Leasing af Plug-in Hybrid

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe eller lease din Plug-in Hybrid hos MG? På denne side vil vi forsøge at gøre dig klogere på, hvad det vil sige at lease en bil samt de fordele, der følger med, så du kan træffe det rette valg, når det kommer til betaling af din næste hybridbil.

Læs med, og find ud af om leasing af en Plug-in Hybrid er den rigtige løsning for dig.

Hvordan fungerer leasing af en Plug-in Hybrid? 

Når du leaser en bil, svarer det i høj grad til at leje den. Med leasing af en Plug-in Hybrid betaler du en fast månedlig ydelse, og det kan sammenlignes lidt med et abonnement, en husleje eller andre former for betalingsaftaler. På denne måde køber du ikke selve hybridbilen men brugsretten til den i en bestemt og afgrænset periode.

Hos MG lægger du en udbetaling, inden vi overdrager din Plug-in Hybrid til dig, og derfra betaler du blot et fast beløb hver måned gennem hele leasingperioden. Når du vælger at lease, får du glæden ved en helt ny bil, samtidig med at du slipper for at bekymre dig om for eksempel værditab. En bil vil nemlig uundgåeligt blive mindre værd med tiden grundet slid, kørsel og forældet teknologi. 

Hvorfor skal du lease en Plug-in Hybrid? 

En Plug-in Hybrid er det rette valg for dig, der ønsker at få det bedste ud af både en benzinmotor og en elektrisk motor. Det betyder blandt andet, at du har glæde af støjsvag elektrisk kørsel på korte strækninger, mens benzinmotoren er klar til at tage over på de lange ture.

Som navnet på bilen antyder, kan dens batteri oplades i en elektrisk ladestander med det medfølgende ladestik. Det er en kæmpe fordel, at du kan lade din Plug-in Hybrid, når du ikke bruger den. På denne måde udnytter du for eksempel dine indkøbsture på bedste vis ved samtidig at tanke elektricitet. Desuden er det også meget belejligt at kunne lade bilen om natten, så du vågner til et fuldt opladt batteri. 

Leasing af en Plug-in Hybrid er også en smart løsning rent økonomisk. Når du leaser hos MG, får du nemlig en serviceaftale oveni, så du ikke skal bekymre dig om omkostninger til serviceeftersyn. 

Leas en Plug-in Hybrid, og mærk køreglæden

Hvis du er i tvivl, om en Plug-in Hybrid overhovedet er noget for dig, er leasing en optimal løsning for dig. Det kan for eksempel være, at du har overvejet at tage springet til en ren elbil, men ikke har været helt klar endnu, og derfor er gået på kompromis med en hybridbil. 

Ved at lease hos MG har du mulighed for at teste en Plug-in Hybrid før et endeligt køb. Kombinationen af el og benzin opleves bedst bag rattet, og det er her, du mærker, om det egentlig er det rette match for dig i din hverdag. 

Skal du købe eller lease din Plug-in Hybrid? 

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt du skal købe eller lease din nye Plug-in Hybrid hos MG? Vi har gjort det endnu lettere for dig at træffe beslutningen ved at samle priserne for både privatleasing og køb lige her:

Har du brug for at sparre med en salgsrådgiver, har du også mulighed for dette hos MG. Vores erfarne salgsrådgivere tager udgangspunkt i netop dig og dine behov, og du kan trygt tale økonomi, fremtidsudsigter og generelle krav til en elbil eller hybridbil med dem. På baggrund af informationen du giver, kan salgsrådgiveren i samarbejde med dig opveje fordele og ulemper ved henholdsvis leasing og køb. I sidste ende er valget dit, men en salgsrådgiver kan hjælpe dig med en afklaring. 

Book en prøvetur inden leasing 

Uanset om du overvejer at lease eller købe en Plug-in Hybrid, er det altid en god idé at prøvekøre modellen først. Det har du heldigvis mulighed for at booke online hos MG. Hvis du ikke er helt afklaret med, hvilken model du skal prøvekøre eller har spørgsmål inden en given prøvetur, er du altid velkommen til at besøge din MG Brand Store for vejledning. Her kan vores personale rådgive dig på bedste vis, og du kan samtidig udforske flere af vores el- og hybridbiler.

Hvis du allerede er klar til at booke din prøvetur online i dag, så garanterer vi, at den bookede model er tilgængelig, når du møder op. Batteriet vil selvfølgelig være fuldt opladt, og du slipper for at vente i kø – du kan faktisk bare køre afsted med det samme. 

Vi anbefaler, at du på din prøvetur både kører og parkerer, som du ville gøre til hverdag. Hvis du ræser derudaf eller kun kører på motorvej, får du nemlig ikke det fulde udbytte af din bookede model. Ved at holde dig til dit normale køremønster, giver du dig selv og bilen de bedste forudsætninger for at mærke, om matchet er der.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.