MG Motor Danmark sætter pris på den elektriske crossover, MG ZS EV

Fredericia, den 14. maj 2020 – MG har siden efteråret 2019 gjort sit indtog på det europæiske marked et land ad gangen. Og nu er turen kommet til Danmark. MG er tilbage i Danmark – og tilmed 100 % elektrisk. MGs tilstedeværelse i Europa bliver uden forbrændingsmotorer, men udover den fuldt elektriske crossover, ZS EV, er der flere elektrificerede MG modeller på vej.

Med lanceringen af MG ZS EV herhjemme, bliver det nemt at køre smart og mere bæredygtigt. Bilen kan bekvemt klikkes hjem fra en helt ny online shop. Samtidig er der ikke lange ventetider på bilen. Fra lanceringen i starten af juni måned, vil den nye elektriske MG ZS EV være tilgængelig med omgående levering i fem lakfarver og to unikke udstyrsvarianter, nemlig Comfort og Luxury.

Importøren af MG i Danmark har nu også sat prisen på den nye bejler til titlen som danskernes foretrukne elbil. Comfort modellen kan fås fra kun kr. 219.999 og Luxury modellen fra kr. 249.079.

MG ZS EV har som den eneste elektriske B-SUV model opnået en 5-stjernet Euro NCAP rating. Køreegenskaberne er komfortable, accelerationen kvik og bilen har en rækkevidde på 263 km på ren el. Modellen er ganske rummelig – med god plads på både første og anden sæderække og et fint bagagerum på 448 liter, hvilket gør den til en fin familiebil.

Om annonceringen af prisen på MG siger presseansvarlig, Lene Mejdal Iversen ”Vi har arbejdet på at lave den skarpeste EV model i klassen. Vores MG ZS EV har den højeste sikkerheds-rating og et meget højt udstyrsniveau som standard til en attraktiv pris. For at følge udsalgsprisen op, har vi sikret, at vores MG kunder kan tegne en elbil-forsikring til en rimelig penge. Med MG Forsikring, kan man forsikre sin nye MG ZS EV fra kun 3.295,- pr. år. Dette endda inklusive fri kilometer og førerpladsdækning”.

Modelspecifikationer

MG ZS EV er som standard udstyret med bl.a. 16” alufælge, nøglefri betjening med start/stop knap, aircondition, LED kørelys, tågelygter i bag, halogen projektionsforlygter, parkeringssensor i bag, tagræling, multijusterbart læderrat, el-justerbare med varme og komfortblink, ECO driving-mode selection, regenererende bremsesystem og 40:60 split-bagsæder.

Interiøret inkluderer en 8” touchskærm med navigation og Apple Carplay (forberedt til Android Auto), bluetooth, 3 USB stik, DAB+ og 4 højtalere.

Luxury modellen er opgraderet med bl.a. 17” alufælge, el-foldbare sidespejle, regnsensor, varme i forsæder, panorama glassoltag, bakkamera med dynamisk guide og to ekstra højtalere.

Fem-stjernet akkreditering af Euro NCAP

MG ZS EV modtog den maksimale europæiske NCAP-sikkerhedsvurdering på fem stjerner, der positionerer den som den første B-segment elektriske SUV med denne sikkerhedsgodkendelse. Euro NCAPs sikkerhedsvurderingssystem hjælper forbrugerne med at identificere de sikreste biler på markedet, idet kun de mest sikre biler får en femstjernet bedømmelse. MG ZS EVs stærke klassificering lister modellen blandt de allermest sikre biler på markedet.

 

 

Førerassistentsystemer giver større sikkerhed

Standard sikkerhedsfunktionerne i MG ZS EV inkluderer en omfattende liste af aktive førerassistent-systemer. Deriblandt level 2 automatisk vejbaneassistent (m. LDW, LKA og LDP) og adaptiv fartpilot med start / stop. Herudover har bilerne advarsel om frontkollision (FCW) og AEBP nødbremse med fodgængergenkendelse, skiltegenkendelse, hastighedsadvarsel og automatisk fjernlys.

 

Luxury modellen kan yderligere tilbyde følgende sikkerhedssystemer: blind vinkel assistent, advarsel v. krydsende trafik bagved og bakkestart assistent.

MG forstår, at vejforholdene kan være udfordrende, således er multifunktionskameraet og radaren i stand til hurtigt og effektivt at registrere og identificere kørselsforholdene – eksempelvis under barske vejrforhold. Disse funktioner giver mulighed for en sikrere kørsel, selv under dårlige trafik- eller vejforhold.

EV-teknologi

Batteriet har en kapacitet på 44,5 kWh, hvilket udmønter sig i en rækkevidde på 263 km (WLTP).

Bilen kan hurtiglade med op til 80 kW. Dermed kan batteriet lades op fra 0 til 80 procent på bare 40 min.

Ladestikket er placeret bag MG-logoet i fronten og er den mest gængse type 2 og til hurtigladning type 2 combo.

Elmotoren yder hele 136 hk, hvilket muliggør en acceleration fra 0-100 km/t. på 8,2 sekunder.


    Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring