Plug-in hybrid: Kombinér den effektive elmotor med den kraftige benzinmotor

Med en plug-in hybrid fra MG Motor kan du få det bedste fra den traditionelle og elektrificerede bilverden. Du får den effektive elektriske motor og den stærke benzinmotor i én, og du har derfor flere muligheder for at køre præcist, som du ønsker.

Udforsk siden, og find lige den plug-in hybrid, som du drømmer om.

Udforsk alle fordelene ved en plug-in hybrid

En plug-in hybrid, også kaldet en PHEV (Plug-in hybrid electric vehicle), er en bil, der kombinerer det bedste fra både el- og benzinbilen. Du kan altså køre på el, hvorefter bilen skifter til benzin, når det bliver nødvendigt. Men hvor en klassisk hybridbil har et mindre batteri, der oplades under kørsel, har plug-in hybriden et større batteri, som både oplades under kørslen, og som du kan oplade via en ladestander. Du kan altså plugge en lader ind i bilen.

Da batteriet er større, har du mulighed for at køre længere distancer, før benzinmotoren skal hjælpe til, og du har derfor - under optimale forhold - mulighed for at køre ture udelukkende på el. Er det eksempelvis koldt udenfor, vil benzinmotoren dog kunne slå til og hjælpe dig på vej - selv ved de kortere distancer. Det betyder, at du altid har mulighed for at køre afsted, når du har brug for det, og at vejret derfor ikke behøver at begrænse dig.

MG plug-in hybrid: En elektrificeret klassiker

Hos MG får du ikke bare en almindelig bil men en elektrificeret klassiker. Vi tager altid udgangspunkt i vores historie når vi genskaber moderne elektriske biler, som passer til nutidens behov. Netop derfor har vi fokus på plug-in hybridbiler, så du kan få dækket lige dé behov, du sidder med. Du får den kraftfulde klassiske motor kombineret med den effektive og moderne el-motor i vores nye plug-in hybridbil.

Udover nutidens kørselsbehov fokuserer vi også altid på at skabe en familievenlig bil, der kommer med det hele. På den måde skal du ikke tilkøbe ekstra tilbehør og udstyr for at få lige den plug-in hybrid, du drømmer om - du er godt kørende fra start.

Endelig får du altid 7 års garanti*, når du køber din MG Motor. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg og sikker fra det øjeblik, du kører afsted i din nye MG.

Det skal du vide, når du køber en Plug-in Hybrid

Der er mange fordele ved en plug-in hybrid - hvad end du elsker el, benzin eller begge dele - og der er derfor god grund til at overveje netop denne type bil, som din næste. Der er dog visse aspekter, som du skal være opmærksom på:

  • Hvor langt bilen kan køre på ren el
  • Hvor du kan oplade bilen
  • Hvor stor bilen er
  • Om du har specifikke ønsker eller krav, som den skal opfylde

Læs med nedenfor, hvor vi ser nærmere på de fire aspekter.

Hvilken elektrisk rækkevidde har du brug for?

Generelt for plug-in hybridbiler gælder det, at de har en lang rækkevidde i forhold til almindelige hybridbiler. De kan altså køre længere på el, før de skal bruge den kraftige benzinmotor. Det betyder, at du kan vælge en plug-in hybridbil, som har en elmotor, der kan dække den distance, du eksempelvis har til arbejde. På den måde, kan du køre på el i hverdagen og bruge benzinmotoren som hjælp, når du skal længere.

Det kan derfor godt betale sig at se på, hvilken rækkevidde, du har brug for, og hvad din plug-in hybridbil skal kunne leve op til.

Hvor og hvordan kan du lade din plug-in hybridbil?

Før du investerer i din drømmebil, kan du med fordel se på, hvad dine lademuligheder er - altså hvor du oplader batteriet. Med plug-in hybridbilen kan du nemlig oplade bilen ved hjælp af en ekstern ladestation, og du har derved mulighed for at lade bilen, når batteriet har brug for det.

Har du ikke adgang til en ladestation via dit arbejde eller tæt på hjemmet, kan dette dog være en udfordring. Heldigvis kommer der flere og flere offentlige ladestationer rundt om i landet, så du kan lade din bil, når du handler ved supermarkedet, eller så du kan lade batteriet, der hvor du normalt vil tanke bilen.

Hos MG har du mulighed for at få nem adgang til opladning, så du kan være godt kørende - altid. Du kan med et abonnement hos Clever oplade hjemme hos dig selv og på Clevers ladenetværk. Det gør det nemt for dig at udnytte køreglæden og din plug-in hybrid, hver gang du kører afsted.

Læs mere om opladning her.

Hvad skal du have plads til i bilen?

Det gode ved en plug-in hybridbil er el-motoren, som netop er større og mere effektiv end den, som du finder i en klassisk hybridbil. Det er dog samtidig den, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker en bil med meget plads. Det store batteri optager nemlig mere plads end benzinmotoren alene, hvilket kan betyde, at bagagerummet eller kabinen er en smule mindre.

Dette er ikke nødvendigvis noget, du mærker, men vi anbefaler alligevel, at du sikrer dig, at din bil kan rumme det, som du har brug for. Har du eksempelvis brug for at transportere en barnevogn eller et hundebur, kan du med fordel teste, at dette fortsat kan være i bagagerummet, selvom du går med en plug-in hybridbil.

Har ud særlige ønsker og behov?

Endelig skal du, som ved alle andre biler, se på, om du har særlige ønsker, behov eller krav. Har du eksempelvis brug for et midtersæde? Ventilation til alle sæderne? Tonede ruder? Eller måske specifikke sikkerhedsegenskaber eller tekniske hjælpesystemer, som adaptiv fartpilot?

Hos MG Motor står vi klar med rådgivning og svar på spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om. Og ellers kan du altid klikke ind på din ønskede bilmodel og finde de særlige features og benefits for lige netop den bil. Vi gør meget for, at alle vores biler kommer med en masse udstyr fra start, og der er derfor god sandsynlighed for, at bilen har de gode features, du søger.

Hvad koster en MG plug-in hybrid?

Har du fundet drømmebilen, og vil du gerne se på finansiering? Eller overvejer du dine muligheder, og er du derfor interesseret i at se, hvad en MG konkret koster? Vi har samlet vores priser i en prisoversigt, så du nemt kan se, hvad det vil koste at købe eller privatlease en ny MG plug-in hybrid.

MG er for alle, og derfor viser vi glædeligt vores priser frem. Hertil kan du altid få hjælp af en salgsrådgiver, som ved hjælp af vejledning og svar på spørgsmål guider dig til at finde den helt rette bil for dig. Hvad end det er en MG plug-in hybrid eller en af vores andre elektrificerede modeller.

Book en salgsrådgiver her.

Har du fundet din nye plug-in hybridbil?

Hos din MG Brand Store har du altid mulighed for at prøvekøre bilerne. På den måde kan du teste kombinationen af en elektrisk motor og en benzinmotor, og hvordan det virker for lige netop dig og din kørsel. Du kan altså opleve, hvordan de to virker i samspil, og hvordan din køreglæde øges efter hver kilometer.

Ved at bestille din prøvetur allerede i dag, kan du være sikker på, at din ønskede model er tilgængelig, opladt og klar til at køre, når du kommer. Du undgår altså ventetid og uforudsete hindringer. Kommer du forbi din MG Brand Store, og finder du en plug-in hybrid, som du bare må prøve. Vi forstår dig godt, og vi ser selvfølgelig, hvad vi kan gøre for, at du kan testkøre de plug-in hybridbiler, du har lyst til.

Book en prøvetur.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.