Hvad er en plug-in hybrid?

mg_ehs_hero_dk_desktop_1920x800

Plug-in hybrid, opladningshybrid eller blot PHEV. Kær bil har mange navne. Denne biltype drives af en hybridteknologi, der muliggør kombinationen af to motorsystemer for optimal udnyttelse af fordelene ved både elektrificeret og fossil kørsel. Plug-in hybriden er udstyret med en effektiv elektrisk motor, der giver jævn acceleration, støjsvag kørsel og lav emissionsudledning. Stærkt suppleret af en kraftfuld brændsstofsmotor, der tager over, når strømmen er brugt, får du det bedste fra begge verdener.

Læs om fordelene ved at køre plug-in hybrid, og bliv klogere på dine muligheder for hybridkørsel.

Hvordan kører plug in-hybridbiler?

Ligesom en almindelig hybridbil kører en plug-in hybrid på både el og fossilbrændsel. Plug-in hybridbilen har store fordele og tilbyder blandt andet en længere rækkevidde og et større batteri. Dette gør, at modellen kan køre en længere distance udelukkende på el, så du har mulighed for helt at undlade benzin eller diesel til flere af hverdagens destinationer.

mg_ehs_hero_desktop

En plug-in hybrid yder optimalt ved bykørsel. Her vil du opleve, at den hyppige start/stop-frekvens – takket være elmotorens effektive, jævne acceleration – føles bekvem, samtidig med at hybridteknologien regenerer strøm til batteriet, når bilen bremser. En anden fordel ved køreoplevelsen i en plug-in hybridmodel er bilens automatgear, der sikrer dig god dynamik og gnidningsfrie gearskift – ganske uden din indblanding.

Med en plug-in hybrid kan du og familien roligt stole på bilens ydeevne i hverdagen, og skal I på længere udflugter, weekend-ture eller måske kør selv-ferier, er hybridteknologien heldigvis også fordelagtig. Forbrændingsmotoren overtager nemlig, når batteriet er afladt, og på den måde fortsætter kørslen ufortrødent og uden ladestop, hvis du foretrækker det. Når forbrændingsmotoren startes, kører bilen som en konventionel model fra samme klasse, og opladning af batteriet er først nødvendigt, når du igen vil køre på el.

Hos MG ved vi, at fremtiden er elektrificeret. Men vi ved også, at nogle kan have svært ved at overgå til 100 % elektrisk kørsel. Med en MG plug-in hybrid behøver du ikke vælge. Her får du fremtidens teknologi i solid og komfortabel forening med de egenskaber, du kender fra biler med forbrændingsmotor: Et kompromisløst valg, der med et sikkert, stilfuldt og intelligent design sikrer dig fremtidens køreglæde.

Passer en plug-in hybrid til dit kørselsmønster?

Når du skal afgøre, hvilken biltype der er den rette for dig, er det værd at have dit kørselsmønster for øje. For alle biler – fossile såvel som hybrid og el – gælder det, at kørselsmønstret har indflydelse på væsentlige faktorer såsom rækkevidden.

ehs_webinar_desktop

Som nævnt er en plug-in hydbrid bykørslens ukronede dronning, særligt grundet det regenerative bremsesystem. Dog er biltypen også velegnet til landevejskørsel, hvor den jævne hastighed også tillader, at bilen nedlægger en længere distance på ren el. På motorvejene er plug-in hybridmodellen en anelse mere udfordret, da accelerationer og den konstant høje hastighed vil aktivere forbrændingsmotoren, førend batteriet er afladt. Dertil kommer, at du på motorvej hurtigere tilbagelægger kilometer, hvormed batteriets kapacitet hurtigere bruges. Til gengæld sikrer hybridteknologiens vekselvirkning mellem motorene, at køreoplevelsen holdes i top, uanset hvor og hvordan du kører. Og når batteriet er afladt, tager brændslen over.

Når du skal vælge, hvilken biltype der bedst tilgodeser dit kørselsmønster, kan du altså overveje, hvor lange distancer du ønsker at kunne køre på ren el.

Er du fristet til at udforske kvaliteterne ved 100 % elektrificeret kørsel? Her på hjemmesiden kan du finde vores elektriske klassikere og opdage et alsidigt univers af lækkert design, sikker komfort og imponerede ydeevne – på ren el, naturligvis.

ehs_facelift_hero_desktop_1920x683

Opladning af batteriet

I en plug-in hybridbil kan batteriet oplades eksternt, hvilket betyder, at der medfølger et ladestik, som bruges til opladning. Før du køber en plug-in hybrid- eller elbil, kan du med fordel overveje, hvor ofte du vil få brug for at oplade bilen.

Bruger du primært bilen til bykørsel eller som transport til og fra arbejde? Mange vil opleve, at ture af disse typer kan køres på ren el. Er der en ladestander på din arbejdsplads, er du endnu bedre udrustet til ren elektrisk kørsel. Hvis al strøm i batteriet er brugt, inden du når hjem, skal du dog ikke bekymre dig, da forbrændingsmotoren i din plug-in hybrid blot overtager driften.

Hvis du vil være sikret let adgang til opladning af bilens batteri, eller hvis din fremtidige plug-in hybrid særligt skal køre længere stræk, kan en privat ladestander være en god investering. Med en ladestander hjemme er muligheden for en opladning altid nær, når bilen alligevel holder stiller. Bor du i lejlighed, kan du med fordel undersøge, om der er tilknyttet ladestandere til boligerne. Alternativt kan du undersøge afstanden til en nær offentlig ladestander, så du ikke behøver at bruge din energi på at overveje opladningsmuligheder.

Læs mere om mulighederne for privat ladestander samt opladningsabonnementer.

Prøvekør en plug-in hybridbil, og bliv fortrolig med teknologien

Hos MG er du altid velkommen til at booke en prøvetur i en plug-in hybridbil, så du kan mærke bilen på tæt hold og danne et realistisk, alsidigt indtryk af bilens rummelighed og performance i forhold dine ønsker og behov. Hvis du er vant til at køre en almindelig benzin- eller dieselbil, kan det være en god mulighed at prøvekøre en plug-in hybrid, inden du gør et køb. På den måde bliver du bekendt med hybridteknologiens facetter, og du vil få endnu større glæde af bilen efterfølgende.
ehs_full_width_1920x900

Når du skal prøvekøre en ny bil, anbefaler vi altid, at prøvekørslen udgør en realistisk situation, så bilen vurderes ud fra de reelle behov, du eller I som familie har. Derfor er det en god idé at medbringe flere familiemedlemmer, udstyr eller andet, der har betydning for dit bilvalg, når du prøvekører bilen. Ligeså er det vigtigt, at du under prøvekørslen vælger en alsidig rute med forskellige hastighedsbrgrænsninger og terræner. På den måde får din udvalgte plug-in hybrid den bedste chance for at vise dig sin sande performance.

ehs_full_width_2_1900x900

Kontakt MG og få sparring på dine muligheder

Overvejer du også at dykke dybere i mulighederne for elektrificeret kørsel? I den forbindelse vil mange føle behov for sparring, og derfor står vi hos MG klar til at vejlede dig bedst muligt i dit valg.

Book en uforpligtende samtale med en af vores kompetente salgsrådgivere allerede i dag, tag det første skridt mod fremtiden, og Recharge Yourself med 100 % moderne teknologi og kompromisløs køreglæde.

Find din næste MG her

EHS Plug-in Hybrid

4.995 kr./md.

fra 4.995 kr./md.

Udbetaling fra 0 kr.

Fredericia

Hauløkkevej 4

263 kr/o

Ernergy label

131.000

18,7k pr. år

2014

7 år

LED forlygter med niveauregulering
360° kamera
Panoramasoltag
Sportssæder
18” alufælge

ZS EV

4.795 kr./md.

fra 4.795 kr./md.

Udbetaling fra 9.995 kr.

Ernergy label

Blindvinkel overvågning (BSM)
Alarm for trafik bagude (RTA)
360° kamera
Panoramasoltag
6 højtalere
Trådløs telefonopladning (Kompatibel med udvalgte smartphones)

Marvel R

3.895 kr./md.

fra 3.895 kr./md.

Udbetaling fra 9.995 kr.

Ernergy label

19" alufælge
Varmepumpe
Soltag m. anti-klem funktion
Regnsensor
Parkeringssensor i for og bag
Køassistent (TJA)

MG4 Electric

3.295 kr./md.

fra 3.295 kr./md.

Udbetaling fra 9.995 kr.

Ernergy label

12V strømudtag
V2L (Vehicle to load) afladning (Adapter skal tilkøbes)
Automatisk op- og nedrulning (ved fører)
10,25" touchskærm iSMART Lite
17" alufælge m. aero-hjulkapsel
dealer-icon

MG Motor Ishøj

Baldersbækvej 4B, 2635 Ishøj, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 07:30 - 17:00

Læs mere om MG Motor Ishøj

Book service hos MG Motor Ishøj
dealer-icon

MG Motor København

Omøgade 20, 2100 København Ø, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor København
dealer-icon

MG Motor Nuuk

Industrivej 2, 3905 Nuuk,

Åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 17:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 16:30

Læs mere om MG Motor Nuuk
dealer-icon

MG Motor Odense

Odensevej 101, 5260 Odense S, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:00

Læs mere om MG Motor Odense

Book service hos MG Motor Odense
dealer-icon

MG Motor Roskilde

Betonvej 1, 4000 Roskilde, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 17:00

Læs mere om MG Motor Roskilde

Book service hos MG Motor Roskilde
dealer-icon

MG Motor Tórshavn

Stiðjagøta 3, 101 Thorshavn, Færøerne

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 17:10
dealer-icon

MG Motor Valby

Gl. Køgelandevej 105, 2500 Valby, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 15:00

Læs mere om MG Motor Valby

Book service hos MG Motor Valby
dealer-icon

MG Motor Aalborg

Hadsundvej 102, 9000 Aalborg, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor Aalborg

Book service hos MG Motor Aalborg
dealer-icon

MG Motor Aalborg – Serviceværksted Bøgsted A/S

Hadsundvej 115, 9000 Aalborg, Danmark

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:00


Book service hos MG Motor Aalborg - Serviceværksted Bøgsted A/S
dealer-icon

MG Motor Aarhus

Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor Aarhus

Book service hos MG Motor Aarhus
Der blev ikke fundet nogle forhandlere på din søgning. Prøv venligst igen.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.