PRESSEMEDDELELSER

MG Motor Danmark sætter pris på den elektriske crossover, MG ZS EV 

Fredericia, den 14. maj 2020 – MG har siden efteråret 2019 gjort sit indtog på det europæiske marked et land ad gangen. Og nu er turen kommet til Danmark. MG er tilbage i Danmark – og tilmed 100 % elektrisk. MGs tilstedeværelse i Europa bliver uden forbrændingsmotorer, men udover den fuldt elektriske crossover, ZS EV, er der flere elektrificerede MG modeller på vej.

Med lanceringen af MG ZS EV herhjemme, bliver det nemt at køre smart og mere bæredygtigt. Bilen kan bekvemt klikkes hjem fra en helt ny online shop. Samtidig er der ikke lange ventetider på bilen. Fra lanceringen i starten af juni måned, vil den nye elektriske MG ZS EV være tilgængelig med omgående levering i fem lakfarver og to unikke udstyrsvarianter, nemlig Comfort og Luxury.

Importøren af MG i Danmark har nu også sat prisen på den nye bejler til titlen som danskernes foretrukne elbil. Comfort modellen kan fås fra kun kr. 219.999 og Luxury modellen fra kr. 249.079.

MG ZS EV har som den eneste elektriske B-SUV model opnået en 5-stjernet Euro NCAP rating. Køreegenskaberne er komfortable, accelerationen kvik og bilen har en rækkevidde på 263 km på ren el. Modellen er ganske rummelig – med god plads på både første og anden sæderække og et fint bagagerum på 448 liter, hvilket gør den til en fin familiebil.

Om annonceringen af prisen på MG siger presseansvarlig, Lene Mejdal Iversen ”Vi har arbejdet på at lave den skarpeste EV model i klassen. Vores MG ZS EV har den højeste sikkerheds-rating og et meget højt udstyrsniveau som standard til en attraktiv pris. For at følge udsalgsprisen op, har vi sikret, at vores MG kunder kan tegne en elbil-forsikring til en rimelig penge. Med MG Forsikring, kan man forsikre sin nye MG ZS EV fra kun 3.295,- pr. år. Dette endda inklusive fri kilometer og førerpladsdækning”.

Modelspecifikationer

MG ZS EV er som standard udstyret med bl.a. 16” alufælge, nøglefri betjening med start/stop knap, aircondition, LED kørelys, tågelygter i bag, halogen projektionsforlygter, parkeringssensor i bag, tagræling, multijusterbart læderrat, el-justerbare med varme og komfortblink, ECO driving-mode selection, regenererende bremsesystem og 40:60 split-bagsæder.

Interiøret inkluderer en 8” touchskærm med navigation og Apple Carplay (forberedt til Android Auto), bluetooth, 3 USB stik, DAB+ og 4 højtalere.

Luxury modellen er opgraderet med bl.a. 17” alufælge, el-foldbare sidespejle, regnsensor, varme i forsæder, panorama glassoltag, bakkamera med dynamisk guide og to ekstra højtalere.

Fem-stjernet akkreditering af Euro NCAP

MG ZS EV modtog den maksimale europæiske NCAP-sikkerhedsvurdering på fem stjerner, der positionerer den som den første B-segment elektriske SUV med denne sikkerhedsgodkendelse. Euro NCAPs sikkerhedsvurderingssystem hjælper forbrugerne med at identificere de sikreste biler på markedet, idet kun de mest sikre biler får en femstjernet bedømmelse. MG ZS EVs stærke klassificering lister modellen blandt de allermest sikre biler på markedet.

 

 

Førerassistentsystemer giver større sikkerhed

Standard sikkerhedsfunktionerne i MG ZS EV inkluderer en omfattende liste af aktive førerassistent-systemer. Deriblandt level 2 automatisk vejbaneassistent (m. LDW, LKA og LDP) og adaptiv fartpilot med start / stop. Herudover har bilerne advarsel om frontkollision (FCW) og AEBP nødbremse med fodgængergenkendelse, skiltegenkendelse, hastighedsadvarsel og automatisk fjernlys.

 

Luxury modellen kan yderligere tilbyde følgende sikkerhedssystemer: blind vinkel assistent, advarsel v. krydsende trafik bagved og bakkestart assistent.

MG forstår, at vejforholdene kan være udfordrende, således er multifunktionskameraet og radaren i stand til hurtigt og effektivt at registrere og identificere kørselsforholdene – eksempelvis under barske vejrforhold. Disse funktioner giver mulighed for en sikrere kørsel, selv under dårlige trafik- eller vejforhold.

EV-teknologi

Batteriet har en kapacitet på 44,5 kWh, hvilket udmønter sig i en rækkevidde på 263 km (WLTP).

Bilen kan hurtiglade med op til 80 kW. Dermed kan batteriet lades op fra 0 til 80 procent på bare 40 min.

Ladestikket er placeret bag MG-logoet i fronten og er den mest gængse type 2 og til hurtigladning type 2 combo.

Elmotoren yder hele 136 hk, hvilket muliggør en acceleration fra 0-100 km/t. på 8,2 sekunder.

Den nye elektriske crossover fra MG bestiller du online

 

Fredericia, den 6. maj 2020 – Når Nellemann Gruppens nyetablerede selskab, MG Motor Danmark A/S, relancerer MG mærket i Danmark, er det baseret på et helt enkelt koncept.

I tråd med elektrificering af bilerne vil også kunderejsen være elektrificeret og digitaliseret. Salget af MG bilmodellerne vil foregå via en online shop, suppleret med 4 Brand Stores hos Nellemann Gruppens egne detailforretninger i hhv. Århus, Valby, Odense og Roskilde. Det vil sige, at kunderne i ro og mag kan sidde uforstyrret hjemme i sofaen og vælge model, farve og udstyr og klikke det i den virtuelle indkøbskurv.

Essensen af MG konceptet er i høj grad, at man kan ekspedere sig selv online. Derfor skal man ikke nødvendigvis besøge en af de 4 Brand Stores for at opleve bilen. Man kan nemt i tidens ånd booke et møde online med en salgsrådgiver eller booke en virtuel præsentation og gennemgang af bilen online, så man hjemme fra stuen kan blive introduceret for bilen og alle dens funktionaliteter.

Selvfølgelig er man også velkommen til at besøge en af de 4 Brand Stores, hvor man har mulighed for at se bilen fysisk – og her kan man naturligvis også prøve den.

Jørgen Gravgaard som er direktør for Nellemann Gruppens detailforretninger udtaler; ”I vores 4 kommende Brand Stores er vi allerede i fuld gang, og vi glæder os til lanceringen af MG ZS EV. Det er uden tvivl noget helt andet, idet konceptet for MG er langt mere digitalt end vi er vant til. Vi tror på, at kunderne til en moderne elbil er klar til at bestille bilen online – men ingen kunder vil være overladt til sig selv. Vi står klar til at hjælpe dem uanset om det er online eller i én af vores Brand Stores. MG Motor Danmark har valgt en strategi, hvor det i langt højere grad er på kundernes præmisser – uanset om de selv klikker bilen, serviceaftale, leasingaftale etc. i kurven, eller ønsker hjælp undervejs i processen”.

Allerede i weekenden den 6. – 7. juni kan de 4 MG Brand Stores i hhv. Århus, Valby, Odense og Roskilde officielt relancere MG i Danmark med danmarkspremieren på den elektriske crossover, MG ZS EV.

MG er tilbage i Danmark – og tilmed 100 % elektrisk. Relanceringen af MG-mærket sker i første omgang med én enkelt model – nemlig den fuldt elektriske crossover ZS EV, der som den eneste B-SUV model har opnået en 5-stjernet Euro NCAP rating.

Sammenlignet med andre elbiler, er kunderne ikke nødt til at vente på deres nye 100% elektriske MG ZS EV, der vil være tilgængelig med omgående levering i fem lakfarver og to unikke udstyrsvarianter, nemlig Comfort og Luxury.

Om lanceringen af MGs elbil i Danmark siger presseansvarlig Lene Mejdal Iversen: ”Efterspørgslen på elbiler er stadigt stigende, men ventetiden lang. MGs elbil er tilgængelig fra et stort lager i Holland, så de er ikke længere væk end en enkel transport. Og kan derfor leveres med det samme. De første biler er allerede ankommet til Danmark og mange flere er på vej. Vi glæder os til at sende de første MG ZS EV på gaden, og har man et ønske om at køre på sommerferie i en ny elbil, er der bestemt en mulighed her”.

Køreegenskaberne er komfortable, accelerationen kvik og MG ZS EV har en rækkevidde på 263 km på ren el. Modellen er ganske rummelig – med god plads på både første og anden sæderække og et fint bagagerum på 448 liter, hvilket gør den til en rigtig fin familiebil.

MG ZS EV kommer med en garanti på 5 år – men 8 år på selve batteriet.

MG er tilbage i Danmark

Fredericia, den 23. april 2020 – Efter at have repræsenteret MG mærket i Danmark i over 60 år, er det ikoniske bilmærke nu tilbage på Nellemann hænder. MG er klar med en elektrisk mellemklasse-crossover, MG ZS EV. Og det bliver den første model af flere på det danske marked.

Det ikoniske MG mærke har en lang traditionsrig historie og er kendt for sine populære sportsvogne.
MG var forud for sin tid, da det blev født på Morris Garages i Storbritannien i 1924. Mærket er nu genfødt i en helt ny generation – opdateret, elektrificeret, redesignet og relanceret til fremtiden.
Historien er stadig britisk, men i dag bliver MG ZS EV produceret hos Kinas største bilproducent, SAIC – den syvende største i verden.

Læs mere på: www.mgmotors.dkhttps://www.instagram.com/MGmotorDanmark/
https://www.facebook.com/MGmotorDanmark/

Noter til redaktøren
Om MG
I 1924 fødtes et ikon på Morris Garages. Forud for sin tid og forud for konkurrencen ramte de plet med en klassisk britisk sportsvogn, som fik hele verdens opmærksomhed. Ikonet er nu genfødt til en ny æra – redesignet, elektrificeret og relanceret til fremtiden.

Om Nellemann Gruppen
I mere end 120 år har Nellemann været førende på det Danske bilmarked, og i dag er koncernen arbejdsplads for mere end 325 engagerede medarbejdere indenfor bilimport, bilsalg og billeasing samt import og salg af maskiner til vej-, park- og landsbrugsbranchen på det skandinaviske marked.
Nellemann Gruppen repræsenterer i dag bilmærker som KIA, ISUZU, Aston Martin og nu også MG Motor.