Prøvetur

Prøvekør en MG. Book en prøvetur online i dag – og få glæde af alle fordelene. Vælg model nedenfor for at starte.
Indlæser formular....
Derfor skal du booke en prøvetur online

Du er altid velkommen til at besøge en af vores Brand Stores, men booker du en prøvetur online på forhånd, får du en række fordele:

1. Du er sikker på, at din MG er tilgængelig.

2. Din MG er klar, når du kommer.

3. Vi har opladet din MG til dig.

4. Ingen ventetid. Kør afsted – og Recharge Yourself.


Er din fremtidige bil 100 % elektrisk, eller kombinerer den el og brændstof som en plug in-hybrid? Er den en kompakt og dynamisk hatchback? Har den bagagerum som en stationcar, eller ser du fordele ved at opgradere kabinestørrelsen med en SUV-model? Der er mange ønsker og behov, der skal opfyldes, når du skal vælge den rette bil for dig eller familien. Hos MG-Motor ved vi, at en prøvetur i den model, du har for øje, kan hjælpe dig godt på vej mod det rigtige valg. Læs med her, og find ud af, hvad en MG-prøvetur kan give dig.

Oplev en MG i aktion


Når du skal vælge den rette bil for dig og familien, er der en lang række faktorer at tage højde for. Nedenfor har vi listet tre, der kan have særlig relevans, når du skal vurdere, hvilken MG der skal assistere dine behov:
  • Hvor stor en del af familielivet skal bilen kunne rumme?
  • Skal bilen bruges til bykørsel eller en særlig type terræn?
  • Hvor lange distancer skal bilen kunne køre på en opladning?
Spørgsmål som disse er væsentlige at have for øje, når familiens fremtidige bil skal vælges. Når du har sporet dig ind på, hvilke behov der vægter højest, kan du lettere spore dig ind på, hvilken model, der møder dig bedst. Når du har udset dig en MG-model, er det en stor fordel at prøvekøre bilen. Det, der kan virke afgørende på papiret, kan nemlig vise sig at tage ganske anderledes form, når bilen kører og måske endda har oppakning eller flere familiemedlemmer med. Måske er pladsen for trang i den model, du troede, var ideel. Måske opdager du nye aspekter ved elektrisk kørsel, du ikke havde forudset. Og måske spiller modellens lækre features en større rolle for din køreoplevelse, end du havde forestillet. Alt dette og mere til falder på plads, når MG-bilen opleves i aktion. Med en prøvetur får du et realistisk og pålideligt indtryk af bilens ydeevne, rummelighed, komfort og potentialer, så du har de bedste forudsætninger for at træffe det mest hensigtsmæssige bilvalg for din og jeres fremtid.

Book en prøvetur online, og få glæde af en lang række fordele


Hvis du har fået et godt øje en af MGs lækre og alsidige modeller, skal du ikke tøve med at booke en prøvetur. Når du selv kører bilen, kan du nemlig bedre fornemme den på tæt hold og vurdere, om modellen efterlever dine behov for ydeevne, rummelighed og komfort. Du er naturligvis velkommen til at besøge en af vores Brand Stores nær dig, hvis du ønsker at se og prøvekøre en MG-bil, men vil du være sikker på, at netop din foretrukne model er tilgængelig og 100 % køreklar, kan du med fordel booke en prøvetur online på forhånd. Har du allerede forelsket dig i en særlig MG, men har brug for yderligere information eller måske sparring på køb, leasning eller forsikring? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kompentente salgsrådgivere, der står klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen her på hjemmesiden, og få den rådgivning, du har brug for.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.