mg_ehs_electric_power_desktop_1920x800
Vedligeholdelse af din MG

Elektronisk Servicebog


MG anbefaler brugen af et autoriseret MG-værksted til udførelsen af vedligeholdelseseftersynene, men dette er ikke et krav for opretholdelsen af MG’s garanti.

For optimal økonomi og holdbarhed, skal din MG vedligeholdes iht. anbefalingerne. Garantien på din MG er betinget af, at vedligeholdelse sker iht. fabrikantens forskrifter. MGs garanti bortfalder i tilfælde af manglende, forkert eller mangelfuld vedligeholdelse.

Se garantibestemmelserne for mere information:
Garantibestemmelser

Har du fået serviceret din bil på et ikke autoriseret MG værksted, kan du få opdateret din elektroniske servicebog ved at tilsende bilens stelnummer, kopi af udfyldt serviceskema, kopi af faktura for udført vedligeholdelseseftersyn.

Kopi af faktura skal indeholde følgende:
  • Bilens detaljer: Chassisnummer, registreringsnummer og aktuel kilometerstand.
  • Værkstedets oplysninger, navn, adresse, telefonnummer etc.
  • Detaljer omkring arbejdet, som minimum beskrivelse af udført arbejde, dato herfor, specifikationer på benyttede reservedele, væsker o.a.
  • Det er ikke nødvendigt, at fakturaen indeholder kundeoplysninger og priser, hvorfor disse bør udstreges førend indsendelse.

Skema til udfyldelse


      Når du tilmelder dig samtykker du til, at MG Motor Danmark og MG's Brand Stores må kontakte dig med markedsføringsmateriale.Læs samtykke til markedsføring