Elbilen som familiebil

mg_marvelr_cover_desktop_1920x800

Når du starter eller udvider familien, kan du få behov for, at bilen også følger den nye hverdag, hvor praktik og sikkerhed øger din køreglæde. Hos MG finder du et solidt udvalg af sikre, rummelige og stilfulde elektriske biler. En MG er din garanti for intelligent sikkerhedsteknologi, komfortabelt design og høj æstetik, når familiens praktiske behov skal opfyldes.  Læs med her, opdag MGs univers af 100 % elektrificerede familiebiler, og vælg en moderne klassiker, der passer din familie.

Elektrisk kørsel er for hele familien

Med en elektrisk model får du en moderne bil, som rummer flere fordele, der understøtter familiens sikkerhed og optimerer din køreglæde. Når du køber din første elbil, køber du nemlig ind på en fremtid, hvor intelligente sikkerhedsteknologier og lav emissionsudledning er udgangspunktet for sjove og kraftfulde køreegenskaber, der gør hverdagen lidt federe.

mg_new_zsev_comfort_slider_panoramicsunroof_960x650

Alle elbiler kører på strøm og kommer med en officiel rækkevidde, som er et estimat over hvor langt bilen kan køre på en fuld opladning. En elbils rækkevidde afhænger af flere faktorer, såsom elbilens batteri, motorens effektivitet og bilens vægt. Med MGs mange nye elbiler kan du roligt slippe hverdagens rækkeviddeangst, da alle vores elektriske klassikere kommer med fornuftig rækkevidde, der understøtter de fleste familiers behov. Er du i tvivl om dit og familiens kørselsmønster og rækkeviddebehov? Bliv klogere på elbilers rækkevidde her, eller afsøg dit reelle behov for en elbil med lang rækkevidde her.

Elbilen skal rumme jeres familieliv

Forskellige familier har naturligvis forskellige behov, ønsker og krav til, hvad en bil skal kunne. Nogle familier oplever det tilstrækkeligt med én rummelig model, mens andre foretrækker at få to biler i husstanden. Når du skal vælge blandt de mange biler inden for familieklassen, er det væsentligt, at du kortlægger netop din families behov, så I får en familiebil, der er tilstrækkelig. Nedenfor skitserer vi tre typiske behov, familier ofte møder:

mg_new_zsev_range_slider_charging_960x650

1. Bagagerumsplads og rummelighed

Har du små børn, kan bagagerumsplads til en barnevogn, en klapvogn eller blot den ekstra oppakning, livet med småbørn uundgåeligt medfører, være et af de vigtigste kriterier, når du vælger bil. Ligeså kan det have afgørende betydning, at bagsæderne rummer plads til en eller flere autostole. Derfor er det en god idé at kortlægge behovet for plads, herunder bagagerummets ønskede literkapacitet og bagsædernes muligheder, før du falder for en af vores mange elbiler. Med MGs rummelige modeller har du gode muligheder for at vælge en elbil, der møder dit pladsbehov.

mg_new_zsev_safety_gallery_cameras_1920x1080

2. Øget sikkerhed

Når der kommer børn i bilen, opstår der ofte et øget behov for sikker kørsel, da du pludselig varetager sikkerheden for andre end blot dig selv. Derfor kan bilens generelle sikkerhed, herunder robust karosseristruktur, testet batteripakke og assistentteknologier være med til at give familien den tryghed, I har brug for. MGs elektrificerede biler har alle gennemgået strenge sikkerhedstests, der giver dig de bedste forudsætninger for at prioritere sikkerheden højt.

3. Komfort og køreglæde

Som familie kan hverdagens praktiske gøremål let komme til at fylde meget. Måske tilbringer du mere tid i bilen, end du tidligere har gjort, og derfor er det vigtigt, at bilen understøtter din komfort og assisterer din kørsel bedst muligt. På den måde bevarer du køreglæden og lysten til at inddrage bilen i familielivet. Læs mere om MGs familiebiler her, og bliv klogere på din families specifikke ønsker til en kommende bil.

mg-4577_v3_web
article-image-tall

Prøvekør familiens nye elbil hos MG

Når den rette familiebil skal vælges, er det en god idé at prøvekøre bilen først, så indtrykket af plads, rum og den generelle køreoplevelse er realistisk. Derfor er det også oplagt at medbringe familiemedlemmer og eventuelt udstyr, du ønsker, bilen skal kunne rumme, når du prøvekører. På lige fod anbefaler vi, at du prøvekører bilen i forskellige terræner og hastigheder. På den måde får jeres familie de mest pålidelige forudsætninger for at vælge en passende, god og interessant elbil for jer. Book en prøvetur online, så sikrer vi, at din foretrukne MG-model er klargjort til at køre familien afsted.

Har du brug for sparring på vores elektriske elbiler?

Kunne du bruge sparring på elbilen som familiebil, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kompetente salgsrådgivere. De står klar til at tale med dig om alt fra elektrisk rækkevidde til modellernes rummelighed eller finansiering og forsikring af elbilen. Book en uforpligtende samtale her, og få klarhed over din families muligheder for en elektrificeret fremtid.

mg_new_zsev_utility_gallery_1920x1080-1

Sæt sikkerheden i højsædet med en MG

Når børnene skal med i bilen, opstår der ofte et øget behov for tryghed under kørslen. Her hos MG har sikkerhed førsteprioritet, og vores vision er at gøre kørslen så sikker som muligt for både dig, dine medpassagerer og vejenes øvrige trafikanter. Alle biler fra MG undergår strenge sikkerhedstests under produktionen, hvilket sikrer, at du og familien er bedst muligt beskyttet i tilfælde af kollision. Ved kollision - uanset retning - vil både karosseristrukturerne og batteripakken i elbilerne yde en høj sikkerhed, så alle passagerer er bedst muligt beskyttet. Foruden topsikkerhed i bilens større vitale dele, er MGs elektriske modeller udstyret med den intelligente førerassistentteknologi, MG Pilot. Dette sikkerhedsprogram rummer features, som advarer dig ved kollisionsrisici og assisterer din kørsel via eksempelvis vognbaneassistent og adaptiv fartpilot. Med hjælp fra bilernes sikkerhedstestede strukturer og det intelligente teknologiske udstyr får du de bedste forudsætninger for at praktisere vejsikkerhed i absolut topklasse.

mg_marvelr_luxury_brown_interior

Opdag MGs elektriske familiebiler

Rummelighed, bagagerumsplads eller intelligente og brugervenlige sikkerhedssystemer? Uanset hvad der vægter højest for dig, finder du gode bud på fremtidens familiebil blandt vores robuste og stilfulde MG-klassikere. Alle vores modeller er interessante elbiler med meget plads og fede features, der tilbyder sikre og moderne løsninger for hele familien. Nedenfor opridser vi nogle af fordelene ved de forskellige større modeller, der egner sig godt som familiebiler:

Den rummelige, robuste SUV

Hos MG finder du rummelige, sporty og lækre SUV-elbiler, der sikrer god plads og luft i kabinen. Med en SUV sidder du og familien højt i kabinen og har bredt udsyn over vejen. Samtidig giver rummeligheden i det større karosseri følelsen af højere til loftet, hvilket bidrager til en rar atmosfære, når hele familien skal afsted.

MG danmark-08820

Skal bagsædepladserne rumme en eller flere autostole, kan du roligt udforske SUV’erne nærmere. Ind- og udstigningshøjden på disse modeller rummer nemlig også ergonomiske fordele, så du kan skåne ryggen, når du skal fastspænde børnene. En elektrisk SUV er det kompromisløse valg af luksuriøse køreoplevelser og praktiske fordele. Med MGs modeller får du meget bil for pengene. Vores nye elbiler giver plads til familielivet, sikkerhed i topklasse og køreoplevelser ud over det sædvanlige. Opdag MGs solide bud på en vellykket elbil, og Recharge Yourself med elektrisk køreglæde for hele familien.

Find din næste MG her

EHS Plug-in Hybrid

4.995 kr./md.

fra 4.995 kr./md.

Udbetaling fra 0 kr.

Fredericia

Hauløkkevej 4

263 kr/o

Ernergy label

131.000

18,7k pr. år

2014

7 år

LED forlygter med niveauregulering
360° kamera
Panoramasoltag
Sportssæder
18” alufælge

ZS EV

4.795 kr./md.

fra 4.795 kr./md.

Udbetaling fra 9.995 kr.

Ernergy label

Blindvinkel overvågning (BSM)
Alarm for trafik bagude (RTA)
360° kamera
Panoramasoltag
6 højtalere
Trådløs telefonopladning (Kompatibel med udvalgte smartphones)

Marvel R

3.895 kr./md.

fra 3.895 kr./md.

Udbetaling fra 9.995 kr.

Ernergy label

19" alufælge
Varmepumpe
Soltag m. anti-klem funktion
Regnsensor
Parkeringssensor i for og bag
Køassistent (TJA)

MG4 Electric

3.295 kr./md.

fra 3.295 kr./md.

Udbetaling fra 9.995 kr.

Ernergy label

12V strømudtag
V2L (Vehicle to load) afladning (Adapter skal tilkøbes)
Automatisk op- og nedrulning (ved fører)
10,25" touchskærm iSMART Lite
17" alufælge m. aero-hjulkapsel
dealer-icon

MG Motor Ishøj

Baldersbækvej 4B, 2635 Ishøj, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 07:30 - 17:00

Læs mere om MG Motor Ishøj

Book service hos MG Motor Ishøj
dealer-icon

MG Motor København

Omøgade 20, 2100 København Ø, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor København
dealer-icon

MG Motor Nuuk

Industrivej 2, 3905 Nuuk,

Åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 17:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 16:30

Læs mere om MG Motor Nuuk
dealer-icon

MG Motor Odense

Odensevej 101, 5260 Odense S, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:00

Læs mere om MG Motor Odense

Book service hos MG Motor Odense
dealer-icon

MG Motor Roskilde

Betonvej 1, 4000 Roskilde, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 07:00 - 17:00

Læs mere om MG Motor Roskilde

Book service hos MG Motor Roskilde
dealer-icon

MG Motor Tórshavn

Stiðjagøta 3, 101 Thorshavn, Færøerne

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:00

Værksted åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00 - 17:10
dealer-icon

MG Motor Valby

Gl. Køgelandevej 105, 2500 Valby, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 15:00

Læs mere om MG Motor Valby

Book service hos MG Motor Valby
dealer-icon

MG Motor Aalborg

Hadsundvej 102, 9000 Aalborg, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor Aalborg

Book service hos MG Motor Aalborg
dealer-icon

MG Motor Aalborg – Serviceværksted Bøgsted A/S

Hadsundvej 115, 9000 Aalborg, Danmark

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:00


Book service hos MG Motor Aalborg - Serviceværksted Bøgsted A/S
dealer-icon

MG Motor Aarhus

Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J, Danmark

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag-søndag: 11:00 - 16:00

Værksted åbningstider:
Mandag-torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 16:00

Læs mere om MG Motor Aarhus

Book service hos MG Motor Aarhus
Der blev ikke fundet nogle forhandlere på din søgning. Prøv venligst igen.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.