Opladning af Plug-in Hybrid

Bliv godt kørende med et Clever-abonnement. MG samarbejder med Clever, så opladning af din Plug-in-hybridbil bliver let som en leg. Du får fuld frihed til at lade hvor og når, det passer dig. Der findes forskellige abonnementer, så du kan vælge netop det, der passer dig bedst. 

Læs mere om, hvordan du kan oplade din Plug-in Hybrid både ude og hjemme, samt fordelene ved et Clever-abonnement.

Hvad er en Plug-in Hybrid?

En Plug-in Hybrid er en hybridbil, der, ved hjælp af kombinationen af to motorsystemer, kører på både benzin og elektrisk kraft. En Plug-in Hybrid har en stor og kraftig elmotor og et højspændingsbatteri, der er fem til seks gange større end i en normal hybridbil. Elmotoren er god til de kortere strækninger på op til 50 km og bykørsel, mens benzinmotoren tager over, hvis der skal tilbagelægges flere kilometer.

Noget af det mest fordelagtige ved en Plug-in Hybrid er, at dens batteri kan oplades i en elektrisk ladestander, når du ikke bruger den. Det betyder for eksempel, at den tid, du bruger på at handle, udnyttes på bedste vis. Samtidig er det også meget belejligt at kunne lade bilen op om natten eller på andre tidspunkter, hvor den alligevel bare står stille. Plug-in Hybriden er så smart indrettet, at den selv stopper for strømtilførslen, når batteriet er fuldt opladet. Derfor er der ingen grund til at holde øje med bilen, mens den lader op.

Hvordan lader du en Plug-in Hybrid? 

I en Plug-in Hybrid kan batteriet som sagt oplades eksternt. Ladestik kan tilkøbes i MG Tilbehørsshop, som gør det muligt at lade bilen op, hvor end det passer dig. Der findes forskellige ladeløsninger til din Plug-in Hybrid, og hvad der fungerer bedst for dig, afhænger meget af kørselsmønster og økonomi. 

Skal du for eksempel kun benytte bilen som transportmiddel til og fra arbejde eller til mindre bykørsel, kan det måske bedst svare sig at bruge offentlige ladestandere. Er planen, at din Plug-in Hybrid skal køre længere strækninger, kan det være en god idé med en privat ladestander. Med ladestander derhjemme kan du nemlig være sikker på at vågne op til et fuldt opladet batteri hver dag.

Under alle omstændigheder er en af de smarteste muligheder, du har for opladning af Plug-in Hybridbiler, en abonnementsbaseret løsning. MG samarbejder med Clever, der er udbyder af forskellige abonnementer til opladning af din elbil. Abonnementerne er både for dig, der vil oplade hjemme og på farten. Du kan vælge mellem:

 • Clever Unlimited
 • Clever Unlimited Network

Nedenfor kan du læse mere om de to abonnementer, som MG tilbyder i samarbejde med Clever.

Oplad let din Plug-in Hybrid med Clever

Er batteriet halvt tomt eller halvt fyldt? Med et Clever-abonnement er det aldrig et spørgsmål, du behøver at bekymre dig om. Clever har Danmarks største ladenetværk, og abonnementet giver dig fri adgang til alle offentlige ladestationer, som du let kan finde med din Clever-app. 

Hos MG har du mulighed for at vælge mellem to forskellige abonnementsløsninger i forbindelse med vores partnerskab med Clever. 

Clever Unlimited 

Med et Clever Unlimited-abonnement har du mulighed for både at lade ude og hjemme. Clever installerer nemlig en ladestander hjemme på en privatadresse, du selv bestemmer. Herudover har du selvfølgelig fri adgang til hele Clevers offentlige ladenetværk. Med abonnementet følger også ubegrænset service og 24/7 kundesupport. 

Clever Unlimited lader dig både foretage opladning hjemme ved hjælp af en intelligent ladeboks, og når du har forladt indkørslen for at begive dig ud på eventyr. Du kan trygt køre afsted med vished om, at du kan få energi til bilen, når det passer dig.

For at opsummere får du blandt andet følgende med i abonnementet:

 • Opladning hjemme med installation af Clevers intelligente ladeboks
 • Opladning på lynladestationer, når du er på farten
 • Adgang til hele Clevers offentlige ladenetværk
 • Ubegrænset service
 • Automatisk opdatering af ladeboks
 • Personlig kundesupport 24/7
 • Automatisk tilbagebetaling på en del af dine strømomkostninger, når du lader hjemme
 • Clevers app 

Clever Unlimited Network

Du kan vælge abonnementet Clever Unlimited Network, hvis du ikke ønsker egen ladeboks hjemme. Dette abonnement er en stærk løsning for dig, som kan få opladningstiden til at gå op med din arbejdstid, dine indkøb eller andre muligheder for at oplade bilen på farten.

Med Clever Unlimited Network får du:

 • Fri adgang og ladebrik til Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for at lade på job, når du køber ind, på giga- og lynladestationer samt en masse andre offentlige ladepunkter
 • Clevers app
 • Personlig kundesupport 24/7

Book en prøvetur i en Plug-in Hybrid hos MG

Hos MG har du mulighed for at prøvekøre flere af vores modeller, herunder vores Plug-in Hybrid. Når du på forhånd booker en prøvetur online, er du både sikret, at din MG er tilgængelig, fuldt opladet og klar til at køre afsted.

Når du prøvekører en Plug-in Hybrid, får du rigtig mulighed for at mærke kombinationen af den kraftfulde benzinmotor og den effektive elmotor på egen hånd. Oplev samtidig det energiske og dynamiske design og bilens rummelighed. På prøveturen har du rig mulighed for at danne dig et billede af bilens performance og sætte den i forbindelse med dine og familiens daglige behov og ønsker til et transportmiddel. Her finder du også hurtigt ud af, om hybridteknologien er noget for dig. 

På din prøvetur er det en god idé at køre og parkere, som du ville gøre til hverdag. Hvis du ræser derudaf eller kun kører på motorvej, får du nemlig ikke det fulde udbytte af Plug-in Hybriden. 

Har du spørgsmål?

Brænder du inde med spørgsmål til opladning af Plug-in Hybrid, specifikke modeller, vores abonnementsløsninger eller andet, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste MG Brand Store via telefon eller e-mail. Du kan også tjekke vores side med ofte stillede spørgsmål. Her kan du være heldig at finde svaret i første omgang.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.