der kan begå sig i forskellige terræner. Det kan for eksempel være relevant, hvis du kører på skiferie i snevejr, eller hvis du elsker bjergkørsel i Alperne.

En SUV fra MG er en rummelig bil med den nyeste teknologi

Alle biler har deres særlige kendetegn, og hos MG udfordrer vi altid status quo. Alle vores biler har et markant design, der adskiller sig ved at være strømlinet, tidløst og nytænkende. Derudover kan du være sikker på, at alle vores biler er udstyret med teknologi, der gør livet lettere for dig som bilist.

Flere af vores modeller kommer blandt andet med indbygget køreassistent. Det betyder, at bilen kan tilpasse sig trafikforholdene og vejtypen, så du bedre kan holde fokus på vejen. Kort sagt vil en køreassistent gøre kørsel mere sikkert og behageligt.

En SUV er den perfekte, rummelige bil til hele familien

Hvis du leder efter god plads, komfort og et stort bagagerum, bør du bestemt kigge nærmere på en SUV. Hos MG finder du flere SUV-modeller med plads til masser af passagerer, og i en stor SUV vil der også være rigeligt med plads til bagage.

Hvis du vil supplere med ekstra plads, er det altid muligt at montere en tagboks på din SUV. Det kan eksempelvis være relevant, hvis du skal have plads til dit skiudstyr til en skiferie.

Sammensæt din egen SUV hos MG

Hos MG leverer vi sammensatte SUV-modeller, og du kan med al sandsynlighed finde en bil hos os, der matcher dit behov. Når du sammensætter din egen bil, tager du udgangspunkt i en af vores basismodeller. Dertil kan du til- og fravælge ekstraudstyr, som det passer dig.

I forbindelse med køb af en MG, kan du også oprette en serviceaftale hos os. Med en fast serviceaftale skal du ikke bekymre dig for vedligeholdelse af din MG. Med en serviceaftale kan du nemlig altid kigge forbi dit nærmeste MG-værksted.

Book en prøvetur i en SUV fra MG i dag

Overvejer du, om din næste bil skal være en SUV? Og har du lyst til at opleve ægte køreglæde? Du er altid velkommen til at booke en prøvetur i en af vores SUV’er hos MG. Når du booker en prøvetur gennem vores hjemmeside, er du sikker på at opnå en række unikke fordele.

Hvilke fordele får du blandt andet ved at booke en prøvetur online?

  • Du er sikker på, at din ønskede MG-model er tilgængelig
  • Vi sørger for at klargøre din MG til afhentningstidspunktet
  • Vi har opladet din MG for dig

Du kan let booke en prøvetur i en af vores mange brand stores. Det eneste du skal gøre er at vælge den specifikke forhandler, når du booker. I vores bookingsystem kan du desuden vælge, hvilken dato og hvilket tidspunkt, der passer dig bedst.

Opret en fleksibel leasingaftale i dag, og oplev ægte køreglæde

Hvis du kun har brug for en bil i en begrænset periode, kan du altid lease en SUV hos MG. Vi tilbyder fleksible leasingaftaler af forskellige modeller, så du kan lease en bil, der passer til dit behov.

Vi mener, at leasing skal være så let som muligt. Du kan derfor bestille din leasingbil online og afhente den i din nærmeste brand store, når det passer dig. Vores mekanikere sørger selvfølgelig for, at bilen er køreklar, så du kan komme på vejen hurtigst muligt. Hvis du er interesseret i at købe eller lease en bil, kan du se alle vores tilgængelige modeller her.

Har du spørgsmål til dit bilkøb? Kontakt os gerne

Du kan altid regne med, at vi sidder klar til at tage imod dine spørgsmål. Vi kan svare på spørgsmål omkring alt fra specifikke biltyper til ekstraudstyr. Vi ved, at bilkøbet kan være vanskeligt – især hvis du er førstegangskøber. Derfor tager vi dig i hånden fra start til slut, så du hurtigst muligt kan få din nye bil hjem i indkørslen.

Hos MG kan vi også hjælpe dig med at vurdere din gamle bil. Vores salgsrådgivere tilbyder personlig service med et fagligt højt niveau. Gennem vores bookingsystem kan du booke en samtale med en rådgiver, når det passer dig.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.