mg_marvelr_dk_hero_campaign_desktop_1920x800

MG MARVEL R

Price Icon
299.999 kr.
Priser fra
MG_Icons_Grid_Electric_Big_White
Op til 402 km
Rækkevidde (WLTP)
MG_Icons_Grid_Wifi_Big_White
MG iSMART
Connectivity System
MG_Icons_Grid_Fastcharge_Big_White
4,9 sek.
Fra 0-100 km/t

MARVEL R-forbrug: 194,1-209 wh/km ved blandet kørsel*. Rækkevidde: Op til 402-370 km (WLTP)*. CO₂: 0 g/km under kørsel. Mulighed for DC-hurtigopladning: Op til 92 kW fra 30-80% på ned til 30 min. (ladehastighed afhænger af flere omstændigheder, bl.a. ladestander, strømforsyning til denne, udendørstemperatur etc.) Batteri: 69,9 kWh. Omkostninger til ladeløsning og installation kan forekomme. Grøn ejerafgift: 370,- / halvårlig. Modellen er vist med ekstraudstyr. *Forbrug og rækkevidde påvirkes af bl.a. kørestil, vejrforhold og ekstraudstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

MG MARVEL R Electric

MG MARVEL R Electric

MG MARVEL R Electric er en rummelig, luksuriøs og kompakt SUV med plads til hele familien. Tilegnet europæiske bilister, der værdsætter design, luksus og ydeevne. MG MARVEL R Electric er en del af vores anden generation af 100% elektriske modeller.

Med et progressivt og sporty design kombinerer MG MARVEL R Electric et generøst interiør med et futuristisk ydre. Udstyret med klassens førende sikkerhedsteknologier, nul emissioner og enestående rækkevidde – en elbil, der ikke ligner nogen anden.

RÆKKEVIDDE

Tryg kørsel

Banebrydende elbilsteknologi sikrer dig maksimal rækkevidde og maksimale præstationer.
402 km
WLTP-rækkevidde
34% forbedring af batteridensiteten
Stort batterimodul med battericeller
Hair-pin motor med 2-trins gearkasse
Effektiv kørsel
mg_marvelr_exterior_desktop_950x600

  Stort batterimodul med battericeller

  MG Marvel R er udstyret med et stort batterimodul med battericeller, hvilket øger både energitæthedsvolumenen og energitæthedsvægten, så du får længere rækkevidde.

  Opladning

  Foruden batterikapaciteten er ladekapaciteten også blevet forbedret. En indbygget 3-faset 11 kW-oplader understøtter lynopladning med vekselstrøm, og en ladeeffekt på op til 90 kW ved DC ladning gør det muligt at oplade batteriet op til 80% på ca. 40 min.

  2-trins gearkasse

  Den bageste motor er knyttet til 2-trins gearkassen. Når bilen kører med høj hastighed, kan gearkassen skifte til højhastighedsgearet for at øge effektiviteten.

  Aircondition med varmepumpe

  Sammenlignet med normalt klimaanlæg med Positive Temperature Coefficient-aircondition (PTC), kan aircondition med varmepumpe forbedre energieffektiviteten med op til 50%, så du kan køre med større selvsikkerhed om vinteren.

mg_marvelr_cellpack
mg_marvelr_charging
mg_marvelr_gear
mg_marvelr_heatpump_aircon

Elmotorer

Alle elmotorerne på MG MARVEL R bruger teknologi med hairpin-viklinger, som er op til 30 % mere effektiv end traditionelle konstruktioner. De to bageste motorer fungerer uafhængigt for at sikre maksimal effektivitet.
PERFORMANCE

Afbalanceret power

Hurtig acceleration er ikke det eneste MG Marvel R har at byde på. Takket være det sporty chassisdesign og kalibreringen af undervognen får du masser af køreglæde.

Tri-motor AWD
Med tre elmotorer og en kombineret ydelse på 288 hk og 665 Nm accelererer MG MARVEL R fra 0-100 km/t på kun 4,9 sek. Sæt køreindstillingerne til Sport+ og du er klar til en køreoplevelse ud over det sædvanlige.
mg_marvelr_trimotor_awd_500x500
iBoosters
iBooster kan sikre bremseeffekten i forskellige situationer med hurtigere respons. Den kan også forbedre køreoplevelsen med forskellige pedalindstillinger.
mg_marvelr_ibooster_500x500
Sporty chassis
Hele undervognen er kalibreret af det tyske ingeniørteam. Underrammen består af aluminium, som reducerer vægten effektivt og forbedrer køreegenskaberne og komforten. En 50:50-vægtfordeling mellem for- og bagende er også perfekt til kørsel gennem sving.
mg_marvelr_sporty_chassis_500x500
KAMPAGNE

12 MDR. STRØM MED CLEVER OG INSTALLATION AF LADEBOKS*

Lige nu får du 12 mdr. ubegrænset opladning med Clever og installation af ladeboksen helt gratis, når du
køber en ny MG Marvel R. Det er frihed til at lade som du vil. Med Clever får du nemlig opladning, når det
passer dig – derhjemme, på arbejdet, på indkøbsturen eller på Danmarks største ladenetværk.

KAMPAGNE:

Abonnementpris: 0 kr. (værdi 799 kr./md + evt. energitillæg)

Installation af ladeboks hjemme: 0 kr. (værdi 2.499 kr.)

 

*Kampagnen gælder fra d. 27.10.2023 t.om. d. 31.12.2023.
Dit Clever abonnement vil efter gratisperioden fortsætte som et betalingsabonnement, men kan
selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Abonnementspris efter 12 mdr. er 799 kr./md. + evt. energitillæg* Tilbuddene kan ikke kombineres med
andre tilbud.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 0 kr.
Installation: clever.dk/installation
Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks
Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere
på clever.dk/energitillaeg.
Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
clever-ladeboks-mg
SIKKERHED

Omfattende tryghed

MG MARVEL R har fået nye sikkerhedsfeatures til fordel for din og dine passagerers sikkerhed.

360° batteribeskyttelse

Stiv struktur

Letvægtskarrosseri

MG Pilot

L2 Delvist autonom kørsel

  Batterisikkerhed

  Hele batteripakken har gennemgået strenge sikkerhedstests. Efter forskellige typer kollisioner fra alle vinkler afbryder batteripakken højspændingen i løbet af millisekunder, så batterisikkerheden er i top, og risikoen for brand undgås.

  Karrosseristruktur i topklasse

  Strukturen er blandt de stiveste i verden, men alligevel let. Mere varmeformet stål, aluminiumslegeringer og andre kompositmaterialer anvendes for at sikre styrken og den lave vægt på karrosseriet.

  7 airbags

  Nogle gange kan ulykker ikke undgås, men takket være MG MARVEL R-modellens stive karrosseristruktur og syv airbags (inklusive sideairbag på indersiden af forsædet) er du og dine medpassagerer i bilen maksimalt beskyttet mod alvorlige kvæstelser.

  Adskillige kameraer

  Adskillige sensorer og kameraer, der rækker ud over synsfeltet, yder sikkerhed både for dig i bilen og for andre udenfor bilen.

mg_marvelr_batterysafety
mg_marvelr_body_structure
mg_marvelr_passive_safety
mg_marvelr_multiple_cameras

MG Pilot sikkerhedssystemer

MG Pilot i MG MARVEL R omfatter også de nyeste features: Fastholdelse af vognbane (ELK) og Træthedsovervågning (DWS). Sammen med den nyeste hardware kan alle funktionerne forebygge og forhindre potentielle ulykker og give mulighed for delvist autonom kørsel.


Videoen er udelukkende til illustration af MG Pilot's sikkerhedssystemer.
DESIGN

Futuristisk udtryk

Et nyt, intelligent elektrisk designkoncept er integreret i MG MARVEL R, og både eksteriør og interiør har fået en omfattende en opgradering.

En sanselig oplevelse

Harmonisk design

SUV-coupé

Karrosseritype

"Stanford Torus"

19" fælge

KOMFORT

Premium interiør

Synligt eller ikke synligt – kvaliteten er altid høj.

Bose® lydsystem*
9 højtalere
Virtuel pedal
Elektrisk bagklap
Dellædersæder
Med ventilation i forsæder**
mg_marvelr_interior_desktop_960x650

  Slim Air-luftdysere

  Du kan se frem til et ultralangt, skjult luftdysedesign på 900 mm, som er integreret i midterkonsollens design og omfatter fire sæt intelligent elektrisk-regulerede ventilatorer, der kan styre blæservinklen i forhold til temperaturændringer. Derudover sørger et luftrensningssystem for at bortfiltrere skadelige partikler inklusive alle former for pollen og visse vira, så luften i kabinen er sund at indånde.

  Elektrisk bagklap med virtuel pedal

  Du skal blot bevæge din fod tæt på den virtuelle pedal under bagklappen, så bagklappen åbnes.

  Panoramasoltag

  Lad den friske luft gennemstrømme kabinen og mærk solen på din hud ved at åbne for panoramasoltaget – hvor end du er på vej hen.

  Fremragende NVH-egenskaber

  95 % dækket af NVH (støj, vibrationer og hårdhed) lydisolerede materialer inklusive 2-lags akustikglas. Når der er stille, er det som at være i en stille koncertsal. Når musikken først spiller, vil lyden give dig den ultimative køreglæde.

  Ambientbelysning

  Tilpas atmosfæren i kabinen til din personlighed. ”Aurora"-ambientbelysningen med 64 farver kan tranformere atmosfæren og pulsere i forhold til rytmen i musikken.

mg_marvelr_slim_air_vents
mg_marvelr_virtual_pedal
mg_marvelr_panoramic_sunroof
mg_marvelr_nvh_performance
mg_marvelr_ambient_light

Bose® lydsystem

Bose®-teamet har brugt deres professionelle viden og evner til at udføre en omfattende analyse af kabinen i MG MARVEL R. Teamet gennemførte blandt andet præcise analyser, som test af lydeffekter og tilpasning af lydbalancen med henblik på at skabe en koncertoplevelse i bilen, så du og dine medpassagerer i bilen virkelig kan mærke musikken.*

Velkomst mode

Den fremragende oplevelse starter fra det øjeblik, hvor du nærmer dig bilen. De skjulte dørhåndtag viser sig, og sædet indtager sin køreposition, når tændingen tilsluttes.

Premium sæder

Sæderne er betrukket i Bader Nappalæder og er udført i et sporty design med både varme- og ventilationsfunktioner**. Vægtfordelingen på sædet er forbedret ved hjælp af en lodret skumfyldningsteknologi med dobbelt hårdhed.

TEKNOLOGI

Digitalt cockpit

Komplet digitalt og opkoblet for en bedre køreoplevelse og intelligent interaktion.

19,4"

touchskærm med Corning Gorilla Glass

12,3"

digital instrumentenhed

Trådløs opladning

til smartphones

19,4" touch skærm

Hele skærmen er fremstillet af Corning Gorilla Glass med virtuelle og fysiske knapper på skærmen, hvilket gør betjeningen sikker og mere effektiv.

12,3" digital instrumentenhed

Tre forskellige områder viser alle de nødvendige informationer, som du har brug for. Eller tilpas skærmens widgets efter dine behov.

Trådløs opladning

Slut med kabler. Oplad din smartphone trådløst.

MG iSMART

Helt nyt opkoblingssystem

Et intelligent netværkssystem, som integrerer bil-, internet- og brugerkommunikation. Er du klar til at blive koblet op til fremtiden?

mg_marvelr_ismart_desktop

Før afgang

iSMART-appen hjælper dig med hurtigt at finde din bil og kontrollere, at det er sikkert at køre blot ved ét tryk på en knap. Derudover kan du remote forudindstille klimaanlægget til en behagelig temperatur, før du overhovedet er trådt ind i bilen.

Udforsk

På farten

Når du har planlagt din rute, får du trafikopdateringer i realtid, rutevejledning og en nøjagtig ankomsttid. Ikke nok med det, viser iSMART-appen dig relevante POI'er, rækkevidden på din bil og ladepunkter på din rute. Stream musik, foretag et opkald og styr din bil med håndfri stemmestyring.

Udforsk

Efter ankomst

Kan du ikke huske, om du låste bilen? Intet problem. Du kan både låse bilen op og låse den samt kontrollere batteriniveauet og rækkevidden, så du er klar til din næste tur – alt sammen via appen.

Udforsk
MG Motor Danmark - Logo Dark
icon-find-you-vehicle
Find din bil
Se præcist, hvor din bil er parkeret.
icon-vehicle-status-diagnosis
Bilstatusdiagnose
Se nemt statussen for din bil, så du er sikker på, at den er køreklar.
icon-route-planner
Ruteplanner
Planlæg din tur på forhånd og synkroniser din rute, når du er i bilen.
icon-app-remote-control
Fjernbetjening via app
Aktivér airconditionen via appen for at forudindstille en behagelig temperatur i kabinen.
MG Motor Danmark - Logo Dark
icon-connected-navigation
Onlinenavigation *
Få trafikopdateringer i realtid og nøjagtige beregninger af ruter og ankomsttid.
icon-online-points-of-interest
Interessepunkter (POI)
Find alt det, der er værd at se på din rute. iSMART viser POI'er på din rute.
icon-range-visualisation-and-charging-point
Se status for rækkevidde
Slut med rækkeviddeangst – hold øje med din rækkevidde og få informationer om ladestationer på din rute i realtid.
icon-dab
DAB+
Gem din favorit radiostation og MG iSMART sørger for, at du ikke går glip af dit yndligsprogram.
icon-hotspot
Mobilt hotspot
Er I løbet tør for mobildata? Intet problem. Brug bilens mobile hotspot og hold forbindelsen på farten.
icon-weather-forecast
Vejrudsigt *
Tjek vejret for din aktuelle placering, eller der hvor du er på vej hen.
icon-voice-control
Stemmestyring *
Få mest muligt ud af håndfri stemmestyring til musik, navigation, opkald og styring af din bil.
icon-carplay
Apple CarPlay™
& Android Auto™
Hold forbindelsen med Apple CarPlay™ eller Android Auto™.
MG Motor Danmark - Logo Dark
icon-set-scheduled-charging
Programmering af opladningen
Vil du gerne udnytte den billigere strøm om aftenen? Så glem ikke at programmere opladningen.
icon-lock-and-unlock-the-car
Låsning og oplåsning af bilen
Kan du ikke huske, om du har låst bilen? Så kan du bare låse den eller låse den op ved hjælp af appen.
icon-vehicle-status-statistics-check
Visning af bilstatus og statistik
Se batteriniveauet og rækkevidden til din næste tur.
PRAKTISK

Mere end smart

Foruden de fremragende præstationer byder MG MARVEL R også på alsidighed, så du kan medbringe alle dine ting – hvad enten det er på de daglige køreture eller på en weekendtur.

150 l* + 357 l

Forreste + bagerste bagagerum

750 kg

Anhængervægt

Vehicle to load (V2L)***

Træk strøm fra bilen

  Forreste og bagerste bagagerum

  Bagagerumsvolumenen er 357 l, og bagagerumsåbningen er kæmpestor, så du nemt kan læsse bagagerummet. Bagsædet er et 60:40-splitbagsæde, og når sæderne er klappet ned, får du en bagagerumsvolumen på maksimalt 1.396 l. Opbevaringsrummet under frontklappen har en volumen på 150 l*. Der kan du anbringe alt fra bilens ladekabler til din dokumentmappe – eller en 24” kuffert.

   

  750 kg anhængervægt

  MG MARVEL R har en godkendt anhængervægt på 750 kg, så du kan medbringe alt det, du har brug for.

  Vehicle to load (V2L)***

  Vehicle to load (op til 2.200 W) gør MG MARVEL R endnu mere praktisk, så du kan bruge strømmen fra batteriet i dagligdagen.

  ** V2L-adapter skal tilkøbes (giver mulighed for at anvende MG MARVEL R Electric som 220 V-strømkilde via opladningsstikket)
mg_marvelr_truck_down
mg_marvelr_towing_capacity
mg_marvelr_towing_vehicle2load

Masser af plads i kabinen

Udnyt kabinepladsen fuldt ud med 5 USB porte, 8 drikkevareholdere og et stort opbevaringsrum under den flydende midterkonsol. Den bageste del af kabinen er rummelig med indstilleligt bagsæde og opbevaringsrum i armlænet.

Med MG MARVEL R Electric bliver du forkælet med førsteklasses teknologier og sikkerhedssystemer – få et samlet overblik i brochuren:

MG MARVEL R Electric

Udstyrsvarianter
mg_marvelr_electric_luxperf_betongrey
Luxury
MG MARVEL R
 • 19" alufælge
 • Dellædersæder
 • Varme i forsæder
 • 360° kamera
 • Elektrisk bagklap m. virtuel pedal
 • Trådløs telefonopladning
 • Automatisk nedblændet bakspejl
 • Ambient belysing
Se alt udstyr
mg_marvelr_electric_pebbleblack
Performance
MG MARVEL R
 • 19" alufælge
 • Tri-motor AWD
 • Bose® Premium lydanlæg
 • 9 højtalere
 • Brunt Alcantara-interiør (tilkøb)
 • 12,3" virtuel instrumentering
 • Panoramasoltag
Se alt udstyr

Hold mig opdateret

Tilmeld dig MG's nyhedsbrev i formularen herunder og modtag nyheder direkte i indbakken. Gør dig klar til at Recharge Yourself.

  Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale. Læs samtykke til markedsføring

  * Modelafhængigt udstyr.
  ** Ventilation i forsæder frafalder ved valg af Brunt Alcantara-interiør til MARVEL R Performance.
  *** V2L-adapter skal tilkøbes (giver mulighed for at anvende MG MARVEL R Electric som 220 V-strømkilde via opladningsstikket)

  Modellen er vist med ekstraudstyr.
  Statiske billeder og videoer, der anvendes af modellen her på siden, er vist med ekstraudstyr.

  DISCLAIMER:
  På www.mgmotors.dk kan biler af mærket MG samt bilrelaterede produkter bestilles/købes. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, eventuelle prisstigninger. Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner og vises inkl. moms og andre afgifter. Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure og afgiftsændringer.

  Ups! Dit tilbehør matcher ikke

  Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.