Plugin-hybrid med træk

De første elbiler og hybridbiler var ikke kendt for deres evne til at have træk på. Og selvom der måske stadig er plads til forbedring i fremtiden, så kan du faktisk allerede se fremskridt. For flere elektriske og halv-elektriske biler er allerede i stand til at have træk på.

Hvis du overvejer en ny bil og gerne vil vælge en mere miljøvenlig løsning end en benzin- eller dieselbil, så er det ikke unormalt, at du har et par spørgsmål. Først og fremmest er der visse forskelle, du skal være opmærksom på. Men hvis du eksempelvis ofte fylder traileren og kører på lossepladsen eller kører sydpå med en campingvogn, så har du sikkert andre spørgsmål. Når det kommer til elbiler og træk, er det nemlig med at være ekstra opmærksom.

Er det muligt at finde anhængertræk til din plugin-hybrid?

Det kan man som udgangspunkt godt. Dog skal du være opmærksom på, at der er visse regler angående elbiler og plugin-hybrider, og hvor meget de hver især kan og må trække. 

Du kan få anhængertræk, der er godkendt til enkelte elbiler. Men hvis der ikke er tale om et anhængertræk, der er fabriksgodkendt, kan det ikke anbefales at få det monteret. På den måde er du på den helt sikre side, så du ikke får problemer under rejsen – uanset om du skal trække en trailer eller en campingvogn. 

Er der regler for, hvor meget min plugin-hybrid må trække?

Det kommer helt an på, hvilken type bil, der er tale om. Som udgangspunkt kan du forvente, at du kan og må trække mere med en plugin-hybrid end med en elbil. Her får du nemlig mulighed for at få hjælp fra forbrændingsmotoren, der kan give din bil lidt mere kraft. 

Hvilken type plugin-hybrid, der er bedst til dig, kommer dog meget an på dit forbrug. Jo mere vægt, du skal have med dig, jo mere kræver det naturligvis af din bil. Men der er dog alligevel forskel på, om der er tale om et par cykler eller en hel campingvogn. 

Hvis du ikke er helt sikker på dit behov eller hvilken bil, der er bedst egnet til dig, så kan det anbefales at booke en salgsrådgiver. På den måde kan du få stillet alle dine spørgsmål. Samtidig kan du også få ekstra viden og vejledning med på vejen, så du er bedst muligt rustet til at vælge din nye bil. 

Lær mere om fordelene ved en plugin-hybrid

Der findes mange fordele ved at vælge en plugin-hybrid, når du skal vælge dit næste køretøj. Og hvis du ikke føler dig helt klar til at tage det endelige skridt til en 100% elektrisk bil, så er plugin-hybriden en glimrende løsning.

  1. Automatgear

En fordel for mange ved elbiler generelt, herunder også plugin-hybrider, er det automatiske gearskift. Det sikrer både, at du ikke går i stå, samt at du kan få en endnu bedre køreoplevelse. 

  1. Mulighed for både at køre på brændstof og el

Hvis du ikke føler dig helt komfortabel med en bil, der kører på 100% el, kan du med fordel vælge en plugin-hybrid. Det kan give dig en fornemmelse af, at der stadig er noget velkendt ved den måde, bilen fungerer på. Dog kan du stadig føle, at du er med til at tage et skridt i fremtidens retning af mere bæredygtige køretøjer.

  1. Støjsvag

Ligesom andre elbiler er en plugin-hybrid en yderst støjsvag bil – og det gælder både ude på vejen og inde i kabinen. Du kan derfor nyde en køretur, hvor du ikke skal skrue helt op for lyden for at høre din musik, når du kører på motorvejen. Men du kan også undgå at vække børnene, hvis du kører på arbejde tidligt om morgenen eller kommer hjem sent. 

Lad dig inspirere af fremtidens biler hos MG

Hos MG er det vigtigt for os, at vores biler er inspireret af fortiden, men bygget til nutiden. Det gør først og fremmest, at du kan føle dig tilpas i bilen på trods af den nye teknologi. Men det gør samtidig også, at du tager et godt skridt i retningen af at køre mere miljøbevidst.

Vores modeller byder på 100% elektriske biler samt plugin-hybrider. Du har dermed mulighed for at vælge den løsning, der giver mest mening for dit behov. Alt efter dit kørebehov kan den ene model nemlig være at foretrække over den anden. Og hvis du ikke er helt sikker, så står vi naturligvis klar til at guide dig helt fra overvejelse til den endelige beslutning. 

Giv dig selv muligheden for at Recharge Yourself, og overvej en bil fra MG. Du kan booke en prøvetur, hvis du gerne vil have lov til at prøvekøre bilen, inden du træffer dit valg. Men du kan også lade dig friste af vores stilrene udvalg. Her får du nemlig alt det, du elsker ved din gamle bil, forbundet med alt det, der kendetegner fremtidens bil.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.