Plug-in hybrid SUV: Det bedste fra begge verdener

Med en plug-in hybrid SUV får du en bil, der kombinerer kræfterne fra benzinbilen med alle fordele fra elbilen, samtidig med at du får en rummelig bil, der har godt udsyn over vejen. Der er altså mange fordele ved at vælge en plug-in hybrid SUV fra MG Motor.

Hvad er en plug-in hybrid SUV?

En plug-in hybrid SUV er en SUV, der har kvaliteterne fra en plug-in hybridbil. En SUV, eller et Sport Utility Vehicle, er en bil, der rummer både terrænbilens egenskaber og rummeligheden fra en klassisk stationcar. En SUV har ofte firehjulstræk, og så har den en rummelig kabine, hvor der er plads til hele familien. Endelig er SUV’en hævet over vejen, så du sætter dig ind i bilen frem for ned i bilen, og så du ser ud over vejen i stedet for langs vejen.

En plug-in hybrid, eller en PHEV (Plug-in hybrid electric vehicle), er en bil, der kombinerer både el og benzin. Du får altså en blandet kørsel, hvor du eksempelvis kan lægge ud med at køre på ren el og derfra skifte til benzin, når det bliver nødvendigt. Om vinteren og i de koldere måneder kan benzinmotoren ligeledes hjælpe til fra start af, så strømmen ikke bliver brugt for hurtigt.

Hvor en helt klassisk hybridbil har et mindre batteri, som oplades under kørslen, har en plug-in hybridbil er større batteri, som du kan oplade eksternt ligesom en klassisk elbil. En plug-in hybrid SUV er altså en SUV med både el- og benzinmotor, som du kan tanke og oplade eksternt via en ladestander og en tankstation. Det betyder, at du kan lade din bil både hjemme og ude afhængig af din din ladeløsning.

Derfor skal du vælge en plug-in hybrid SUV

Ønsker du en rummelig bil med fuldt udsyn over vejen, samt en bil der kan klare alt fra små grusveje til asfalterede motorveje - på både el og benzin - så er en plug-in hybrid SUV den rette bil for dig. Kombinationen af el og benzin samt den rummelige kabine giver dig en alsidig bil, der kan dække flere former for behov. Du får:

  • God plads til både familie, venner og bagage
  • Høj siddekomfort og godt udsyn
  • Et stilfuldt og sporty design
  • Et sikkert og robust karosseri
  • En stærk kombination af el og benzin

Sådan vælger du den rette plug-in hybrid SUV

Når du skal vælge din nye plug-in hybrid SUV, kan du med fordel overveje, hvor lang din bil skal kunne køre på ren el, hvor du kan lade den, og endeligt om du har specifikke krav og ønsker til din bil.

Vi ser nærmere på netop den elektriske rækkevidde, lademuligheder og specielle ønsker nedenfor.

Overvej elektrisk rækkevidde

Helt overordnet har en plug-in hybrid SUV en længere rækkevidde end almindelige hybridbiler, da batteriet er større, og da du kan lade det eksternt. En plug-in hybrid SUV kan dermed køre længere på el, før den kraftige benzinmotor træder ind og hjælper til.

For dig kan det betyde, at du kan vælge en plug-in hybrid SUV, der har en elmotor, som kan dække distancen til eksempelvis dit arbejde. Du kan altså vælge at køre primært på el i hverdagen og så bruge benzinmotoren på længere ture. Det kan derfor godt betale sig at se på, hvilken rækkevidde du har brug for.

Overvej dine lademuligheder

En plug-in hybrid SUV kan som sagt lades eksternt, og du kan derfor med fordel se på dine lademuligheder, inden du vælger din nye bil endeligt. Måske har du mulighed for at lade batteriet på din arbejdsplads eller via en offentlig ladestation i nærheden. Det kan også være, du er interesseret i at få opsat en privat ladeboks hjemme hos dig selv, så du har friheden til at genoplade batteriet, når du har tid og behov.

Du har hos MG mulighed for at tilkøbe nem adgang til opladning sammen med Clever. Du kan med deres abonnement oplade hjemme hos dig selv og på Clevers ladenetværk og dermed være godt kørende - altid.

Læs mere om opladning her. 

Overvej dine specifikke behov

Du kan endelig også overveje, om du har særlige ønsker og behov, som din nye plug-in hybrid SUV skal leve op til. Er det eksempelvis vigtigt for dig, at der er tre sæder bagi? Eller har du behov for nøglefri betjening, adaptiv fartpilot eller andre avancerede teknologier?

Hos MG Motor kan du få hjælp og rådgivning fra specialiseret personale, så du kan være tryg ved, at du finder den bedre plug-in hybrid SUV for dig. Klikker du ind på din ønskede bilmodel, vil du også kun se særlige features, benefits og specifikationer for lige netop den bil. Fælles for alle modeller er, at de er godt udstyret fra start, så du er sikkert og godt kørende, lige meget hvilken MG-bil du vælger.

Køb din MG plug-in hybrid SUV allerede i dag

Hos MG har du mulighed for at bestille og købe din nye plug-in hybrid SUV allerede i dag. Det betyder, at du kan få din drømmebil, lige så snart du er klar til den. Vi har samlet en prisoversigt, så du nemt kan se, hvad det vil koste at købe eller privatlease en ny MG plug-in hybrid SUV. Her vil alle priserne stå tydeligt, da vi tror på, at MG skal være for alle.

Har du brug for vejledning om dine konkrete behov eller din økonomi i forhold til bilkøb, er du velkommen til at booke en salgsrådgiver. Vores specialiserede rådgiver sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål, så du kan være tryg hele vejen.

Endelig er du altid velkommen hos din MG Brand Store, hvor du kan se og prøvekøre vores plug-in hybrid SUV. Book en prøvetur allerede nu. Så sikrer vi:

  • At plug-in hybrid SUV’en er tilgængelig, når du kommer
  • At plug-in hybrid SUV’en er fuldt opladt inden din prøvetur
  • At du ikke skal vente på noget

Du kan blot køre afsted og Recharge Yourself.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.