MG er tilbage i Danmark

Fredericia, den 23. april 2020 – Efter at have repræsenteret MG mærket i Danmark i over 60 år, er det ikoniske bilmærke nu tilbage på Nellemann hænder. MG er klar med en elektrisk mellemklasse-crossover, MG ZS EV. Og det bliver den første model af flere på det danske marked.

Det ikoniske MG mærke har en lang traditionsrig historie og er kendt for sine populære sportsvogne.
MG var forud for sin tid, da det blev født på Morris Garages i Storbritannien i 1924. Mærket er nu genfødt i en helt ny generation – opdateret, elektrificeret, redesignet og relanceret til fremtiden.
Historien er stadig britisk, men i dag bliver MG ZS EV produceret hos Kinas største bilproducent, SAIC – den syvende største i verden.

Læs mere på: www.mgmotors.dk – https://www.instagram.com/MGmotorDanmark/ –
https://www.facebook.com/MGmotorDanmark/

Noter til redaktøren
Om MG
I 1924 fødtes et ikon på Morris Garages. Forud for sin tid og forud for konkurrencen ramte de plet med en klassisk britisk sportsvogn, som fik hele verdens opmærksomhed. Ikonet er nu genfødt til en ny æra – redesignet, elektrificeret og relanceret til fremtiden.

Om Nellemann Gruppen
I mere end 120 år har Nellemann været førende på det Danske bilmarked, og i dag er koncernen arbejdsplads for mere end 325 engagerede medarbejdere indenfor bilimport, bilsalg og billeasing samt import og salg af maskiner til vej-, park- og landsbrugsbranchen på det skandinaviske marked.
Nellemann Gruppen repræsenterer i dag bilmærker som KIA, ISUZU, Aston Martin og nu også MG Motor.


    Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring