MG tager teten med ny generation af elbiler

 • MG afslører ny generation af elbiler
 • Marvel R Electric: Attraktiv livsstils-SUV
 • MG5 Electric: Danmarks første elektriske stationcar
 • Officiel lancering af de nye MG modeller starter fra sommeren 2021
 • Flere detaljer følger nærmere lanceringen

Den virtuelle videopræsentation kan ses her:

 

Fredericia, den 16. marts 2021 – I dag annoncerede MG to nye elektriske biler, der kommer på det europæiske marked senere på året. Den nye og spændende Marvel R Electric – en højteknologisk, luksuriøs livsstils-SUV i C-segmentet og den nye MG5 Electric – Danmarks første 100% elektriske stationcar. Begge modeller er progressive, kraftfulde og frem for alt attraktive. Mens den eksisterende MG ZS EV og MG EHS Plug-in Hybrid allerede imponerer med hensyn til attraktiv prissætning, funktionalitet, udstyr og effektivitet, hæver disse nye MG-modeller baren yderligere med hensyn til design og appel.

Matt Lei, administrerende direktør hos MG Motor Europe: ”Da vi relancerede det britiske MG-mærke under SAIC Motors, satte vi os for at gøre elektrisk mobilitet tilgængelig for alle europæiske bilkøbere – unge af sind og klar til at favne en ny elektrisk livsstil. At tilbyde smarte, praktiske, sikre og teknologisk avancerede biler er vores hovedfokus. Med den nye MG Marvel R Electric og MG5 Electric introducerer vi to næste generations elbiler, der opfylder kravene fra de mest kræsne europæiske bilister. Såsom en lang rækkevidde, hurtig opladning, avancerede sikkerhedsfunktioner og en attraktiv prissætning i et moderne og elegant design. ”

Designudvikling
Anden generation af MGs elektrificerede modeller er designet i henhold til mærkets design sprog, Evolution. Marvel R Electric er karakteriseret ved et intelligent ”Tech Style” udtryk – en elbil med moderne og kraftfulde elementer, som kommunikerer og interagerer med sine brugere. Designet byder på attraktive proportioner og minimalistiske designfunktioner, der forbedrer udseendet af en sofistikeret moderne elbil.

Den luksuriøse high-tech livsstils-SUV i C-segmentet er 4.674 mm lang, 1.919 mm bred og 1.618 mm høj. Akselafstanden måler 2.800 mm og tilbyder derfor mere end rigeligt plads indvendigt. Ud over sin attraktive attitude tilbyder Marvel R Electric også et rummeligt og fantastisk interiør med en 19,4” touchskærm og en 12,3” digital instrumentering.

Matt Lei: “MG ZS EV og MG EHS Plug-in Hybrid er praktiske biler, der imødekommer de vigtigste behov, mens MGs Marvel R Electric og MG5 Electric taler mere til følelserne. Disse nye MG-modeller udstråler power, innovation og hidtil usete muligheder.”

Ny generation
MG Marvel R Electric er en elektrisk SUV til en ny generation af europæiske bilister, der sætter stor pris på design, luksus og ydeevne, men også en behagelig rækkevidde og hurtig opladningsevne til en attraktiv pris.

Med en rækkevidde på over 400 km (WLTP) tilbyder Marvel R Electric ro i maven, mens føreren kan stole på hurtig opladningsevne (AC) på grund af den indbyggede 3-fasede lader på 11 kW. Batteriet er også velegnet til hurtigopladning (DC), hvor man kan lade det op til 80% på bare 30 minutter. Samtidig garanterer klimaanlægget med en intern varmepumpe optimal ydeevne under lave temperaturforhold.

En anden lækker feature ved MG Marvel R Electric er V2L-systemet (vehicle-to-load). Denne teknologi gør det muligt for lithium-ion-batteriet at levere energi til en ekstern elektrisk enhed, for eksempel en luftpumpe, elektrisk løbehjul, en bærbar computer eller endda en anden elbil. Denne teknologi betragtes som en vigtig innovation for overgangen til ren energi og “Last Mile-løsningen”.

Kraftfuld Tri-Motor drivlinje
MG Marvel R Electric ikke alene syner kraftfuld, men lever op til det look med sin ydeevne. Drivlinjen bruger et avanceret firehjulsdrevet system med tre elektriske motorer – en på forakslen og to på bagakslen.

Køretøjet kan prale med en ydelse på 212 kW (288 hk) med et maksimalt drejningsmoment på 665 Nm. Dette gør det muligt for SUV’en at accelerere fra 0-50 km/t på kun 1,8 sekunder og fra 0-100 km/t på bare 4,9 sekunder. Tophastigheden lyder på 200 km/t. Marvel R Electric vil også blive tilbudt i en baghjulstrukken variant med to elektriske motorer.

Praktisk anvendelighed
MG Marvel R Electric må trække op til 750 kg. Bilen er velegnet til at trække en trailer, campingvogn eller eksempelvis cykler på en cykelholder.

Bagagerummet har en volumen på 357 liter. Med bagsædet foldet ned kan det øges til 1.396 liter. Den baghjulstrukne version af Marvel R Electric tilbyder yderligere 150 liter bagagerum under motorhjelmen – også kendt som en frunk. Desuden kan kunderne nyde godt af et stort antal aktive sikkerhedssystemer under navnet MG Pilot, som vi kender fra MG ZS EV og MG EHS Plug-in Hybrid.

MG5 Electric – danmarks første elektriske stationcar
Den nye MG5 Electric er den første 100% elektriske stationcar i verden. På trods af, at det er en helt anden bil end Marvel R Electric, deler de to modeller den samme designfilosofi. MG5 imponerer ligeledes med sine tech-elementer og tilbyder attraktive proportioner og minimalistiske designfunktioner, der fremhæver udseendet af et sofistikeret moderne og fremskredent køretøj.

MG5 Electric vil appellere til mere praktiske bilister på grund af stationcarens funktionelle karakter. Med et generøst bagagerum på 578 liter, der kan udvides til maksimalt 1.456 liter med bagsæderne lagt ned, tilbyder MG5 Electric masser af brugervenlighed. Med en længde på 4.544 mm, en bredde på 1.811 mm og en højde på 1.513 mm tilbyder den elektriske model en rummelig kabine til familien.

Med det kraftige lithium-ion-batteri monteret mellem for- og bagakslen (akselafstand 2.665 mm) tilbyder MG5 Electric en rækkevidde på mere end 400 kilometer (WLTP). I dette tilfælde leverer den elektriske motor 135 kW (184 hk) og et drejningsmoment på 280 Nm. Det tilbyder også hurtig AC-opladning ved hjælp af den 11 kW indbyggede 3-fasede lader. Og det er velegnet til hurtigopladning (DC) – op til 80% på bare 30 minutter.

MG5 Electric må trække op til 500 kg og har en tagbelastning op til 75 kg. Helt i tråd med en praktisk bils funktionelle karakter er MG5 Electric derfor velegnet til en cykelholder og tagboks.

Lancering
Den nye MG Marvel R Electric får verdenspremiere ved et digitalt event i maj – og bliver efterfølgende lanceret i Danmark i løbet af sommeren. Den nye MG5 Electric bliver lanceret i oktober 2021. Flere detaljer om de to nye MG-modeller vil blive annonceret nærmere salgets start.

MG Marvel R Electric Specifikationer:

 • Tri-Motor 212 kW / 665 Nm*
 • All-Wheel Drive (Tri-motor)
 • >400 km WLTP range
 • 1,8 sek. (acceleration 0-50 km/t)
 • 4,9 sek. (acceleration 0-100 km/t)
 • 200 km/h (tophastighed)
 • 11 kW AC Charger (3-faset lader)
 • 30 min. til 80% DC Charger
 • 750 kg påhængsvægt
 • Digitalt cockpit med 19.4” ”flydende” touchskærm
 • MG Pilot – sikkerhedsassistentsystemer (ADAS)
 • Klimaanlæg med varmepumpe
 • V2L (2.500 W) Power supply

MG5 Electric Specifikationer:

 • 578 l / 1.456 l bagagevolumen
 • >400 km (WLTP range)
 • 135 kW / 280 Nm Electric motor
 • 3,4 sek. (acceleration 0-50 km/t)
 • 8,3 sek. (acceleration 0-100 km/t)
 • 11 kW AC Charger (3-faset lader)
 • 30 min. til 80% DC Charger
 • 500 kg påhængsvægt
 • 75 kg tagbelastning
 • MG Pilot – sikkerhedsassistentsystemer (ADAS)
 • V2L (2.500 W) Power supply

*Specifikationerne vil blive endelig bekræftet efter bilens homologering


  Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring