Søger du en stor elbil?

Store biler er populære, og elektrificerede biler er fremtiden. Hos MG finder du store elbiler, så du hverken skal gå på kompromis med praktik, komfort eller køreglæde. Vi har markedets første elektriske stationcar med et bagagerum, der tilgodeser familiens behov for opbevaringsplads, og SUV-modeller, hvor kabinens rummelighed og vejudsynet når nye højder.

Læs med her, bliv klogere på MGs elbiler fra den større klasse, og mød din næste eller første store elbil.

Elektriske biler til fremtiden, fritiden og familielivet

 

Vores mange elbiler er inspireret af fortiden. Bygget til nutiden. Det betyder, at du er sikret MGs originale, stilsikre design med fokus på luksuriøse detaljer samt pålidelig komfort i biler med både krop og sjæl. Alt dette naturligvis i forening med nutidens krav til moderne, elektrificeret kørsel.

Hos MG skaber vi nye elbiler ved at kombinere fortidens dyder med fremtidens teknologi. På den måde sikrer vi dig, at du kan få tilfredsstillet din køreglæde i en ansvarlig, tryg og sikker bil, der tager lige dele højde for dig, for familielivet og for fremtiden.

Alle elbiler fra MG er rummelige og kommer i et futuristisk, elegant design, og bilernes rækkevidde er længere for sin klasse. På et fuldt opladet batteri kan du trygt køre mod hverdagens destinationer, fritidens aktiviteter og feriernes gemmesteder. Om du søger en stilfuld og robust elbil, der skal assistere din hverdag på vejene, eller den elbil, der trygt og ukompliceret skal fragte familien, har vi modellen for dig.

Hvad skal en stor elbil kunne give dig?

 

Når du skal vælge størrelsen på din nye elbil, kan du overveje, hvilke formål bilen skal tjene for dig og din familie. Herunder stiller vi tre spørgsmål, der kan pejle dig i retning af dine kriterier for en vellykket elbil:

    1. Hvor mange personer skal bilen kunne rumme?

Om din næste elbil primært skal tjene dit pendlerliv, eller om den skal kunne rumme flere voksne og børn, kan have indflydelse på, hvilken MG-model der er den rette for dig.

Når du skal afgøre dit eller familiens pladsbehov, kan du overveje, hvor mange personer, bilen minimum skal kunne rumme, og også tænke over, om pladsbehovet hovedsageligt betyder noget i forhold til sædeantal, eller om et større bagagerum eller ekstra kubikmeter i kabinen også kunne gavne jeres køreoplevelse.

    1. Skal bagagerummet love god plads til indkøb, sportsudstyr og barnevogn?

Hvad end bilen skal stå fast og tryg ramme om familielivet, eller du blot søger en lækker, stor elbil for din optimale køreglæde, kan du møde din eller familiens fremtid hos MG. Vi har stationcars med plads til oppakning, familieudstyr og hverdagsliv, og vi har SUV-modeller med let indstigning, krop, rummelighed og alsidig ydeevne.

Med en MG er du altså sikret plads til fritidsudstyret såvel som barnevognen, så du kan nyde kørslen og din hobby, og så familien ubesværet kan køre afsted.

    1. Skal bilen fragte familiemedlemmer og oppakning på ferier og weekendture?

Hvis du og familien foretrækker bilferier eller gerne vil kunne tage bilen på weekendture i sommerhuset eller på familiebesøg, er det værd at prioritere, at jeres kommende bil har plads til det, netop jeres familieliv kræver.

Med MGs elektrificerede klassikere kan du desuden trygt slippe din rækkeviddeangst. Vores modeller har fornuftige rækkevidder til at køre de længere stræk, hvilket blot gør det mere fristende at pakke bagagerummet og drage ud på tur.
Her på siden kan du læse mere om særskilte specifikationer for blandt andet din udsete elbils rækkevidde.

Få praktisk og luksuriøst design i samme store elbil

 

Når du skal kortlægge dine ønsker og behov for din kommende elbil, kan du altså overveje, hvilke krav du som minimum har til bilens sædepladser, bagagerum, højde eller generelle rummelighed.

Om valget tages ud fra et ønske om luksuriøse køreoplevelser og høj komfort i en interessant elbil, eller om familielivets behov kommer i første række, er egentlig underordnet. For med en elektrificeret MG behøver hverken du eller familien at gå på kompromis med køreglæde, plads og smart design.

Her på hjemmesiden kan du udforske vores elektrificerede klassikere og sammenligne og vurdere modellernes egenskaber ud fra dine behov. Oplev vores luksuriøse, rummelige SUV-modeller.

Bliv inspireret af fremtidens mange biler, og Recharge Yourself med 100 % elektrisk køreglæde, praktiske løsninger og lækre MG-features.

Kontakt en MG-salgsrådgiver, eller book en prøvetur online

 

Har du endnu ikke fastlagt dig på én elektrisk MG, og kunne du bruge sparring og rådgivning til at komme valget nærmere? Vores kompetente salgsrådgivere står altid klar til at hjælpe med at vælge den helt rette MG-model for jer.

Kontakt en salgsrådgiver allerede i dag, og vend dine muligheder for en 100 % elektrificeret fremtid.

Måske er du i tvivl om, hvad de forskellige modeller kan tilføre din køreoplevelse. Hos MG er du meget velkommen til at booke en prøvetur i en eller flere af vores elektriske modeller, så du kan mærke bilen og opdage dine og familiens behov, mens I kører.

Book en prøvetur, eller læs mere om tilbuddet her på hjemmesiden.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.