Leasing af elbiler

Ønsker du at lease din næste elbil, er du kommet til det helt rette sted. Hos MG Motor har vi elektrificeret klassikerne, så du kan lease en elbil, der kommer med masser af udstyr, har et skønt og stilrent design, og som altid er godt kørende. Læs med her, og bliv klogere på, hvad leasing helt præcist er, og hvorfor du med fordel kan overveje lige netop leasing fra MG Motor, når du skal vælge din næste bil.

Hvad er leasing af elbiler?

Leasing svarer i høj grad til at leje en bil. Det vil altså sige, at du ikke køber bilen men derimod har brugsretten i en bestemt og afgrænset periode. Når du skal lease en elbil fra os, lægger du en udbetaling, så vi kan overdrage elbilen til dig. Derfra betaler du blot en månedlig ydelse, eller leje, gennem hele leasingperioden. Når du ejer en bil, vil den helt naturligt blive mindre værd gennem årene på grund af slid, kørsel og den anvendte teknologi. Det samme er egentlig gældende for leasede biler, men i stedet for at du står med en bil, der mister værdi, afleverer du den blot til os ved endt leasingperiode, og så sørger vi for det videre forløb. Selve leasing-beløbet kommer derved til at svare nogenlunde til det værditab, som bilen ellers ville lide i brugsperioden.

Oplev de mange fordele ved at lease en elbil

Der er mange gode grunde til at overveje at lease en bil, og du kan derfor roligt klikke rundt på siden og forelske dig i de elektrificerede klassikere. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan leasing af en elbil giver dig både frihed og fornyet køreglæde.

Nyd friheden ved at lease en elbil

Når du leaser en bil, får du en helt bestemt form for frihed. Du har mulighed for at skifte bil oftere, hvilket er optimalt for dig, der bare elsker biler og nye modeller, og for dig hvis behov skifter i den nærmeste fremtid. Måske du skal bruge en bil til og fra arbejde, før du endeligt flytter tættere på. Leasing er også en oplagt mulighed for dig, der gerne vil teste en model, før du endeligt køber. Ved at lease en af vores elbiler, har du mulighed for at afprøve bilen gennem din hverdag og derved mærke, om den er det rette match for dig. Udover friheden i forhold til valg og beslutninger, er leasing også smart økonomisk. Når du leaser fra MG, er det nemlig inklusive en serviceaftale. Det betyder helt konkret, at du ikke skal bekymre dig om omkostninger til serviceeftersyn. Du kan roligt stole på, at leasing-omkostningerne, står tydeligt på siden og i din aftale med os. Vi tror på, at det skal være enkelt, nemt og ligetil at lease.

Find din næste MG her

 

Mærk køreglæden med en elbil fra MG

Udover at leasing giver dig frihed, får du faktisk også både frihed og fornyet køreglæde, når du vælger en elbil. Med vores elektrificerede modeller, er du nemlig sikret god komfort, da kabinen er indrettet rummeligt og lækkert, og da der er tænkt nøje over kørslen. Vores elbiler støjer mindre, hvilket er rart for både dig og dine passagerer. Hertil vil elbilerne ofte kører mere gnidningsfrit, da du ikke skal skifte gear - du slipper altså for de små ryk og stød, som netop gear kan resultere i. Endelig er vores elbiler selvfølgelig lavemissionsbiler, hvilket betyder, du ikke udleder CO2 under selve kørslen.

Skal du købe eller lease din elbil?

Skal du have en ny elbil, og overvejer du, hvorvidt du skal købe eller leje? Vi har hos MG Motor samlet priserne for både privatleasing og køb, så du nemt kan se, hvad bilen vil koste dig på nuværende tidspunkt. Vi laver biler for alle til gode priser, og derfor lægger vi ikke skjul på noget. Se vores prislister her: Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt du skal købe eller leje din nye elbil? Hos MG har du mulighed for at tale med en salgsrådgiver, der tager udgangspunkt i lige præcis dig og dine behov. I kan sammen se på eksempelvis din økonomi, dine fremtidsudsigter, samt hvilke elbiler der passer til dig. På den måde kan du få afklaret, om det er bedst for dig at lease eller købe. Begge har mange fordele, og der findes derfor ikke én rigtig beslutning, men derimod en rigtig beslutning for dig. Book en salgsrådgiver her.

Book en prøvetur, og test elbilen inden leasing

Er du interesseret i at prøvekøre en eller flere af vores elbiler, før du beslutter dig for at lease? Du er altid velkommen til at besøge din MG Brand Store, hvor vores specialiserede personale står klar til at hjælpe og guide dig. Du vil have mulighed for at udforske de fleste elbiler samt stille alle de spørgsmål, du har brug for. Vi er med dig hele vejen. Hvis du allerede nu ved, hvilken model du er interesseret i, kan du med fordel booke din prøvetur online allerede i dag. Når du gør det, sørger vi automatisk for:
  • At elbilen er tilgængelig, når du møder op
  • At den har et fuldt opladt batteri og er køreklar
  • At du ikke skal vente og derfor kan køre afsted med det samme
Det er altså en fordel for dig, der har et stramt program og for dig, der bare ikke kan vente med at teste din favoritbil. Book en prøvetur her

Derfor skal du vælge en elbil fra MG Motor

Med afsæt i vores historie skaber vi hos MG Motor moderne elektriske biler for alle. Det betyder, at du ved at lease en elbil fra os får en bil med masser af udstyr, høj sikkerhed og lækkert design - til gode priser. Du behøver altså hverken tilkøbe ekstra udstyr eller frygte uforudsete udgifter. Vi har elbilen klar fra start. Vi er stolte af vores baggrund og af vores mål for fremtiden, og netop derfor tror vi på, at du vil elske alle elbiler fra os. De er inspireret af fortiden og bygget til nutiden. Så lease din elbil her, og Recharge Yourself med MG Motor.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.