MG Motor Danmark åbner ny forretning i Aalborg

Siden MG blev relanceret i Danmark sidste sommer, er det gået stærkt, både med efterspørgslen og lanceringen af nye elektrificerede MG modeller. Nu er tiden inde til at få MG på kortet i det nordjyske.

 

 

Fredericia, den 1. september 2021 – MG er ambitiøse omkring deres tilstedeværelse i Europa, og det medfører at ny-bilintroduktionerne kommer som perler på en snor. Bilerne er designet til de europæiske bilkøbere, de er elektriske og så kan de leveres med det samme. Det passer de danske bilkøbere fortrinligt. Og de har taget det ikoniske MG mærke til sig på rekordtid.

Det ikoniske MG mærke blev relanceret i Danmark med den 100% elektriske ZS EV tilbage i juni 2020. I januar i år lancerede MG deres EHS PHEV, som ÅTD er den femte mest solgte plug-in hybrid i Danmark. Med bare to modeller er det lykkes MG at sælge hele 930 biler ÅTD. Dette efterår introducerer MG yderligere en ny elbil i Danmark, Marvel R Electric, som allerede inden lanceringen er efterspurgt af de danske bilkøbere i deres søgning efter en elbil.

Da MG Motor Danmark lancerede MG tilbage i juni 2020, var det baseret på online salg og med prøvekørsler og udlevering fra 4 MG Brand Stores i hhv. Viby, Odense, Roskilde og Valby. Hurtigt blev 4 til 5 – og MG Motor Danmark åbnede endnu en lokation på Østerbro i København, da det viste sig, at københavnerne i særlig grad efterspurgte de elektrificerede MG modeller til omgående levering.

Nu er tiden inde til at udvide i det nordjyske. ”Vi må sande, at der er begrænsninger for, hvor langt kunderne vil køre for at få en prøvetur i en ny bil” udtaler Rasmus Aagaard fra importøren bag MG-mærket. ”Sidste år afhjalp vi situationen ved hjælp af et MG roadshow, som turnerede rundt i nogle af de større byer, der ligger afsides i forhold til det nuværende set-up af brand stores. Det var en stor succes, hvorfor vi gerne permanent vil udbrede mærket yderligere. Nu glæder vi os i første omgang til, at også Aalborg kommer på kortet over MG forhandlere.”

MG Studio åbner i Shoppen Aalborg i dag den 1. september. Her kan kunderne få hjælp til online bestilling samt prøvekøre MG modellerne. Og helt ekstraordinært, i forbindelse med åbningen af MG Studio, kan man opleve den nye 2. generation elbil fra MG, Marvel R. Modellen er endnu ikke introduceret i Danmark, og kan kun opleves i MG Studio i Aalborg den næste uges tid. Alternativt hos alle MG Brand Stores slut oktober / start november.


    Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring