MG introducerer HS plug-in hybrid – det bedste fra to verdener

  • Det nyligt relancerede MG mærke viser nu de første billeder af anden model til det europæiske marked
  • Som tilføjelse til den 100% elektriske MG ZS EV vil MG introducere en smart og brændstoføkonomisk plug-in hybrid
  • Den nye MG plug-in hybrid lanceres i Europa i første kvartal 2021

Fredericia, den 22. september 2020 – I dag har MG delt de første billeder af sin anden europæiske model med offentligheden. Den nye MG HS har en plug-in hybrid drivlinje, som kombinerer det bedste af to verdener – den store alsidighed fra den konventionelle motor og lave emissionstal og driftsomkostninger fra den eldrevne drivlinje.

Den 100% elektriske MG ZS EV blev nyligt introduceret i flere europæiske lande, og med denne første model, blev MG relanceret i Europa. Nu offentliggør MG mærket introduktionen af yderligere en model i Europa indenfor det næste halvår. Den nye MG HS plug-in hybrid har udover den elektriske drivlinje også en stærk benzinmotor. Den konventionelle motor arbejder tæt sammen med elmotoren og batteripakken, hvilket sikrer et harmonisk samspil mellem effektivitet, eldrift og rækkevidde.

Elektrisk kørsel uden frygt for rækkevidde

MG HS plug-in hybrid eliminerer rækkeviddeangsten samtidig med, at bilen kan foretage småturene på strøm. “Hos MG er bilistens oplevelse altafgørende”, siger Matt Lei, CEO MG Motor Europe. “MG følger sin elektriske identitet op med en veldesignet, brændstoføkonomisk køreoplevelse, der er funktionel, sikker og økonomisk overkommelig. MG HS plug-in hybrid opfylder behovene hos de krævende europæiske bilkøbere. I dag ønsker bilister at være i stand til at køre fuldt elektrisk, uden at skulle bekymre sig om rækkevidden. Derfor introducerer vi i dag en MG HS plug-in hybrid som alternativ til den 100% elektriske MG ZS EV til dem, der endnu ikke er helt klar til en elbil.”

Tilgængelig for alle
MG HS plug-in hybrid er en rummelig, C-segment SUV specielt designet til at gøre hybrid-kørsel tilgængelig for alle. MG annoncerer flere detaljer om deres nye plug-in hybrid, når vi nærmer os den officielle lancering. Officielle markedsintroduktioner kan variere fra land til land, men forventet lancering er første kvartal 2021.

Om MG
MG har altid været forud for sin tid, siden mærket blev grundlagt i Morris Garages i 1924. I dag er det ikoniske mærke tilgængeligt for en ny generation; redesignet, elektrisk og relanceret til fremtiden. MG gør elektrisk kørsel tilgængeligt for alle. Med den dokumenterede succes med den 100% elektriske ZS EV og annonceringen af flere elektrificerede køretøjer i de kommende år, viser MG sit fulde engagement i elektrisk mobilitet. MG tilbyder smarte, funktionelle og økonomiske køretøjer med fokus på den europæiske bilist. MG udvikles i et samarbejde mellem det avancerede designstudie i London og virksomhedens designstudier i Shanghai. MG er produceret i Kina og er allerede tilgængelig i flere europæiske lande


    Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring